SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Nytt sortiment av teleskopskenor

KIPP byter ut hela sitt sortiment på området teleskopskenor mot nya produkter.
Teleskopskenor har många olika funktioner. Det finns exempelvis modeller med spärr som fixerar en löpskena i stängd position.

För att skenorna ska fångas upp mjukt finns det utföranden med dämpad indragning. Dessutom finns också teleskopskenor med självindragning och teleskopskenor med integrerad öppningsmekanism.

Fördelar:
» bärkraft upp till 136 kg
» det finns delvis utdragbara, helt utdragbara och överutdragbara skenor
» spårmontering, montering utanpå och på sidan är möjlig


Gångjärn, invändiga av stål eller rostfritt stål

Invändiga gångjärn från KIPP passar perfekt till utanpåliggande eller innanförliggande dörrar. Det gör det möjligt med en dold montering.
KIPP erbjuder gångjärn med en öppningsvinkel på 90° och en öppningsvinkel på 125° i stål och rostfritt stål. Gångjärnen med en öppningsvinkel på 110° finns i stål. Dessutom finns ett utförande tillgängligt uteslutande för horisontell användning med eller utan fjäder.

Fördelar:
» dold montering
» för utanpåliggande eller innanförliggande dörrar
» finns med olika öppningsvinklar

KIPP Scandinavia AB
Zakrisdalsvägen 26
653 42 Karlstad

Telefon: +46 54-565 500
Telefax: +46 54-565 611
E-Mail: petronella.greek@kipp.com
Internet: www.kipp.se
Kontaktinformation
Postadress
Skrantahöjds Vägen 40f
69146 Karlskoga
Besöksadress
Skrantahöjds Vägen 40f
69146 Karlskoga
Region
Karlskoga
Örebro län
Sverige
Organisationsnummer:
559071-4662
Grundat: Ej angivet
Anställda: 650
Välkommen till Kipp Scandinavia AB

Kipp är en tysk tillverkare och leverantör, vi har varit en kvalitetspartner till industrin i över 100 år.
Som er leverantör kan vi erbjuda ett omfattande produktsortiment med mer än 65 000 artiklar inom områdena standardelement, spännteknik och manöverdelar.

Vårt säte- maskinpark och vårt lager förlagt i Tyskland. Vi har stor egentillverkning och kan även gör specialanpassade lösningar till våra kunder. Det garanterar snabba reaktionstider och kortare transporter och höga kvalitetskontroller. Vi arbetar hela tiden med produktutveckling där vi förfinar utan att låta kvaliteten förändras. För oss är det viktigt att alltid hålla en hög standard och för att säkra kvaliteten utförs kontinuerliga kvalitetskontroller av såväl produktion, förpackning och leverans.

Vi fokuserar på miljön i vår produktion och gör även en del förnyelsebara produkter som kan återvinnas och återanvändas.

Vi har ett helt nytt lager- och logistikcentrum sedan 2023 vilket ger trygg och snabb levaranssäkerhet, vilket är viktigt då vi har kunder i hela världen.

På vår hemsida kan ni enkelt hitta produkter och beställa direkt via vår webshop.
Vi erbjuder även CAD-ritningar för alla våra produkter.

Vårt svenska försäljningskontor ligger i Karlskoga. Vi har öppet alla vardagar och där kan ni prata med våra tekniska säljare, fråga om produkter, be om offert och även lägga order direkt via telefon eller mejl. Vi har alltid korta svarstider.

Välkomna in på vår hemsida för få veta mer om oss och om våra produkter: www.kipp.se

Kontakter

Petronella Greek
Marknad & försäljning i Sverige
072-555 66 95

Filmer

Kipp Exenterspännare

Kipp Exenterspännare
Kipp Nollpunktssystem
Kipp Nollpunkts spännsystem UNI lock
Kipp bygelhandtag ovala, löstagbara
Kipp Uni lock
Kipp gänginsatser och monteringsverktyg
Kipp självjusterande pendelstöd
Kipp Handrattar
Kipp NOVOnox Hygienic

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Jungheinrich får validering AI spås som en av tre utmaningar Företag prioriterar mjukvarudesign Affären klarDe vanligaste orsakerna till visselblåsning
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN