SÖNDAG 22 SEPTEMBER 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Reserapport från Z&I´s Roadshow

Mälardalen och Värmland - första etappen i vår Roadshow 2019
Zander & Ingeströms Roadshow 2019 har nu avverkat den första etappen och tar paus under industrisemestern. Under de senaste sex veckorna har vår rullande mässa besökt ett flertal kundföretag i olika industribranscher runt om i Mälardalen och Värmland. Låt oss sammanfatta intrycken så här långt samt glänta på dörren till framtiden.
Roadshowen fortsätter i tre år

En ambulerande mässa är naturligtvis en omfattande apparat som tar stora resurser i anspråk. Ändå har vi beslutat att vår nuvarande Roadshow ska fortsätta i totalt tre år. Varför? Jo, all vår erfarenhet visar att det här är en överlägsen metod för att marknadsföra våra produkter och tjänster gentemot landets industriföretag och VA-anläggningar.
Till glädje för oss

Genom att parkera mässbussen utanför kundernas port får vi möjlighet att visa på bredden och djupet i våra tekniska kunskaper om allehanda pumplösningar. Det är viktigt för oss, eftersom vi fortfarande träffar företag som tror att Zander & Ingeström bara saluför vissa enskilda pumpfabrikat. För dem brukar vårt besök bli en omtumlande aha-upplevelse, när de inser att vi faktiskt är Sveriges ledande leverantör av optimala pumplösningar.

Sedan är ju – som alla vet – det personliga mötet oslagbart för att knyta nya kontakter och få ett ansikte och en röst till namn och telefonnummer. Det blir så mycket lättare för båda parter att fortsätta samtalet.
Och till glädje för våra kunder

Företagen vi besöker kan påräkna flera fördelar. Först och främst det rent praktiska att de slipper fara i väg till en mässa på främmande ort. Dessutom kan många fler på företaget, både tekniskt och ekonomiskt ansvariga personer, besöka vår buss utanför porten än dem som normalt får resa till mässor.

Det största fördelen är nog ändå den information vi kommer med. Den kan bli till omedelbar nytta för våra kunder. Låt oss ge ett konkret (anonymiserat) exempel från tidigare i maj. Vi besökte ett nytt företag som själva tagit fram en pumplösning till sin fabrik, där pumpen i fråga inte fungerade som tänkt. Tack vare att vi hade löst motsvarande problem åt andra kunder kunde vi på stående fot presentera ett färdigt tekniskt förslag som löste problemet. Med andra ord: Ett mycket lyckat Roadshow-besök för båda parter.
Boka gärna besök!

Kommande resrutter är inte spikade i detalj, men i god tid innan vi besöker ett visst distrikt blir områdets kunder kontaktade av vår säljare för att höra om det finns intresse av ett besök. Och de företag som redan nu ser nyttan med ett framtida Roadshow-besök är hjärtligt välkomna att ringa oss direkt för en bokning.

Boka direkt: 08-809000

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-09-12
ITU-programmet får vara kvarTobias Håkansson blir ny regionchef för distrikt ÖresundHager har förstärkt försäljningsteamet i väst med ett par strategiskt viktiga rekryteringarNy undersökning från LTH visarPatrik Settlin utses till ny vd för LitiumPSA:s el- och hybridoffensiv – de första svenska priserna klaraHenkel Norden inleder samarbete med KW PartsKonjunkturvändningen är näraKlimatomställning och kompetensförsörjning i höstens regeringsförklaringAirmees cargocyklar breder ut sig över Stockholm Ökad automation och digitalisering med hjälp från Prevas och RobotlyftetABB inleder byggnation av ny robotfabrik i ShanghaiNy varumärkesprofil för Volkswagen TransportbilarIAAM Sverige arrangerar European Advanced Materials Congress
2019-09-11
Viktigare än någonsin att nätverka på mässgolvetFatpump – Bästa tipsen för ett bra köpStålåret 2019: Nu laddar vi omBesiktningstekniker till Opus i AkallaVälsmord hydraulikinspiration i Borlänge 23-24 oktoberProduktnyhet September 2019 - SortimentväskaRamirent blir totalleverantör till NCC:s bostadsprojekt i ÄngelholmSizes ingår partnerskap med Business Arena StockholmSTIHL invigde expansion av det nordiska huvudkontoretebm-papst lanserar nya fläktar för kommersiella fordonLand Rover Defender - Ikonen är tillbakaEngcon ökar sin omsättning för nionde året i rad BMW visar upp nyheter på IAA Cars i FrankfurtStena Recycling är officiell partner till ASAPRacing och konceptbilarVärldspremiär för Volkswagens nya elbil ID.3
2019-09-10
VBN Components finalist för tyska MM Maschinenmarkts innovationsprisThomas Johansson ny affärsområdeschef för Energi och Industri VästEnkel rörbearbetningGöranssons Maskiner AB i Staffanstorp samarbetar med Beck Maskin Sverige ABPeab bygger nya Storbron i SundsvallBränslecellsdriven dragtruck för framtidens flygplatslogistikNy miljöcontainer unik i att uppfylla uppdaterade krav Diac satsar på framtiden Jobbprognos för svensk industri bland de svagare i Europa​600 byggnadsvårdsexperter räddar miljönAbkati förstärker säljkåren i StockholmNya Hilti DSH 600-X motorkapMexichem - som Wavin är en del av - blir Orbia: To Advance Life Around the WorldFord kommer sälja fler elbilar än diesel- och bensinbilar tillsammans år 2022Nya produkter på ny mark När du vill ha raka svar! FLEX nya digitala vattenpass är här!Vad har olja, solpaneler, lithiumbatterier och en kompisklubb gemensamt?​Mobileye – förarens extra ögonEfterlängtad sliphjälp - ONE+ Batteridrivna FingerslipSnabbare produktion med konverterad nonwoven!Hager stärker sin säljorganisation med Jonas Becker Pressinbjudan: Advanced Biofuels Conference
2019-09-09
Kompakt smartness i ÖvikLesjöfors goes to HollywoodABB öppnar nytt högeffektslabb för lågspänningsprodukterLuna lanserar handverktyg för smidigare säkring Besök Diac Metal AB på Elmia underleverantörsmässaRiksarkitekten – starkt dragplåster till mässan Nordic Property ExpoConrad Elektronik erbjuder nu smidiga inköpslösningar för företagRollco firar 20 år!Sportkläder i återvunnen plast från havet vinner Textilias miljöstipendium 2019 Thermotransferskrivare för industriella applikationer
Annonser