Rekryterar för fortsatt tillväxt inom titanbranschen - industritorget.se
TORSDAG 02 APRIL 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Rekryterar för fortsatt tillväxt inom titanbranschen

TOVAB växer på titanmarknaden. Med rekryteringen av en branscherfaren säljare, bäddar bolaget för fortsatt tillväxt med bästa möjliga kundservice.
Familjeföretaget TOVAB utför vattenskärning och levererar specialstål från världsledande partners. Framgångarna inom främst titansegmentet är stora i Skandinavien och för att kunna tillgodose kundernas växande behov har säljaren Peter Gustafsson nu rekryterats.

– Vi har goda förutsättningar att växa ännu mer på marknaden och därför är Peter med stor kunnighet, lång säljerfarenhet och många branschkontakter en jätteviktig resurs för oss, säger TOVABs vd Marcus Hammarstedt.
Möten som ökar möjligheterna

Peter Gustafsson kommer närmast från ett välrenommerat bolag inom stålindustrin som ingår i Beijer Tech-koncernen. Där har han arbetat i 14 år med bland andra TOVAB som kund.

– Rekryteringen känns helt rätt för oss och nu ökar vi möjligheterna att träffa våra kunder på deras hemarena. Det finns inget som slår det personliga mötet. När vi får sitta ner med våra kunder, diskutera igenom behoven och se över framtiden är det ännu lättare för oss att ta fram rätt lösningar, säger Marcus Hammarstedt.

TOVABs huvudkontor ligger i Fränsta, Västernorrland, och Peter Gustafsson är stationerad i Halmstad. Orten är en passande utgångspunkt för att snabbt nå TOVABs nuvarande och framtida kunder i Danmark, Norge, Finland och givetvis södra Sverige.

Peter Gustafsson värdesätter långsiktigt relationsbyggande, vilket var en viktig anledning till att han tackade ja till uppdraget.

– TOVAB är ett expansivt och strategiskt företag som är verkligt lyhört för stålindustrins behov, där en stabil leverantör är avgörande. TOVAB rangordnar inte kunder efter storlek utan värderar även ett litet företag högt, förtjänt av bästa möjliga service. Just kundbredden som de har ser jag som en stor styrka.

Som säljare i en bransch där kunden i allra högsta grad sätter kravspecifikationen, vill Peter verka som en ”ödmjuk optimist”.

– Med TOVABs unika titanlager kan vi tillgodose ett av kundernas absoluta huvudkrav: korta ledtider och snabba leveranser. Kundens arbetsplats är även min arbetsplats och jag ser fram emot att få komma ut och träffa våra uppdragsgivare, säger han.

Torps vattenskärning AB
Industrigatan 12,
840 12 Fränsta
+46 (0)691 209 10
info@tovab.se
Kontaktinformation
Postadress
Industri­gatan 12
84012 Fränsta
Besöksadress
Industri­gatan 10
SE-84012 Fränsta
Region
Ånge
Västernorrlands län
Sverige
Orgnr:
556541-0270
Grundat: 1997
Anställda: 15
Förvaltar förtroenden för ömsesidig framgång i varje affär.

TOVAB förvaltar förtroende från kunder och partners med omsorg och nyfikenhet. Vår ambition är att varje affär ska kännas som en vinst för båda parter.

TOVAB är ett familjeägt företag som grundades år 1997. Vid vår bas i Fränsta, Västernorrlands län, utför vi vattenskärning med högsta precision och levererar produkter och material från vårt stora lager till kunder i hela Europa. Hög kvalitet är vår stolthet och våra kunders trygghet, både när det gäller den service vi erbjuder och det råmaterial vi tillhandahåller. Vi sätter stort värde på att leverera rätt kvalitet i rätt tid.

Vi värdesätter även långsiktiga samarbeten och håller en stabil och konkurrenskraftig prissättning. Vår breda kundbas och våra välrenommerade partners utgör en stabil grund för kvalitativa affärer.

Förtroendet från internationella leverantörer av ledande material, möjliggör vår omfattande lagerhållning och stärker oss i vår strävan att alltid leverera högkvalitativa produkter i rätt tid.

