SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Nyckeln till precision inom träbearbetning

Skruvstycken för träbearbetning
När det kommer till träbearbetning, är precision och stabilitet två av de viktigaste faktorerna för att uppnå önskade resultat. Här spelar skruvstycken en stor roll. De är inte bara hjälpredor för att hålla fast material medan du utför ditt arbete, Utan de är också nycklen för att garantera noggrannhet i varje snitt.

En översikt av skruvstycken


Skruvstycken gör många arbetsuppgifter betydligt lättare. De är designade för att säkert fästa arbetsstycken under sågning, filning, borrning och andra processer. Utan ett skruvstycke skulle det vara svårt få den stabilitet och precision som krävs för detaljerat och kvalitativt arbete.

Typer av skruvstycken för träbearbetning


Det finns flera typer av skruvstycken som är speciellt anpassade för träbearbetning, varav några inkluderar:

Bänkskruvstycken fästs vanligen på arbetsbänkar och erbjuder en robust lösning för att hålla arbetsstycken på plats.
Parallellskruvstycken är kända för sin förmåga att justera käkarna parallellt mot varandra, vilket är idealiskt för arbete som kräver precision.
Rörskruvstycken är designade för att hålla runda objekt, som rör eller dowels vilket gör dem nödvändiga för specifika projekttyper.

Välja rätt skruvstycke


Vid urvalet av skruvstycken bör man överväga följande faktorer:

Material: Kvaliteten på skruvstycket, ofta gjort av stål eller gjutjärn, påverkar dess hållbarhet och prestanda.
Storlek och kapacitet: Storleken på skruvstycket ska matcha arbetsstyckets storlek samt typen av arbeten som utförs.
Typ av käke: Vissa skruvstycken kommer med utbytbara käkar som kan anpassas för olika arbetsstycken, vilket ökar mångsidigheten.

Bästa praxis för användning av skruvstycken i träbearbetningAnvändningen av skruvstycken i träbearbetning kräver noggrannhet och förståelse för att maximera både säkerheten och arbetskvaliteten. Här är några tips:

Skydda arbetsstycket: Använd träklossar mellan käkarna och arbetsstycket för att förhindra märken eller skador.
Jämn tryckfördelning: Se till att trycket från skruvstycket fördelas jämnt över arbetsstycket för att förhindra deformation.
Regelbunden underhåll: Rengör och underhåll ditt skruvstycke regelbundet för att säkerställa dess långvariga prestanda och tillförlitlighet.

Hitta skruvstycke


Att hitta rätt skruvstycke för ditt träbearbetningsprojekt kan vara en utmaning men hos Verktygonline är urvalet både brett och kvalitetsorienterat. Verktygonline erbjuder en omfattande katalog av skruvstycken anpassade för olika behov. Oavsett om du är en professionell hantverkare eller en entusiastisk hemmafixare, ger Verktygonline dig tillgång till verktyg som kännetecknas av både hållbarhet och precision.
Kontaktinformation

Industriteknik i Eslöv/Verktygonline.se

Postadress
Traktor­vägen 8
24138 Eslöv
Region
Eslöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556141-0753
Grundat: 1970
Anställda: 5
Välkommen till VerktygOnline!

Hos oss kan du leta bland 100 000 artiklar i webshopen eller i 11 000 artiklar i butiken och finner du fortfarande inte det du söker har vi 300 000 artiklar i vår databas, vi hjälper dig gärna och beställer hem det du behöver. Vi tycker att det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment av hög kvalitet till bra pris.

Vårt mål sen starten 1993 är att driva ett företag med tonvikt på kvalitet och god service. Sedan dess förser vi såväl företagare inom hantverk, industri, verkstad och även privatpersoner som ställer krav på kvalitet och hållbarhet. Idag är VerktygOnline.se en del av Industriteknik i Eslöv AB (ITEK).

För att du som kund ska känna dig säker med ditt köp erbjuder vi dig erfaren kundtjänst som kan produkterna.

Vi jobbar dagligen på att utvecka och förbättra vår verksamhet så att du som kund ska få högsta service. Har du synpunkter på hur vi kan göra vårt arbete bättre får du gärna höra av dig till oss.

Du är alltid välkommen in till vår butik i Eslöv eller handla direkt på webben och få dina produkter skickade direkt till dig.

Vår butiksadress är:
Industriteknik i Eslöv AB
Traktor­vägen 8
241 38 Eslöv
Öppet Mån-Fre kl 07-16

Kontakta oss gärna med dina frågor 0413 - 191 65 eller på order@verktygonline.se.
Vår kundtjänst är öppen mån-fre kl 08.00-16.00.

Välkommen att kontakta oss.

Relaterade sökord

Verktyg

Kontakter

Veronica Sjöholm
E-commerce manager
0413-19165
Mats Sjöholm
VD
0413-19165
Magnus Haellquist
Gasansvarig
0413-19165
Carina Sjöholm
Ekonomichef
0413-19165

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-20
DIRA Robotbrag 30-31 MajVolvo L110H och L120H uppdateras Ny undersökningNewsec exklusiv rådgivare Skrivare allt oftare målta­vla för säkerhetsintrång
2024-05-17
Volvo CE presenterar omfattande rapporterMinimera produktspill Grundstenen för pålitliga VVS-systemEaton lanserar inbytes­kampanj för UPS-system Besök Swecons digitala monter
2024-05-16
Dessa fyra cyberhot växer extra snabbtONE startar ny containerlinjeIVECO Göteborg fyller 25 årSmart och klimatanpass­ad vattenhantering Byggföretag i Umeå på frammarsch
2024-05-15
ELESA vinner Good Design® Award Ny YSTA Sopvals Proffs L Clara blir VP Strategy & TransformationJordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvar
2024-05-14
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD