SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

SCN AB växer snabbt

Nu nummer 1 som ny svensk generalagent för MOXA
SCN AB, en välrenommerad aktör inom industriell automation och nätverksteknik, är glada att meddela att vi har utsetts till den nya svenska nummer 1 som generalagent för MOXA, en världsledande tillverkare inom industriella nätverk och switchar. Beslutet att utnämna SCN AB till MOXAs "Nya nummer 1 på MOXA i Sverige" markerar en spännande och framgångsrik milstolpe i vårt företags historia.

MOXA är känd för att erbjuda högkvalitativa produkter och lösningar som stödjer tillförlitlig kommunikation och nätverksanslutning inom industriella miljöer. Deras expertis och innovation har gjort dem till en av de mest respekterade namnen inom branschen. Som den nya svenska generalagenten för MOXA kommer SCN AB att fortsätta denna tradition av högkvalitativ service och produkter.

Vår VD, Erik Ahlqvist, uttrycker sin glädje över att detta spännande partnerskap utvecklats till nästa nivå och säger: "Det är med stor entusiasm och glädje som vi tar emot beskedet som MOXAs nya nummer 1 i Sverige. Att ha blivit utvald av MOXA som deras partner är en ära och en bekräftelse på vår kompetens inom industriella nätverk och switchar. Vi ser fram emot att erbjuda våra kunder de bästa produkterna och lösningarna från MOXA och stärka vår ställning som ledande aktör på marknaden. Med våra 45 anställda medarbetare på SCN har vi en fantastiskt slagkraftig organisation bakom oss med hög kompetens inom teknisk försäljning, support och effektiv logistik."

Under en pågående resa i Taiwan hade Erik Ahlqvist möjlighet att träffa ledningen på MOXA och detta besök förstärkte och fördjupade samarbetet ytterligare kring vår förståelse för MOXAs vision och dedikation till kunderna. Vår VD, Erik Ahlqvist meddelar vidare direkt idag från Taiwan:

”SCN är fast beslutna att bygga ett livslångt samarbete med MOXA och se till att svenska företag får tillgång till de mest avancerade och pålitliga industriella nätverkslösningarna på marknaden. Vi har hela ledningen bakom oss från MOXA och är övertygade att detta i slutändan kommer stärka svensk industris konkurrenskraft genom vårat industriella nätverkserbjudande från SCN”

För att komma i kontakt med vår MOXA-avdelning kan ni nå oss på följande kontaktuppgifter:
- E-post: moxa@scn.se
- Telefon: 08-6682100

För mer information, vänligen besök https://www.scn.se och https://www.moxa.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Impact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagbergNytt bolag i Tempcon GroupGranitors hissverksamhet säljs till MVIGodstransporterna på väg effektiviseras
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!