TISDAG 13 APRIL 2021
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Poly lanserar första telefonlösningen med inbyggt antimikrobiellt skydd

16 feb lanserades nya Poly Rove, en DECT-IP-telefon som är först i världen med inbyggt antimikrobiellt skydd från Microban.
Microban är världsledande inom antimikrobiell teknologi, och i kombination med Polys nya trådlösa telefon skapar den en trygghet att alla som använder telefonen både hör och hörs kristallklart, utan att behöva oroa sig för när telefonluren spritades senast.

Polys nya familj av DECT-telefoner, Poly Rove, med Poly Rove 30 och Poly Rove 40, får upp till 99 procent renare yta med hjälp av Microbans antimikrobiella teknik. Tekniken motverkar inte bara bakterier som är skadliga för enheten utan ger även antimikrobiellt skydd, utan att påverka utseendet, funktionerna eller hållbarheten hos produkterna. Tack vare att tekniken är integrerad redan i tillverkningen sitter skyddet kvar under hela telefonens livslängd, och ger därför ett totalt skydd mot bakterier på Poly Rove-telefoner med integrerad Microban-teknologi, även på arbetsplatser där många använder samma telefon.

– Microban är otroligt stolta över samarbetet med Poly för att lansera telefon- och konferensutrustning, med vårt patenterade antimikrobiella skydd, på marknaden. Med Microbans bestående teknologi inbyggt i Polys mest populära proffslösningar levererar vi produktskydd som ger kraft åt Poly-användare världen över, säger Michael Ruby, global chef för integrerade lösningar på Microban.

Poly Rove-familjen

Poly Rove-enheterna är utvecklade för att ge känsliga och särskilt väsentliga arbetsplatser extra självförtroende i att samarbeta och kommunicera. Poly Rove går att bära med sig även på de största anläggningarna och kan stödja upp till 1 000 handenheter. Förutom den exklusiva Microban-tekniken är Poly Rove-telefonerna både damm- och vattentåliga med IP65-klassifiering, vilket gör dem extra lämpade inom exempelvis sjukvård, tillverkning och detaljhandel där många anställda ofta delar telefoner. Med DECT-repeatern Poly Rove R8 utökas räckviddsområdet med bibehållen DECT-kryptering och säkerhet.

Poly Roves telefonsystem har Polys proffsklassljud med HD-ljud och förbättrad blockering av bakgrundsljud för kristallklar ljudkvalitet. Enkel navigering tack vare programmerbara knappar och stor skärm gör att inget viktigt samtal missas, vare sig från lagergolvet eller akuten.

– Våra undersökningar visar att organisationer inom många olika branscher tittar på hur de kan förbättra sina arbetsplatser, och medarbetarna rankar antimikrobiell behandling som den viktigaste lösningen för säkra kontor. Vi förväntar oss att efterfrågan på den här typen av features bara kommer att öka, säger Irwin Lazar, chefsanalytiker på Metrigy.

– Vårt samarbete med Microban är ett utmärkt exempel på vårt åtagande att prioritera våra kunders och medarbetares välbefinnande på varje arbetsplats, inklusive vår egen. Genom att kombinera Microbans produktskydd med Polys expertis inom trådlös DECT-säkerhet och -ljud kan våra kunder och anställda känna sig trygga när de använder våra produkter när de kommer tillbaka till sina jobb på lager, i butiker och på sjukhus runt om i världen, säger John Lamarque, chef över Polys affärsenhet för röstsamarbete och professionella headset.

För IT-avdelningens hantering av enheterna finns Polys molnbaserade programvara för enhetshantering, som ger en samlad, säker portal för att sätta upp, distribuera och hantera enheter var som helst ifrån. Molnhanteringsprogramvaran är tillgänglig via utvalda tjänsteleverantörer (vissa tjänster säljs separat).

