SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Oilmek blir Parker Ackumulator Servicecenter

Första Certifierade Servicecenter för ackumulatorer i Sverige
Oilmek AB, med verksamhet i Skövde och Uddevalla, blir Parker Hannifins första Certifierade Servicecenter för ackumulatorer i Sverige.

"Det ständigt växande nätverket med certifierade servicecenter för ackumulatorer erbjuder omfattande service och support till slutkunden", säger Andreas Lengnowski, Market Manager hos Parker Cylinder, Accumulator Division Europe.

Oilmek AB erbjuder optimering av kundernas system och säkerställer smidig ackumulatorhantering med maximal prestanda och effektivitet med fokus på säkerhet. Servicen omfattar trycksättning, byte av tätningar, samt ett lager av ackumulatorer och reservdelar anpassat för den lokala marknaden, vilket möjliggör snabba leveranser.

Oilmek AB är Certifierad Parker Distributör för hydraulik och jobbar med allt från cylindrar och hydraulmotorer till ventiler och styrsystem, och stödjande komponenter som slangar, kopplingar, kylare och filter. Man driver också komponentförsäljning över disk i form av ParkerStore, samt HOSE DOCTOR, en rullande hydraulikverkstad som gör reparationer i fält.

”Tillsammans med Oilmek utökar vi vårt servicenätverk och öppnar vårt första Ackumulator Service Center för svenska marknaden. Oilmek är Certifierad Parker Distributör sedan många år tillbaka och med denna satsning skapar vi goda förutsättningar att fortsätta växa vår gemensamma affär”, säger Jimmy Swärd, Sales Manager Distribution på Parker Sales Company Nordic.

”Denna satsning innebär att Oilmek nu är rustade för att möta industrins behov av leverans och service av ackumulatorer. Vi ser att behovet blir allt större i takt med att industrin blir medvetna om att det finns lagkrav på kontroll av ackumulatorer.

Samt att energieffektiviseringen gör att det kommer in fler ackumulatorer i nya system.” säger Conny Henriksson, grundare av Oilmek AB.

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin är ett Fortune 250-företag som är globalt ledande inom rörelse- och styrteknik. Under mer än ett sekel har företaget möjliggjort tekniska genombrott för en bättre morgondag. Mer information finns på www.parker.com eller @parkerhannifin.

Kontaktperson:
Jimmy Swärd
Sales Manager Distribution - Finland and Sweden
Parker Hannifin
E-post: jimmy.sward@parker.com
Telefon: + 46 709 77 50 28

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN