Smakfulla digitala möten - så löser vi det tillsammans! - industritorget.se
TISDAG 07 APRIL 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Smakfulla digitala möten - så löser vi det tillsammans!

Vi tror på att möten mellan människor verkligen gör skillnad. Men just nu är vår verklighet en annan.
Vi kan inte mötas som vi brukar och behöver därför hitta andra sätt att mötas och arbeta för att fortsätta leverera i våra verksamheter och inom vårt uppdrag i samhället. Digitala möten är det alla pratar om just nu - men vi vill mer än att bara prata. Vi vill vara era förlängda armar, snabba ben och kreativa nötknäckare i en tid då ni behöver fokusera på er kärnverksamhet.

I en tid som denna är det mer smakfullt att mötas digitalt för att möten mellan människor ändå ska kunna äga rum. Och för att vi ska kunna engagera och peppa varandra nu när vi arbetar på olika platser och hemifrån. Just nu kan vi inte möta våra kunder och medarbetare som vanligt. Men vi kan fortfarande mötas genom digitala möten och genomföra de konferenser vi planerat för att skapa värde för våra kunder.

Till följd av den senaste tidens turbulens kring evenemang och konferenser vill vi ge er en möjlighet att genomföra er konferens digitalt. Perfekt för företag som inte har kompetens, tid eller verktyg för att planera detta på egen hand. Vi förstår att det finns behov av att förmedla information och budskap trots dessa utmanande tider med diverse restriktioner och förhållningsregler. Vår målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för er att fortfarande kunna ha en konferens med era kunder eller anställda, trots att det sker digitalt.

SÅ HUR GÅR DET TILL?

UPPLÄGG

Vi tar fram en länk till en webbsida som streamar mötet för upp till 100 deltagare.

För att titta på livestreamen så loggar deltagarna in via en kod eller en länk. Deltagarna behöver en dator/surfplatta/mobil med internet för att kunna se sändningen. Er inspelning ligger kvar i två veckor på samma länk för deltagare att titta på i efterhand. Ni får också en inspelning att spara för framtida bruk.

PLATS & PLANERING

Vi tar oss till platsen som agerar som hub för mötet.

Vi hjälper er med förplanering, skapa upplägg och tidsschema för hur mötet ska gå till och med all teknik som behövs. Vi riggar kamera, ljus och teknik och en tekniker är på plats. Det krävs trådat internet på den plats som sändningen sker ifrån och för att säkerställa funktion och uppspelning behöver vi ha ert bildmaterial (presentationer och filmer) samt länkar till övriga källor (t.ex. kommentarsfunktion, videolänk för externa talare etc.) för tester senast två dagar innan sändningen.

INNEHÅLL: FÖRE – UNDER- EFTER

Vi hjälper er med att skapa innehåll så att ni kan anpassa ert budskap utifrån målgruppens behov av information. Via en anmälningssite samlar vi in information kring vilka ämnen som målgruppen tycker är viktigast att få information kring utifrån de ämnen ni önskar förmedla. Under konferensen kan deltagarna använda kommentarsfält via interna verktyg alternativt via t.ex. mentimeter för att skapa interaktivitet mellan talarna och deltagarna. Efter konferensen skickar vi ut en utvärdering samt uppdrag som ska göras och samlar in resultatet av dessa och skickar till er.

KOSTNAD

Detta paket kostar 30 000 kr exklusive moms för upp till 100 deltagare som streamar mötet. Inga transportkostnader inom Stockholm. Vi kan givetvis hjälpa till att utöka produktionen om det är något specifikt ni önskar som inte är inkluderat i ovan. Tillkommande offert tas fram vid önskemål.

FLER ÄN 100 PERSONER?

Det kostar 10 000 kr per påbörjad 100 tittare vilket innebär en stege enligt nedan;

101-200 deltagare: 40 000 kr exklusive moms
201-300 deltagare: 50 000 kr exklusive moms

DETTA INGÅR

Inkluderat i priset är anmälningssite och produktionsledning, samt möjlighet att visa en eller flera källor samtidigt - förslag på vad olika källor kan innehålla; kamerabild från mötets hub, PPT-presentation, externa talare via videolänk, kommentarsfält via internt verktyg alternativt mentimeter.

Den teknik som ingår är en tekniker, tre mikrofoner, tre datorer, en bildmixer, en kamera och enklare ljussättning.

Vill du veta mer om hur vi på Carotte Event kan hjälpa er med ert digitala möte?

Välkommen att kontakta oss!
Lotta Karlsvärd, vd Carotte Event
Tfn: 070-149 99 87
E-post: lotta@carotte.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-04-01
Hur fungerar egentligen rengöringsmedel på virus?I Sysslebäck 3D-printas biobaserade skydd åt sjukvårdenEnvirozone tar hjälp av självkörande råttor Bristande cyberskydd orsakade dataförlust och driftsstopp för flera organisationer förra året Iggesunds engelska fabrik helt olycksfri under 2019Unit4 teamar upp med Arribatec för att leverera ERP-programvaraNu har vi öppnat i Uddevalla – Nr 40!Klimatsmartare byggbransch med Wood Tubes reglar av papperAkademiska Hus och NCC vinner pris för säker arbetsmiljöRed Dot design-utmärkelser till Mazda CX-30 och Mazda MX-30Kompetens och rådgivning var avgörande faktorerNytt verktyg hjälper inköpare ta strid mot det giftiga elavfalletAtt begränsa utsläpp från infrastruktur blir nyckel till klimatkrisenSnabbt snygga kanter med nya batteridrivna grästrimmern FSA 57 Är du klar med planeringen inför driftstoppet i sommar?Hälften av de västsvenska småföretagarna korttidspermitterarSolcellsstatistik 2019 – nu finns 44 000 solcellsanläggningar i SverigeAddSecure och Affärsverken utvecklar unik helhetslösning för smarta elnätJordan lanserar fler munvårdsprodukter av återvunnen plastDerome och Magnolia Bostad bygger bostäder i Borås
2020-03-31
Upprop: Plastföretag som kan hjälpa till i kampen mot CoronaTeknik med nålspetsprecisionVill du korta dina cykeltider?HCL lanserar BigFix 10 - en ny version av branschens ledande plattform för slutpunktshanteringKipp Scandinavia AB säker­ställer sin leveransförmåga Allt talar för mindre komponenterBilar köpes - allt är av intresse !Nätverket Stålakademin – en möjlighet för hela branschenPeab bygger koldioxidneutral fabrik åt Komatsu Forest i UmeåKlimatsmart kund väljer Ruthmann billiftar Stockholmsmässan blir FältsjukhusNu lanseras Purus Corner med mattsvart sil i mönstret ChessNordprofil Byggplåt AB förvärvar grossistverksamhet i Luleå Kraftfulla gamingdatorer bidrar i kampen mot Covid-19Mercedes-Benz 8-sitsiga elbil vintertestad i SverigeStructor bidrar till vindkrafts­utbyggnaden i SverigeHallströms Verkstäder AB om Projektet Smart Industriell Modernisering JHSatsning på fossilfritt gruvbrytningssystemFyrfasen Energi och Eways krokar arm för att göra det lätt att köra elbil
2020-03-30
Vi har godkända kirurg­maskar som är CE och ISO märkta.Akutsjukhus prisat för innovativ plåtfasadLesjöfors koncernchef: ”Vår beredskap är god och vi följer utvecklingen dag för dag”Passa på innan den 6 AprilLär dig mer om DATRONs fräsverktyg Ny betydande order: DVel levererar mätutrustning till Studsvik Det stora antalet video­möten utmanar IT-säkerheten Distansutbildning värdefullt i CoronatiderStor potential för bioenergi - branschen står redo för att levereraEntreprenad Live är positiva i orostider – “Vårt koncept håller”3D-skrivarna går varmaGPIF och Kommuninvest gör gemensam satsning på gröna obligationerSatsa på varseldrabbade – skapa snabbspår för omställningNSVA ser stora fördelar med schaktfria lednings­dragningarAnvänd telefonen som Passerkort
2020-03-27
Rototilts helautomatiska snabbfästessystem den stora snackisen under ConexpoStyrud investerar för hållbarhetFAT av RO-anläggningEmballator Melleruds Plast kraftsamlarArkitekter skriver ut skyddsutrustning till vårdpersonal i coronatiderVolkswagen fyller på med laddbara bilar för den svenska marknadenRegion Värmland väljer Steora efter lyckad utvärderingLinde & Lantmännen Agroetanol bygger ut koldioxidanläggningen Norlic i Norrköping
Annonser