SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Presenterar innovativ förpackningslösning

För TCA-M Active Högtalare
Treble Clef Audio, känt för sin banbrytande danska moderna funktionsdesignfilosofi, har stolt introducerat sitt senaste mästerverk, TCA-M Active Högtalare.

I en strategisk manöver för att säkerställa den säkra leveransen av denna tekniskt avancerade och unikt designade högtalare samarbetade Treble Clef Audio med Clip-Lok SimPak, en förpacknings leverantör dedikerad till innovation och miljövänliga material.

Ole Siig, grundaren av Treble Clef Audio, uttryckte sin entusiasm för samarbetet och sa: "Vi är glada att samarbeta med Clip-Lok SimPak för att höja förpackningen för vår senaste högtalare.

Samarbetet förbättrar inte bara skyddet av vår produkt utan överensstämmer också med vårt åtagande för hållbarhet och användarnöjdhet. Det är ett spännande steg framåt för både våra företag och våra kunder."

Siig delade med sig av sin resa och sa: "Vi letade efter ett företag som inte bara kan packa vår senaste TCA-M Active Högtalare; vi letade efter en kreativ och säker lösning som kan representera vår högtalare från förpackningsupplevelsen. Jag rekommenderades att arbeta med Clip-Lok SimPak som förpackningsleverantör, och jag är glad att jag gjorde det."

Efter flera iterationer i diskussioner med Clip-Lok-teamet slutfördes den slutliga förpackningslösningen, Clip-Lok-lådan, baserad på CAD-modeller och grafik.

Siig förklarade vidare: "Från det första mötet till en Clip-Lok-förpackningslösning som vi kan beställa allt eftersom var mycket effektivt och tog bara några veckor att testa och slutföra för kundbeställningar."

Lars Vikkelsø Pedersen, nationell chef på Clip-Lok SimPak, betonade utmaningen med att utforma förpackning för TCA-M Active Högtalare. "Designen av TCA-M är mycket unik, därför bör förpackningen vara en lika anpassad lösning. Dessutom, när vi utformade vår förpackning, var vi tvungna att ta hänsyn till att detta är förpackning för kunder i premiumsegmentet."

Pedersen betonade den noggranna övervägningen av förpackningsdimensionerna och sa: "Det handlar inte bara om att transportera förpackningen från ett lager till ett annat med stora ramper, industriella lyftare och så vidare. Vi har också förutsett att högtalaren kan behöva flyttas, och som sådan utformade vi lådan för att kunna planpackas och lagras platt, vilket optimerar lagringsutrymmet."

Siig beskrev sedan sin erfarenhet med förpackningslösningen från Clip-Lok SimPak och sa: "Vi har haft mycket bra erfarenheter med både att packa, transportera och sedan packa upp våra högtalare, även för våra egna evenemang, där effektiv uppackning och påföljande packning måste ske inom samma dag." Ole fortsatte: "Designen av Clip-Lok-lösningen, som enkelt låser ihop och packas upp bara med händerna, är en stor bonus ovanpå den robusta och säkra konstruktionen som är skräddarsydd för att hålla högtalarna på plats."

"Samarbetet med Treble Clef Audio har varit en inspirerande resa. Genom att kombinera vår expertis inom förpackningslösningar med deras innovativa ljudteknik har vi skapat en förpackningsupplevelse som är lika imponerande som själva produkten. Detta samarbete visar potentialen för synergi mellan olika branscher för att driva positiv förändring." Lars Vikkelsø Pedersen avslutade.

Om Treble Clef Audio: Treble Clef Audio® är ett banbrytande danskt varumärke synonymt med sammansmältningen av konstnärskap, design och toppmodern ljudteknik. Deras åtagande att omdefiniera den auditiva upplevelsen återspeglas i TCA-M Active Högtalare, ett mästerverk skapat genom noggrann hantverksskicklighet och passion för autentiskt ljud.

Presenterad under Copenhagen 3DaysofDesign-festivalen i juni 2023 står Treble Clef Audio® i framkant av den danska moderna designfilosofin, baserat på vetenskapen om att skapa skulpturala ljudlösningar som sömlöst integreras i estetiken hos inredningsutrymmen.

Om Clip-Lok SimPak: Clip-Lok SimPak är en ledande leverantör av innovativa förpackningslösningar, specialiserad på att skapa anpassade, återanvändningsbara och hållbara förpackningslösningar för olika branscher. Clip-Lok SimPak fortsätter att omdefiniera förpackningsstandarder med fokus på kundnöjdhet och miljöansvar.


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
Ny försäljningschef på DematekMatlådor som sparar tid och energiVita varningsprodukter CEJN introducerar SmartflowSabroe presenterar den nya styrenheten unisab 4
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige