SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Pär Johansson ny regionchef för TNG Örebro

Rekryterings- och bemanningsföretaget TNG har utsett Pär Johansson till ny regionchef i Örebro.
Han efterträder tidigare regionchef Maria Tedsjö, som efter sju år bestämt sig för att på konsultbasis ta uppdrag för TNG.

Pär har arbetat tillsammans med Maria sedan TNG öppnade sitt Örebrokontor för drygt sju år sedan. Han har framför allt fokuserat på TNG Tech – ett affärsområde inriktat på vetenskaplig rekrytering och bemanning av tekniker och ingenjörer. Han har även innan dess lång erfarenhet från branschen. Bland annat från Volvo, där han haft såväl chefs- som specialistroller inom inköp, logistik och affärsutveckling.

Utöver sin roll som senior rekryterare har Pär som produktägare för TNG Tech ansvarat för att lansera tech-erbjudandet på alla TNG:s kontor. Ett affärsområde som han, parallellt med sin nya tjänst, kommer fortsätta driva framåt.
”Mycket positivt”

– Efter att ha arbetat flera år inom TNG känns det som ett naturligt steg att gå vidare till en regionchefsroll. Vi har haft en fantastisk utveckling både inom företaget och regionen. Det känns därför både spännande och utvecklande att få ansvara för att driva enheten vidare inom fördomsfri rekrytering, säger Pär Johansson.

Åsa Edman Källströmer, VD TNG:

– Det känns mycket positivt att Pär har antagit denna utmaning. Pär har lång erfarenhet inom vår bransch och känner regionen mycket väl. Jag är därför övertygad om att han tillsammans med alla duktiga kollegor på Örebrokontoret kommer fortsätta utveckla Örebro med omgivning på ett mycket bra sätt. Jag är också glad och stolt över att Maria fortsätter att arbeta tillsammans med oss och att hon kommer kunna fortsätta erbjuda våra kunder sina tjänster på konsultbasis eller med rekrytering. Maria har en stor erfarenhet inom HR-området, allt från rekrytering till att arbeta med olika typer av HR-frågor.

Pär Johansson tillträdde den nya tjänsten som regionchef för TNG Örebro den 2 september. Han fortsätter även som produktägare för TNG Tech.

TNG Group AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning. Företagets vision är att se bortom fördomar vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad.

TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt lediga jobb och nya karriärmöjligheter för jobbsökare.

TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd