TISDAG 18 MAJ 2021
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Repay fokuserar på att skära plåt

Petter och Lotta Mikaelsson startade upp sin verksamhet i Trollhättan i början av 90-talet.
Det var då en ren stålgrossist, men när båda flyttade hem till Skellefteå 1994 så började man fokusera på plåtskärning. De förstod tidigt att det här med specialisering kunde göra företaget till en del i kundens verksamhet utan att man konkurrerar med kunden.

Med tiden ändrades även inriktning på västkusten och Repay bildades 1997 med inriktningen att skära plåt och kapa stål. Plåtskärningen var, och är, framförallt med metoderna gas och laser.

På västkusten flyttades verksamheten sedan till Uddevalla och man var som mest ca 40 personer anställda utspridda på två olika lokaler. En ny skärhall byggdes 2016 och man flyttade ihop i en lokal efter det och sålde den andra lokalen.

Efter att man har hållit på med många olika saker i Uddevalla så har Repay under året 2020 valt att specialisera sig igen på att hålla på med gasskärning och laserskärning av plåt. Repay har effektiviserat sitt arbetssätt och producerar 60 % mer nu med samma personalstyrka. I takt med detta så har också orderingången ökat och man ser mycket positivt på framtiden.

Stämningen bland personalen samt kunderna är bättre än på mycket länge.

Många av kunderna rekommenderar Repay till andra kunder och bättre betyg än så kan anläggningen inte få. Repay i Uddevalla är den lilla, snabba, lokala leverantören med en stor koncern i ryggen. Skulle det av någon anledning inte gå att leverera från Uddevalla så flyttar vi skärningen till någon annan Repayanläggning så kunden kommer inte att märka av det.

Repay tror mycket på att vara Pigga Enkla Experter, det vill säga att vi är på tårna när kunderna behöver oss och vi är enkla att få tag på samt vara enkla att ha göra med. Att vi sedan specialiserar oss på skärning gör att vi är experter på plåtskärning.

Repay i Uddevalla kan numera leverera skuret material exakt när kunden vill ha det, oavsett leveranstid. För Repay är det också viktigt att leverera exakt rätt kvalitet till kunden, därav finns det många olika typer av efterbehandlingar på det skurna materialet.

Se mer på www.repay.se
Kontaktinformation
Postadress
Box 725
93127 Skellefteå
Besöksadress
Truck­gatan 1
93127 Skellefteå
Region
Skellefteå
Västerbottens län
Sverige
Orgnr:
556192-7038
Grundat: 1992
Anställda: 28
Välkommen till Repay Skellefteå!

Vårt huvudkontor ligger i Skellefteå. Här har vi ett stort utbud av handelstål som är anpassat utifrån de kunder som finns i närheten. Vi utför termisk skärning i teknikerna gasskärning och laserskärning samt kapning av stål och bockning.

Är ni i behov av andra skärtekniker så löser vi det med hjälp av någon av våra andra enheter. Kontakta oss för mer information.

– Vi fokuserar alla våra resurser på att så effektivt som möjligt köpa in, figurskära, kapa och leverera ståldetaljer till våra kunder

– Vi etablerar våra verksamheter lokalt för att vara nära våra kunder och partners. Det gör det möjligt att även vid små seriestorlekar och låga volymer skapa effektiva förädlingskedjor för våra kunder.

– Genom att välja ut och samarbeta med duktiga partners erbjuder vi våra kunder överlägsna förädlingskedjor

– Genom att utforma våra producerande verksamheter så att vi tillverkar våra produkter med kort ledtid, låg ställkostnad och högt materialutnyttjande kan vi vara överlägsna våra konkurrenter.