För mer information om Poly Roves priser, tillgänglighet och för ytterligare information om det exklusiva samarbetet med Microban, besök: Poly Rove och Poly Performance + Microban Protection.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-03-29
Mikael 3D-printar innovativ skidstav av råvaror från skogenKB Components expanderar i Centraleuropa
2021-03-26
SourceMe:s vision om tillverkningsindustrins nästa generationABUS utvidgar radiostyrningsprogrammet ABURemoteLesjöfors Fjädrar ställer om till fossilfritt och sänker utsläpp med upp till 90 procentÄr ditt företag intresserad av formeln för en IT-driftslösning som verkligen gör skillnad?HCL Technologies lanserar ASM 2.0-ramverk för att omvandla applikations­hanteringen i den digitala eranSafe Control Materialteknik 2021 – firar 20 år och 2 miljoner framgångarAlicat scientific lanserar coda – en ny typ av coriolis massflödesinstrumentProtolabs lanserar ett unikt hackathon i hållbarhet för designingenjörerHar ergonomin hos industri­arbetare glömts bort?Coval GVMAX HD, Mångsidigt vakuum för alla branscherNy rapport från F-Secure: CISO-rollen har skiftat från IQ till EQNy rapport om cybersäkerhet för styrelseledamöter
2021-03-25
Ny HR-roll behövs i pandemins kölvattenAC-D – Ny modulär luftbehandling, helt utifrån dina behovKostnadsfri kompetenshöjning genom Veldi – ansök redan idag!Europeisk VD-allians förespråkar ambitiös klimatstrategiFIEPOS - Framtidens spänningsaggregatVeeam offentliggör nya förbättringar i sitt ProPartner-nätverk i EMEAABB-robotar förbättrar produktiviteten vid Nestlés brasilianska anläggningar med över 50 procentSM-finalerna i bandy 2021Red Bull Racing trimmar Formel 1-teamet med avancerade molnlösningar för dataanalysTA Associates köper majoritetsandel i Unit4 i affär värderad till 2 miljarder dollarBetala hur och var du villEtteplan introducerar HowTo
2021-03-24
Tillförlitlig strömförsörjning med nya kompakta nätaggregat från Schneider Electric Verizon utökar kundupplevelse- och kontaktcenter-erbjudandet med Genesys CloudNytt forskningsprojekt med klimatskyddsmål för pappersindustrinE.ON tecknar ramavtal med RejlersSolör Bioenergi med i satsningen på fjärrvärme i EkeröVarje vätska har ett fingeravtryck – och nu kan det mätas i realtid Södras nya fabrik för KL-trä närmar sig – ökar kapaciteten med tio gångerNytt grepp för att försöka minska klimatoroHCL stödjer företagens flytt till molnet med hjälp av RISE with SAPtado° släpper en rad nya funktioner i sin app TCS ska hjälpa Skanska att bli mer digitalt avanceradeRejlers förnyar ramavtal med Agder Energi i NorgeSTIHL lanserar ny grov­dammsugare för konsumenter
2021-03-23
Nytt webinarium om logistik­fastighets­marknaden i Norden ABB och ETH utökar samarbetet för att främja forskningen om framtidens robotarVertiv underlättar för partner med nya stödfunktionerKyltorn med EC-fläktarna AxiBlade hjälpte företag i tappningsindustrin att spara energiSveriges snabbaste superdator för AI är invigdLambertsson expanderar i Umeå – nu går flytten till nya större lokalerHållbar logistik och självledarskap skapar nya jobbmöjligheter i VästeråsUnik forskarutbildning lockar nya doktoranderCaroline Szyber ny styrelse­ordförande för CM-bolagen
2021-03-22
DENIOS Webinar belyser riskerna kring litium­batterierStockholm Norviks hamn är Årets bygge 2021Coronapandemin har fått offentliga verksamheter att satsa mer på distansarbete och molnlösningarHCL stödjer företagens flytt till molnet med hjälp av RISE with SAPStort genombrott för ”viktlös” energilagringVårens elpriser fem gånger högre än i fjolABB stöttar hållbar tillverkning i Kina
2021-03-19
Ny maskin i vårt TeknikcenterMer exakt grävning med uppdaterade Dig Assist-apparEnersize skriver avsikts­förklaring för att tillhanda­hålla tjänster i IndienSvemester ger högtryck för båtar och samlarbilarEn ny unik lösning för inkoppling av rör till värmepumparSå vårstädar du hemmet smart och få tid över till annat Oracle presenterar innovationer för det autonoma datalagret
Annonser