SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ramirent öppnar kundcenter i Märsta

Det 15:e i Stockholmsområdet
Den 18 maj öppnar maskinuthyrningsföretaget Ramirent ett nytt kundcenter i Märsta norr om Stockholm - det 15:e i Stockholmsområdet.

– Vi har sökt en lokal för att kunna etablera oss i Märsta de senaste 2-3 åren. Och nu har vi hittat en i rätt storlek, som ligger logistiskt bra vid Sigtunavägen, säger distriktschef Trond Thormodsrud.


Det har jobbats för högtryck på kundcentret i Märsta för att få allt i ordning och skyltarna på plats till invigningen! Den 500 kvm stora butiken har fyllts med byggmaskiner och annan utrustning och 600 kvm utomhusyta har ställts iordning.

Kundcentret i Märsta kommer att erbjuda ett stort urval av Ramirents produkter, med fokus på byggmaskiner, släpvagnsliftar, släpgeneratorer och mindre maskiner som kunden kan hämta själv.

– Självklart kommer kunderna även kunna beställa större maskiner, liftar och bodar, som vi ser till levereras från våra andra kundcenter i Stockholm, säger Fredrik Aronsson, ny kundcenterchef.

I Märsta kommer, utöver kundcenterchefen, två säljare att jobba för att serva de många bygg- och infrastrukturprojekten som just nu pågår i regionen.

– Hela området runt Arlanda, Sigtuna, Rosersberg och Knivsta är i stark tillväxt och vårt närmaste kundcenter ligger i Sollentuna. Nu är vi väldigt glada att kunna stärka upp med ytterligare ett kundcenter och därigenom komma ännu närmare våra kunder. Att vi dessutom gör det i ett område där det redan ligger flera uthyrnings- och byggföretag, underlättar ytterligare för kunderna, säger Trond Thormodsrud.

Kundcentret i Märsta är Ramirents 15 kundcenter i Stockholm. Adress: Voltgatan 9, 195 60 Arlandastad.

För ytterligare information:
Trond Thormodsrud, distriktschef Ramirent AB
trond.thormodsrud@ramirent.se
Mobil: 072-05 86 236

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-06-15
Ny landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
2022-06-14
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
2022-06-13
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomationMöt en av våra anställda: Johan EdbomIndustrirör från Jernbro Företagsfinansiering med stöd av EUAnders utmanar traditionella sätt att utforma fabrikerVärldens första elbilspool med laddning utan sladdVälkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm!Ramirent tecknar ramavtal med SinfraFörsta spadtaget för NP Nilssons nya logistikcenter!Ta med hemmakontoret till mässan Advanced EngineeringGKN Aerospace deltar i nytt EU-projektNexer tilldelas ramavtal med IneraNu öppnar Norrbotten Stål
2022-06-10
Enklare att använda teknik för hållbara byggnaderKundcase med 3D-scanner från PhotoneoSchneider Electric tilldelas flera prestigefyllda designpriserTransportbandsreparation på rekordtidVerdion säkrar en ny spek­ulativ möjlighet i Sverige Fördubbling av antal bluff-sms Fortsatt tryck på försörjningstrygghetenABB och Börjessons Lastbilar stöttar utbyggnadenTekniska museets samling fyller 100 årNytt utgångsläge när Science Village ska växaBolist Emmaboda gjorde rekordartad ökning på 4 årDell Technologies i partnerskap med AI Sweden
2022-06-09
Ewellix Nordics expanderarLevererade anläggnings­maskin tillverkad med fossilfritt stål till kundSveriges största laddgata invigdDags att ta vara på industri 4.0-vågen Tysk förpackningstillverkare integrerar ABB:s automatiska pappersprovningStora klimatvinster med utvinning i SverigeXiaomi lyfter och inspirerar unga kreatörer i AfrikaNordomatic fortsätter sin europeiska expansion