SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Redo för framtiden med Bystronic

Bystronic på EuroBLECH 2022: Hall 12, monter A66/B66
En ny, trendsättande mjukvara för plåtbearbetningsindustrin, mer prestanda och smarta funktioner på laserskärmaskinerna, en helt ny kantpress och ett konsekvent fokus på hållbarhet längs hela skär- och bockningsprocesskedjan. Det här är Bystronic-höjdpunkterna på EuroBLECH 2022 den 25 - 28 oktober i Hannover/Tyskland.

Bystronics primära mål är alltid att erbjuda kunderna lösningar som hjälper dem att ta sig fram i den dagliga konkurrensen eller hjälpa dem att ligga före. Detta inkluderar toppmoderna maskiner, processoptimerande mjukvara, men också lösningar för hållbarhet. Det här är höjdpunkterna som Bystronic kommer att presentera i år:

BySoft Suite: digitalisering från offert till leverans: Bystronic presenterar en innovativ mjukvarulösning för plåtindustrin på EuroBLECH. "BySoft Suite" utökar de befintliga och framgångsrika BySofts mjukvaruprodukter som redan används av de flesta Bystronic-kunder. Med den nya mjukvarulösningen kan kunderna helt digitalisera sin verksamhet och därmed avsevärt öka sin effektivitet – ett steg mot Smart Factory och vidare.

ByCut Star 4020 – redo för hög effekt: Efterföljaren till den mycket framgångsrika ByStar Fiber – ByCut Star – lyser med en imponerande laserutgång och kommer i en ny, modern design. Ytterligare smarta funktioner som "Parameter Wizard" och den valfria "Automatic BeamShaper" (ABS) optimerar hela skärprocessen. ByCut Star finns valbar i formaten 3 x 1,5 meter och 4 x 2 meter.

BySmart Fiber 3015 med 12 kilowatt: Den smarta tillgången till laserskärningsteknik – nu med kraftfull 12 kilowatts laserkraft. BySmart Fiber erbjuder nu ännu bättre skärprestanda till ett attraktivt pris. Den kompakta fiberlasern finns som BySmart Fiber 3015 och BySmart Fiber 4020. De valfria funktionerna "Parameter Wizard" och "BeamShaper" ger kunderna ytterligare stöd för plåtbearbetning.

ByTube Star 130 med 4 kilowatt: ByTube Star 130 - den ultimata lösningen för rörbearbetning - finns nu med en lasereffekt på 4 kilowatt. Detta tillåter användare att bearbeta rör upp till 8,5 meter i längd ännu snabbare och mer exakt. En helautomatisk installation med öppna profiler och ellipser leder till mer flexibilitet och kvalitet i produktionen. Ytterligare alternativ som "Laserscan" (realtidskompensation av rörböjning för att förbättra skärprecisionen) och "QuickCut" (mer hastighet för bättre prestanda tack vare en extra linjär axel) ökar effektiviteten ytterligare.

ByBend Star 120: Med den helt nya ByBend Star 120 presenterar Bystronic kantpressen för segmentet små till medelstora delar. Stark, kompakt och gjord för ett brett utbud av plåttjocklekar samt material i högre draghållfasthetsklasser. Funktionen "Laser Angle Measuring System" (LAMS) garanterar det perfekta bockresultatet från första delen. Med funktionen "FastBend Plus" behövs inte heller tidskrävande vinkelmätningar. Systemet gör detta automatiskt och med extrem precision. Kantpressanvändare sparar nu också upp till 30 % energi och får 20 % högre hastighet tillbaka – tack vare den energieffektiva servohydrauliken.

Hållbarhet: Under de senaste månaderna har Bystronic investerat mycket i optimering av produktion, produkter, leveranskedjor och perifera prestandaoptimerare. Fokus ligger på hållbarhet som en central del av företagsstrategin. Målet är att forma en hållbar framtid med plåt. För detta ändamål har Bystronic utvecklat en ambitiös hållbarhetsstrategi som konsekvent implementeras inom alla områden. Företagets första hållbarhetsredovisning är nu tillgänglig. Detta kommer också att presenteras på EuroBLECH.

Kontaktinformation
Postadress
Metall­vägen 30a
19572 Rosersberg
Besöksadress
Metall­vägen 30a
19572 Rosersberg
Region
Sigtuna
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556354-2843
Grundat: 1989
Anställda: 69
Välkommen till Bystronic Scandinavia AB!

Bystronic är en av världens ledande leverantörer av lösningar för plåtbearbetning. Vi erbjuder ett heltäckande program av högteknologiska maskiner och system, vilka möjliggör de bästa förutsättningarna för en effektiv och lönsam produktion.

Bystronic står för tillförlitlighet, hög prestanda, innovationer, kostnadseffektivitet samt användarvänligt handhavande. Vår position på marknaden har uppnåtts genom en kontinuerlig satsning på ett brett och kvalitativt sortiment kombinerat med ett nära samarbete och partnerskap med våra kunder inom industrin. Bland våra kunder märks allt ifrån lokala underleverantörer till världsomspännande industrikoncerner.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 9000:2000

Kontakter

Jerker Helge
Backoffice
08-594 415 71
Johan Edlund
Backoffice
08-594 415 66

Filmer

Bystronic

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-09-16
Verizon Business utser Sanjiv Gossain Stationär övervakningsenhet för datakablarNy servicemarknadschef på SweconÖka mångsidigheten och sänk kostnadernaArkemi ger ut handbok och digitala verktyg EU-parlamentets förslag om skogsbränslen måste stoppas
2022-09-15
Kan vibrationer vara ett stort problem för verktygsmaskiner?Volvo stödjer trans­formationen till eldrift Spara tid, utrymme och pengar Högsta lasersäkerhet vid mobila applikationerWithSecure™ går med i Cloud Security AllianceBeijer Almas dotterbolag Lesjöfors expanderar Hainbuch utökar portföljen för snabbväxlingTrumhanterare för fotgängare Dubbla utmärkelser till NSK vid Toyotas prisutdelningPeab storsatsar på drift och underhållIranskkopplad hackergrupp i ny cyberattackvåg Bixia och BatteryLoop i nytt samarbeteBanbrytande ekvation kan ge vassare kvantdatorerIvanti utökar Neurons plattform Nu lanserar vi på Netigate textanalys! Skarta Energy & Tohmajärvi kommun inleder samarbete
2022-09-14
Framtidens antenn är härNyindustrialiseringen är i riskzonenModern elinstallation med ConradNu lanserar Processus sin nya hemsidaMissa inte Världssjöfartens dag 2022!Nu välkomnar vi Pappelina till Pretopia!Plastspecialist lanserar ny serie av återvunna materialNy certifierad partner till Bosch RexrothLLB Expo tillbaka Behöver du låna pengar till en fastighet
2022-09-13
Spara tid, pengar och klimatVälkommen till årets Framtidsvecka!SSG Fluiddagar arrangeras 26-27 oktoberDuni Group medverkar på ScanpackPressinbjudan Fastighets­Mässan Malmö 2022Pressinbjudan Elmässan SydNya funktioner i IVECO ON Easy WayBasefarm byter namnHållbara leveranser är en konkurrensfördel Lambertsson Logistics tecknar stor affär i västSOTI:s plattform växer Efterfrågar tydlighet kring digital transformation Bosch, Fein och Rothenberg lanserar batterialliansenUtmattning största problemet med videomöten
2022-09-12
Fler solceller och minskad elförbrukningRekordstart på Elmia Husvagn Husbil Swecons nye marknadschef David AlströmIndustritvättar till behållare från 30 till IBC 1000 literMolnexperten Cloudreach etablerar kontor i StockholmCirkulära material och flöden i fokusEn mer flexibel produktionPresenterar nästa generations battericellerVälkomnar Rederi AB Uman som ny medlemDetaljhandeln tror på digitala medarbetare
2022-09-09
Swecon tillbaka på Entreprenad LiveUppgradera er produktion Ett par räcker - Harting TW1STERFabeo ställer ut på Entreprenad Live!Möjlighet för Sverige att ta tätenNytt förtroende av företag inom Storskogen AB