LÖRDAG 27 FEBRUARI 2021
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Nytt sortiment för tung infästning

Det har redan gått fyra år sedan avtalet mellan EJOT Sverige AB och Optimera Svenska AB upprättades, det innebar att EJOT blev huvudleverantör på infästning.
Sortimentet har framförallt innefattat träskruv, skivinfästning, farmarskruv, trallskruv, listskruv, sortimentlådor med mera. Efter fyra lyckosamma år har samarbetat utvecklats ytterligare. Optimera väljer att ta in EJOT på den tyngre infästningen och skiftet sker under januari/februari.

”Som befintlig leverantör till Optimera blir detta en bekräftelse på att vårt samarbete är lyckosamt och att båda parter vill fortsätta utveckla relationen och affärerna. Som tillverkare ser vi oss ständigt om efter nya tillämpningsområden, vilket resulterade i ett förvärv av en fabrik där vår betonginfästning nu tillverkas.” – Säger Johan Oskarsson, VD på EJOT Sverige AB.

I och med att EJOT kontinuerligt investerar i fabriker och tillverkning blir utbudet bredare och bredare allt eftersom. En investering i en finländsk fabrik resulterade i att de kunde vara med och konkurrera på tung infästning på marknaden. Med detta förvärv inkluderat har EJOT totalt 16 fabriker där nästan all infästning tillverkas. Detta säkerställer inte bara kvalitén, utan även leveransprecision och teknisk specialistkunskap.

I det nya sortimentet för betonginfästning ingår expander, betongskruv, lättbetongskruv, plugg, fasadplugg, kemisk infästning och övrig infästning, exempelvis expanderspik, ögleskruv, slagnit. Sortimentet finns tillgängligt i samtliga 63 butiker från 22 februari 2021.

”Infästning är ett prioriterat område som vi vill utveckla och bli ännu bättre på. Kombinationen av EJOT’s bredd och specialkompens ger inte bara den bästa infästningslösningen, utan även förtroende för oss och vår leverantör. Med detta fördjupade samarbete tar vi nästa steg i utvecklingen, ett steg som passar både vår strategi och framförallt våra kunders behov och önskemål”– Säger Johan Brorsson, Kategorichef på Optimera Svenska AB.

En del av samarbetet innefattar att erbjuda expertkunskap ute på byggprojekt. EJOT tillsammans med Optimera genomför projektbesök och provdragningar, vilket skapar trygghet och förtroende hos slutkund.

”Vi är otroligt glada över fortsatt och utökat samarbete med Optimera. Dessutom får vi möjligheten att erbjuda ett bredare sortiment ut på byggprojekt och bidra med vår kunskap när vi kommer ut tillsammans med Optimera-säljarna” – tillägger Pär Andersson, Försäljningschef på EJOT.

För att erbjuda bästa möjliga service och sortiment så genomförs även en satsning på utbildningar internt. Förutom detta finns även specialister hos EJOT tillgängliga för utökad kunskap om sortimentet.

För ytterligare information, vänligen kontakta
Johan Brorsson
Kategorichef Förnödenheter
Optimera Svenska AB
johan.brorsson@optimera.se

Pär Andersson
Försäljningschef
EJOT Sverige AB
pandersson@ejot.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-02-16
Nu blir alla Harmony tryckknappar från Schneider Electric trådlösa och batterifriaNästan 90 procent av alla företag kommer att investera i NextGen-teknik till följd av COVID-19Hur påverkas medarbetarna av distansarbete?Vi har väntat på en maskin i den här storleken
2021-02-15
Hexagon lanserar R-evolution, en ny affärsenhet fokuserad på en hållbar framtidNy taxiaktör i Uppsala vill erbjuda snabba och prisvärda resorNytt Linde-försäljningsställe i KirunaMartin Evertsson ny vd för Norvatek och affärsområdeschef för Uniwater Pumping StationsNu tas nästa steg i utvecklingen av ny kärnkraft i SverigeVad gör en konstruktör på emb-papst?Arkitekt får teknisk-naturvetenskapliga fakultetens pedagogiska prisAbetong nyanställer i Falkenberg – rekordår följs upp med ytterligare satsning2020: Ett framgångsrikt år av tillväxt för arvalInbjudan till lanserings­evenemangNCC och Svenskt Vatten föreslår insatser för att modernisera Sveriges VA-system
2021-02-12
Repay Mitt AB i Köping expanderar med större lagerytor!Från transparent återvunnen ädelmetall till den finaste produkten för teknisk, industriell eller kemisk tillämpning.  Ny produktkatalog med spännande nyheter!Fulspola inte!Doosan och Hyundai Construction får samma ägareChefer tror att 5G kommer hjälpa den ekonomiska återhämtningen från COVID-19-pandeminDe okända skälen till att molnet tar över och konsekvenserna av detIvanti utser Erik Randles till ny global kanalchef SAS Institutes hackathons ska bidra till innovationer över hela världen – det startade i Norden för fyra år sedanKärleksfälgar till alla hjärtans dagHydroscand utökar sorti­mentet av spiralsugslangMECA+ i Östersund är nu en Godkänd BilverkstadKallt och torrt väder ger höga elpriserCroisette fortsätter växa inom Digital FörvaltningPonsse AB öppnar servicecenter i Uddevalla
2021-02-11
Vakuumpumpar för pneumatisktransportPOWERTEX lastsurrning – fri från Cr6+AFF/AM/AMD/AMK – Ledningsfilter i enlighet med ISO8573OLA driftsätter robot- och automationslösningar från ABB vid megafabriken för elmopeder i IndienRekordår för Combitech med kraftigt ökat resultatSå här övervinner du svårigheterna med pulverblandningLFV och Vattenfall i samarbete om den fossilfria flygplatsenFramgångar för Ouman AB trots ovanligt år: Utökad kundstock med 25 procent Veeam växte med 22 procent under 2020 då efterfrågan på moderna lösningar för dataskydd ökade bland företag av alla storlekar
2021-02-10
Cell Impact utökar maskinparken med avancerat matningssystemVi säkrar transporter och batterilivslängd i Sesam 800 sändarnaFörsta kunderna att beställa Volvos eldrivna kompaktmaskiner på bauma 2019 får sin leveransSCA deltar i stor satsning på autonom skogsföryngringNy simulator för bromssträcka förbättrar säkerheten och minskar nödvändigt robotutrymme med upp till 25 procentDynabook ansluter sig till IGEL ready-programmet som teknikpartner för klintenheterValeo förbinder sig att uppnå koldioxidneutralitet 2050Trenderna som påverkar företagen under 2021Solör satsar i Nora och levererar fossilfri fjärrvärmeSCA stänger pappersmaskinStorskogen förvärvar Strigo ABNorvatek Invest byter namn till Uniwater AB
2021-02-09
Bergen Kommun väljer Nilex för sin ärendehanteringIntercut öppnar servicekontor i Eskilstuna.Allt som behövs för en enkel automatiserad pick-and-place-maskinRepay expanderarBåde trådgnist och fräsmaskin till Lideco i DalstorpSignicat och Mambu inleder samarbete för att digitalisera tjänster för identitetshanteringKinnarps i spännande samarbete med Beckmans DesignhögskolaByggmax expanderar – sex nya butikslägen klara i SverigeNu spetsas spillvärmen fossilfritt även i LindesbergRamirent lanserar Säkrare lyft enligt ISO-standardAddMobile inleder samarbete med Lyft & Byggmaskiner AB
Annonser