SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

NYAB utser Elin Åhrberg

Till ny medlem i koncernledningen
NYAB har utsett Elin Åhrberg till HR- och miljödirektör och ny medlem i koncernledningen. Hon kommer att leda och ansvara för NYAB:s HR- och KMA-aktiviteter samt delta i utvecklingen av hållbarhets- och annan icke-finansiell rapportering av koncernen. Hon tillträder sin tjänst den 16 oktober 2023.

Åhrberg har en lång erfarenhet av HR och ledarskap, senast i bygg- och infrastruktursektorn. Hon arbetar idag som HR-chef på Svevias division Drift där hon varit sedan 2021. Tidigare har hon haft olika HR-relaterade befattningar på bland annat NCC, Mangold Fondkommission och AFRY. Vidare har hon studerat beteendevetenskap vid Stockholms universitet och ekonomi vid Umeå universitet.

"Motiverade och engagerade medarbetare är en hörnsten i NYAB:s verksamhet. Vi arbetar också ständigt med att säkerställa hållbarheten i vår verksamhet. Att stärka vår koncernledning är avgörande för att nå våra ambitioner inom tillväxt och utveckling, och vi är glada över att få Elins stora kompetens i företaget”, säger Johan Larsson, VD på NYAB.

"Det här är en fantastisk möjlighet att bli en del av en framåtblickande och dynamisk organisation. Jag är ivrig att börja samarbeta med det talangfulla teamet på NYAB och bidra till dess fortsatta framgång. Jag är riktigt glad över att börja i min nya roll i oktober”, säger Elin Åhrberg.

Johan Larsson
CEO
NYAB Oyj
Tel: +46 (0)70 182 5070
johan.larsson@nyabab.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Biogasanläggningen i Karlskoga firar 10 år Utsläppsminskning med flera hundra tonInnovativ metod för framtidens avloppsreningImpact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagberg
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!