FREDAG 23 AUGUSTI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Snowflakes nya marknadsplats för datautbyte ska bryta ner databarriärer

Den nya marknadsplatsen gör det möjligt för kunder att upptäcka, utbyta och säkert dela sina data.
Snowflake Computing, data warehouse-lösningen byggd för molnet, tillkännagav på sin årliga användarkonferens Snowflake Summit lanseringen av sin nya marknadsplats för datautbyte – The Snowflake Data Exchange.

Den kostnadsfria marknadsplatsen gör det möjligt för Snowflakes kunder att ansluta sig till data från leverantörer för att sömlöst upptäcka, få åtkomst till och generera insikter utifrån dessa data. Teknologin markerar nästa steg i den utbredda användningen av data som en affärstillgång, genom att bryta ner databarriärer via Snowflakes säkra molnbyggda data warehouse-lösning. Data Exchange-lösningen finns för närvarande tillgänglig för privat förhandsvisning, med en planerad lansering av en publik förhandsvisningsversion senare i år.

Till skillnad från traditionell dataöverföring som görs via API eller extraherar data för molnlagring, förbättrar Data Exchange-lösningen kontrollen och säkerheten vid datautbyte och möjliggör sömlös integration och ifrågasättande av data. Snowflake-kunder kommer enkelt att kunna ansluta sig till Data Exchange-lösningen från deras Snowflake-konto samt bläddra i en datakatalog för att upptäcka och säkert komma åt realtidsdata, som de kan sammanföra med sina befintliga Snowflake-dataset. Data Exchange-kunder behöver inte betala några datalagringsavgifter för att få åtkomst till de data som värdleverantörerna erbjuder.

Dataleverantörer kan, med full kontroll, dela live-data och marknadsföra sina datatjänster till över 2 000 Snowflake-kunder för att skapa nya intäktsströmmar. De kan göra data tillgängliga för alla eller för specifika kunder, utan att behöva skapa kopior av dessa data.

Weather Source, en dataleverantör på Snowflake Data Exchange, har som uppdrag att göra hyperlokala väder- och klimatdata tillgängliga över hela världen. Med Snowflake Data Exchange kan Weather Source leverera realtidsåtkomst till väderdatasets till Snowflake-kunder, att ha som underlag för avgörande beslutsfattande.

- Snowflake Data Exchange är en omvälvande ny teknologi som kommer att omdefiniera hur företagen förvärvar, driver och värdesätter data för att driva sina affärsverksamheter, säger Mark Gibbas, CEO, Weather Source. Weather Source är stolta över att vara ett av de första företagen att tillgängliggöra sina data på denna spännande nya marknadsplats och sänka barriärerna för åtkomst till ett spektrum av tidigare, aktuella och framtida globala väderprognoser och klimatdata för direktanvändning.

- Snowflake Data Exchange tillåter våra kunder att utbyta data på ett säkert, innovativt och friktionsfritt sätt, säger Frank Slootman, CEO, Snowflake. Våra kunder söker ständigt efter bättre sätt att utnyttja och monetärisera sina data. Snowflake är unikt positionerat för att underlätta säker datadelning mellan alla typer av organisationer, tack vare vår inbyggda molnarkitektur.

Läs gärna mer om Snowflake Data Exchange här: www.snowflake.com/data-exchange/

Presskontakt:
Henrik Aare
Northern Link PR för Snowflake Computing
henrik@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

Nyheter med koppling till företaget

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-08-19
Copiax stärker sin företagsledning med två nytillskott”Hentverksprojekt” ska locka fler kvinnor till byggbranschenCalle Svadling vann dubbelt i Timbersports Trollhättan CupHydroscand breddar sortimentet med ny pneumatisk PA-T-slangNya höjder i sikte när Christer Ohlsson lämnar VD-posten i Ohlssons ABVisma ökar takten inom Business intelligence genom sammanslagning av Visma bWise och OptivasysFinalisterna för Årets Hållbarhetsinitiativ 2019 klara
2019-08-16
Storbritanniens största leverantör av dryckesdispensers väljer robusta TOUGHBOOK-handdatorer Hexagon Production Software visar hur virtuell och verklig produktion kan kombineras under EMO2019. Ejendals ny huvudleverantör till bygghandelskedjan Optimera Nu startar biogasleveranserna i OdensbackenAPM Terminals anställer för framtidenRamirent deltar på GatherDerome förvärvar Woody bygghandel i AnderstorpNorden går i spetsen för bioflygbränsleOKQ8 och Tanka gör det enkelt för bilister att bli fossilfriaOrio fortsätter utveckla satsningen på Saab Original och LogisticsFrån lokal skrothandel till storföretag – Areco fyller 75 årVälkommen till Mapei, Fredrik Derwinger!GARO AB levererar laddinfrastruktur för elbussar Alexandra Stassais Söderblom ny affärschef på TyrénsFord drar 500 ton med elektrisk F-150 – firar med pickup-emoji
2019-08-15
Verizon Software-Defined Interconnect möjliggör anslutning av privata IP-nätverk på bara några minuterFortsatta utmaningar med lägre transportintäkterSchneider Electric hjälper till att framtidssäkra Norrlands universitetssjukhusAxelent tar över agenturer och breddar sitt utbudPressinbjudan: Robotkonferens för tillverkningsindustrins framtid Peab Asfalt vinner asfaltkontrakt i Säffle och Åmåls kommun5 goda skäl att besikta bilenJohan Edén är ny Försäljningschef på SoftOne GroupHelhetslösning från OEM Electronics hjälpte TylöHelo​Bilbranschen varnar för insmugglad AC-gasPorsche Carrera Cup Scandinavia: Prins Carl Philip och Jacques Villeneuve kör Kanonloppet.Anna och Oskar siktar på medalj i världens största tävling!Maskinstyrning på väg in i grävmaskinernaWiklund satsar tyngre med Kramer hjullastareOffentlig utvärdering av maskindirektivet med fokus på ny teknik​Elbilar kan laddas på fler platserNya Volkswagen T-Roc Cabriolet – en frisk fläkt i SUV-segmentetZmarta Group flyttar till nya lokalerOscar Eriksson, Sh bygg, sten och anläggning AB tävlar i Yrkes-VMXL-Bygg Habo blir en del av Woody-kedjanDi Luca & Di Luca väljer Aditro Logistics som 3PL-partner för sin framtida tillväxtProduktlansering HERU NEXT GENERATION
2019-08-14
Träffa Bastec på Fastighetsmässan i Göteborg 4-5 sept 2019Conrad fortsätter att expandera sitt B2B-sortimentLantmännen Maskin, Swecon och Försvarsmakten i samarbete om kompetensförsörjningAllkal anställer ny säljareIoT-experten: ”Enklare än du tror att göra stora vinster”Vd-succession i Lambertsson Sverige ABTobias Hansson utsedd till ny platschef för ABB i LudvikaBravida förvärvar ventilationsföretag i StockholmWürth ställer ut på Load Up North 29 – 31 augusti 2019 Alnova ställer ut på Fastighetsmässan i Göteborg den 4 - 5 septemberEM-kval och försmak inför NM i Timbersports Storsatsning med fokus på transportbilar på Load Up North i UmeåMaskiner för en miljon stals från byggarbetsplats i Jönköping – återfanns i HelsingborgGPA levererade till den nya avloppsledningen mellan Bua och Varberg
2019-08-13
Bra mix av mässbesökare ger affärerSchneider Electric når över hållbarhetsmålen för andra kvartalet 2019NCC bygger 65 bostadsrätter i ÄngelholmLaserrök – ett mycket hälsofarligt ämne
Annonser