Vi erbjuder kunderna skurna och kapade stålämnen av rätt kvalité. Vi ska finnas där kunderna behöver oss och bemöta dem som pigga, enkla experter.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

AAA – ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Mattias Isberg
0910-58 59 23
Sebastian Sommerich
PLATSCHEF
0910-58 59 25

Filmer

Repay

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-05-06
KH-maskin öppnar i JönköpingStrömsnäs förpackningar ökade försäljning under Q1 Bränslepellets löser klimatkris i NederländernaNYHET: Energieffektiv synkronmotor som sätter en ny standardRISE växlar upp inom tillämpad AI - Rekryterar tio AI-forskare till ny centrumbildningFantastisk vecka för flera anläggningar i SverigeSpara tid och energi med en plugg som klarar alla bygguppdragTransportbranschen kan dra viktiga lärdomar från pandeminLogistic Contractor AS inleder samarbete kring en logistiktomt sydväst om OsloFacebook-efterlysning hittade julgäster från Tjeckien
2021-05-05
Grön energi sänker CO2-utsläppen med mer än hälften Länk för länk: Fördelarna med att se hela kedjanNomo förvärvar ABRA KulelagersenteretDoldisen som är navet i det nya restauranglandskapetGeomatikk tecknar avtal med SinfraUltimo Software Solutions går in på den nordiska marknaden På väg med Truckloads of InspirationAcronis säkrar en investering om 250 miljoner USD och värderas till 2,5 miljarder USD
2021-05-04
Nordomatic stärker strategiskt fokus på medarbetare och företagskulturSmart tillverkning & Industri 4.0: Mastercams femdelade vision lyfter framtidens tillverkningFasthållning med vakuum­teknikTvå starka familjföretag fusioneras - Polarica tar det stora klivet för framtidens bärhus tillsammans med Kaskein Marja Falu Mekaniska Verkstad AB förvärvar Svärdsjö Mekano ABManitou 180ATJ är en favorit hos Molins Saxliftar ABHydroscand satsar på ökad kapacitet i automatiserat centrallagerFiber och Elkraft i Norr AB blir en del av VINCI Energies nätverk i SverigeTrend Micro presenterar den första säkerhetslösningen som förhindrar avbrott i industriella kontrollsystemSom svar på elbristen - MVS lanserar hållbar energi­lagringslösningDell Technologies lanserar partnerprogrammet RISE
2021-05-03
Nu byggs Algecos nordligaste entreprenörsboendeToolbar från Edströms Verktyg förbättrar lönsamheten hos WelandSå enkelt är det att boka tågfrakt från Kina till Sverige hos DB SchenkerBolt ny taxiaktör i Linköping och Norrköping – "hög tid att östgötar slipper betala överpris"83 procent har använt en QR-kod för att genomföra en betalning det senaste året – men många känner inte säkerhetsriskerna som finnsAMAZONE lanserar en ny generation av sin självgående växtskyddspruta Pantera.Peab bygger ny containerhamn i SundsvallOptimera först i Sverige att sälja Ekolutions hampafiberisoleringKundanpassade filtreringslösningarNSK-lager ökar driftsäkerheten i drivlinan inom jordbrukssektorn
2021-04-30
Försvarsmakten förnyar maskinparken med ännu fler hjullastare från SweconKollaborativa robotar från ABB hjälper Husqvarna att bli mer kostnadseffektivaFANUC lanserar ny trådgnist modell!Manometer med hastelloy­membran från WIKANy AI och Maskinförordning föreslås av EU-kommissionenTerri släpper ny maskinserie med innovationen Terri AWS som standardIndustrirörmontörsutbildning på Hammarö fortsätter i Monticos regi – stor efterfrågan i branschenABB:s robot IRB 1300 förbättrad med nytt skydd för tuffa miljöer och renrumstillämpningarUpp till kamp för landets hårt kämpande småföretagareRenta expanderar i NorgeSafestate – Startupen som ska förenkla it-säkerhet och skydda svenska företag mot cyberhotFrån Trainee till Team LeaderProcessindustrin lockar - många kvinnliga sökande till YH-utbildningPalo Alto Networks Prisma Cloud får automatiserat skydd för hybrida multi-molnmiljöerJoakim Efraimsson utses till vd för Wästbygg AB
2021-04-29
Exakt reglering vid låga cylinderhastigheterKarl Magnus Skepö är ny säljare på det södra distriktetSchneider Electric lanserar flexibla och lättmonterade armaturen Exiway LightUtan servicetekniker stannar produktionenNy handbok om elsäkerhet i arbetslivetMer etanol i bensin ger stor klimatvinst, borde gjorts tidigare!Guide för gummibeläggningar på stickade arbetshandskar
2021-04-28
SMC lanserar robust och energisnål 2-portsventil
Annonser