SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ny VD och koncernchef

Tech Mahindra utser Mohit Joshi
Styrelsen för det ledande IT-tjänstebolaget Tech Mahindra meddelar nu att Mohit Joshi kommer att ta över som ny VD och koncernchef i samband med att bolagets tidigare VD, CP Gurnani, går i pension den 19 december 2023.

Mohit Joshi, kommer att ansluta till Tech Mahindra från Infosys, där han verkat i rollen som VD sedan 2016. Mohit har över två decenniers erfarenhet av programvaru- och konsultverksamheter och har arbetat med några av de största företagen i världen för att driva digital transformation.

På Infosys var Mohit chef för Global Financial Services & Healthcare och mjukvaruverksamheterna, som inkluderade Finacle, bolagets bankplattform, samt AI / Automation-portföljen. Mohit ledde även Sales Operations and Transformation för Infosys med ledningsansvar för bolagets större affärer.

Innan han började på Infosys år 2000 arbetade Mohit med ABN AMRO och ANZ Grindlays i deras företags- och investeringsbank. Mohit har bott och arbetat i Asien, Amerika och Europa och bor för närvarande med sin fru och två döttrar i London.

–Tech Mahindras tillväxtresa har minst sagt varit anmärkningsvärd. Jag är glad över att ansluta mig till Tech Mahindra-familjen och ser fram emot att arbeta nära med alla medarbetare, partners och kunder för att nå nya milstolpar och göra en positiv, kommenterar Mohit Joshi.

– Mohits utnämning är resultatet av en rigorös urvalsprocess där vi utvärderat ett antal interna och externa kandidater. Mohits erfarenhet av digital transformation, ny teknik och stora affärer kommer att komplettera Tech Mahindras strategier och fortsätta att bygga vidare på det starka tillväxtmomentum som företaget visar, säger T. N. Manoharan, ordförande för Tech Mahindra NRC.


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-02-20
En väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningarTvå effektiva och testade svetsmetoder
2024-02-19
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder
2024-02-16
ISCAR Sverige presenterarUtsätts dina kablar för kemikalier?Här är årets finalister i ”SM för unga plåtslagare”Resultatet efter Eco Operator-utbildningenMQTT-protokoll sätter ny standard
2024-02-15
Nya ELESA vakuum­sugkoppar för automation Ny certifiering för SafeReachVälkommen till Cobot Roadshow i VärnamoSkydda anslutna apparater från störningarInvestera i den senaste tekniken
2024-02-14
En inblick i varför begagnade truckar kan vara rätt för dig Polarbröd driftsäkert med RP3 90W systemgaranti Dematek erbjuder gratis traversutbildning Lär dig mer om nätfilterHar ni också fått ökade krav på teknisk renhet?