SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Profilprodukter du behöver inför mässan

Har du gåvor redo för mässan?
När det är dags för mässa behöver du beställa in ett flertal olika profilprodukter för att vara redo att ta emot nya kunder. Statistiskt sett fullkomligen älskar svenskar att ta emot profilprodukter de har nytta av i vardagen. I denna text ger vi några tips på hur du kan tänka vid köp av profilprodukter inför nästa mässa.

Gåvor till potentiella kunder
Självklart kommer du behöva pennor, nyckelband och mycket annat att ge bort till de personer som närmar sig båset. Det kan vara smart att fundera ut en unik profilprodukt att ge bort. Produkten får gärna matcha det som företaget själva erbjuder i form av produkter eller tjänster.

Exempel på bra profilprodukter kan vara:

● Pennor
● Nyckelband
● Svettband
● Tygpåsar
● Kepsar
● T-shirtar

När det kommer till profilprodukter är det viktigt att de är av kvalitet. Om till exempel pennan går sönder efter bara ett par dagar speglar det inte väl på företaget.

Dekorera båset med företagets logga
Hela båset på mässan behövs dekoreras med företagets logga och företagets färger. Sätt upp en tygvägg med tryck, investera i ett bra mässbord som ni kan använda flera gånger om och se till att ni har nya fräscha broschyrer att dela ut.

Det kan även vara smart att beställa rollup displays. Förutom att du kan trycka upp vad du vill på dem är de väldigt lätta och behändiga att frakta eftersom de är möjligt att fälla ihop dem.

En enhetlig look för personalen
För att personalen på plats ska se ut som ett ordentligt team är det bra om de bär en speciellt uniform på mässan. Det kan vara så pass enkelt som ett par svarta byxor och en polo med företagets logga.

Se dock till att kläderna är bekväma att bära under en hel dag. Om personalen känner sig obekväm och svettas eller fryser blir det svårt för dem att göra ett bra jobb. Det är helt enkelt i ditt intresse att investera i bra och bekväma kläder till mässan.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-06-15
Ny landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
2022-06-14
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
2022-06-13
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomationMöt en av våra anställda: Johan EdbomIndustrirör från Jernbro Företagsfinansiering med stöd av EUAnders utmanar traditionella sätt att utforma fabrikerVärldens första elbilspool med laddning utan sladdVälkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm!Ramirent tecknar ramavtal med SinfraFörsta spadtaget för NP Nilssons nya logistikcenter!Ta med hemmakontoret till mässan Advanced EngineeringGKN Aerospace deltar i nytt EU-projektNexer tilldelas ramavtal med IneraNu öppnar Norrbotten Stål
2022-06-10
Enklare att använda teknik för hållbara byggnaderKundcase med 3D-scanner från PhotoneoSchneider Electric tilldelas flera prestigefyllda designpriserTransportbandsreparation på rekordtidVerdion säkrar en ny spek­ulativ möjlighet i Sverige Fördubbling av antal bluff-sms Fortsatt tryck på försörjningstrygghetenABB och Börjessons Lastbilar stöttar utbyggnadenTekniska museets samling fyller 100 årNytt utgångsläge när Science Village ska växaBolist Emmaboda gjorde rekordartad ökning på 4 årDell Technologies i partnerskap med AI Sweden
2022-06-09
Ewellix Nordics expanderarLevererade anläggnings­maskin tillverkad med fossilfritt stål till kundSveriges största laddgata invigdDags att ta vara på industri 4.0-vågen Tysk förpackningstillverkare integrerar ABB:s automatiska pappersprovningStora klimatvinster med utvinning i SverigeXiaomi lyfter och inspirerar unga kreatörer i AfrikaNordomatic fortsätter sin europeiska expansion