SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Oilmek blir Parker Ackumulator Servicecenter

Första Certifierade Servicecenter för ackumulatorer i Sverige
Oilmek AB, med verksamhet i Skövde och Uddevalla, blir Parker Hannifins första Certifierade Servicecenter för ackumulatorer i Sverige.

"Det ständigt växande nätverket med certifierade servicecenter för ackumulatorer erbjuder omfattande service och support till slutkunden", säger Andreas Lengnowski, Market Manager hos Parker Cylinder, Accumulator Division Europe.

Oilmek AB erbjuder optimering av kundernas system och säkerställer smidig ackumulatorhantering med maximal prestanda och effektivitet med fokus på säkerhet. Servicen omfattar trycksättning, byte av tätningar, samt ett lager av ackumulatorer och reservdelar anpassat för den lokala marknaden, vilket möjliggör snabba leveranser.

Oilmek AB är Certifierad Parker Distributör för hydraulik och jobbar med allt från cylindrar och hydraulmotorer till ventiler och styrsystem, och stödjande komponenter som slangar, kopplingar, kylare och filter. Man driver också komponentförsäljning över disk i form av ParkerStore, samt HOSE DOCTOR, en rullande hydraulikverkstad som gör reparationer i fält.

”Tillsammans med Oilmek utökar vi vårt servicenätverk och öppnar vårt första Ackumulator Service Center för svenska marknaden. Oilmek är Certifierad Parker Distributör sedan många år tillbaka och med denna satsning skapar vi goda förutsättningar att fortsätta växa vår gemensamma affär”, säger Jimmy Swärd, Sales Manager Distribution på Parker Sales Company Nordic.

”Denna satsning innebär att Oilmek nu är rustade för att möta industrins behov av leverans och service av ackumulatorer. Vi ser att behovet blir allt större i takt med att industrin blir medvetna om att det finns lagkrav på kontroll av ackumulatorer.

Samt att energieffektiviseringen gör att det kommer in fler ackumulatorer i nya system.” säger Conny Henriksson, grundare av Oilmek AB.

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin är ett Fortune 250-företag som är globalt ledande inom rörelse- och styrteknik. Under mer än ett sekel har företaget möjliggjort tekniska genombrott för en bättre morgondag. Mer information finns på www.parker.com eller @parkerhannifin.

Kontaktperson:
Jimmy Swärd
Sales Manager Distribution - Finland and Sweden
Parker Hannifin
E-post: jimmy.sward@parker.com
Telefon: + 46 709 77 50 28

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Finsk tillverkare av skräddarsydd förvaringFärsk e-handelsstatistik visar positivt trendbrott
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när