Under drygt 20 års arbete med vattenskärning, har vår drivkraft att tillämpa nya, effektiva lösningar ständigt ökat. TOVABs moderna maskinpark erbjuder alla tillgängliga innovationer idag, och tillsammans med våra hängivna medarbetare fortsätter vi vår satsning på att leda utvecklingen.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Marcus Hammarstedt
VD
070-315 62 03
070-315 62 03
info@tovab.se
0691-20910

Filmer

Vattenskärning Fränsta Torps Vattenskärning AB

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-03-30
Det stora antalet video­möten utmanar IT-säkerheten Distansutbildning värdefullt i CoronatiderStor potential för bioenergi - branschen står redo för att levereraEntreprenad Live är positiva i orostider – “Vårt koncept håller”3D-skrivarna går varmaGPIF och Kommuninvest gör gemensam satsning på gröna obligationerSatsa på varseldrabbade – skapa snabbspår för omställningNSVA ser stora fördelar med schaktfria lednings­dragningarAnvänd telefonen som Passerkort
2020-03-27
Rototilts helautomatiska snabbfästessystem den stora snackisen under ConexpoStyrud investerar för hållbarhetFAT av RO-anläggningEmballator Melleruds Plast kraftsamlarArkitekter skriver ut skyddsutrustning till vårdpersonal i coronatiderVolkswagen fyller på med laddbara bilar för den svenska marknadenRegion Värmland väljer Steora efter lyckad utvärderingLinde & Lantmännen Agroetanol bygger ut koldioxidanläggningen Norlic i NorrköpingVattenstämman 2020 i Kalmar ställs inBilfläktar blir respiratorer när Ford samarbetar med 3M, GE Healthcare och UAWBranschens första självsugande batteridrivna vattenpumpEnergiförbättring blir elföretag
2020-03-26
Ny agentur hos LichronProblem med att få fram prototyper och små serier?Hög tid att boka reparationer och renoveringar under semesterperioden.Falun först i Sverige med Dig Assist i skolanKunskap om tryck & kvalité i varje bitLagerautomation är hetare än någonsin Descartes stärker sitt e-handelserbjudande, förvärvar PeoplevoxDescartes växlar upp i Norden – rekryterar HR-chefSå påverkas det sydsvenska näringslivet av CoronavirusetDen smarta fabrikenRädda SME-företagen - Storföretagen måste betala sina fakturor i tidSTIHL inför hemleverans av motorsågarASUS lanserar Chromebook Flip C436 i SverigeFullt fokus på hållbarhet när Klädesholmen satsar på solcellsanläggningSökte en nischverksamhet – blev lösullsentreprenör på heltidNu öppnar Würth butik i Växjö - invigningsdagar 26-27 mars!Träbyggandet ökar och Sweco skriver ramavtal med DeromeBranschens första batteridrivna rensmaskinHuawei och Deloitte i ny rapport: 5G-teknik hjälpte Kina bekämpa Coronaviruset
2020-03-25
Hållfasta tryckfjädrar i verktygsstål för höga temperaturer Säkerhet från EnglandElmia Lastbil flyttas fram till 2021Gasum ska förse Preem med förnybart marint bränsleAbsolicon står stadigt trots Coronakris​Beijer Byggmaterial släpper guide till hantverkare i hantering av Covid-19Derome expanderar mer – slår upp portarna i KarlskronaSLP gör nytt förvärv i Malmö och bygger nyttNolia Beer i Luleå flyttas till 13-14 november10 krisåtgärder för svenska småföretag och jobbFull fart på försäljning och planering inför Stora Nolia och Load Up North – vårens mässor flyttasNetOnNet möter behovet av snabba leveranser när allt fler svenskar ställer om till arbete hemifrånWeber dry renovationProduktnyhet Mars 2020 - Gruppfördelare 1"Svenska bygg- och infrastrukturprojekt anlitar Sika för bredd och kvalitetKronans Apotek kraftsamlar för att prioritera läkemedelsleveranserNu bygger Derome hotell­rummen till Sara KulturhusHydroscand investerar i rörbockningsverksamheten i HudiksvallSuccén fortsätter trots corona kris
2020-03-24
Fem stjärnor för effektiv fasningnorelems dämpare levererar rätt strukturAngående rådande situation om Coronaviruset COVID-19
Annonser