ONSDAG 22 JANUARI 2020

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Somfy lanserar radiatortermostat för det smarta hemmet

Ny radiatortermostat från franska Somfy, Thermostatic Valve io
Franska företaget Somfy, ledande inom hemautomation lanserar nu en ny och lättinstallerad radiatortermostat som hjälper till att spara energi samtidigt som du får ökad komfort i ditt hem.

Somfy Thermostatic Valve io är en radiatortermostat med dubbla sensorer, en för vattentemperaturen och en för temperaturen i rummet. Med denna termostat ansluten får du en mer exakt temperatur i rummet och därmed ökad komfort.

Radiatortermostaten har en inbyggd display som lyser upp med en enkel knapptryckning. Den är även utrustad med funktioner som drar ner temperaturen om ett fönster öppnas, barnlås som skyddar mot oavsiktliga justeringar samt att ventilen justeras så att den inte fastnar. Allt i en snyggt designad produkt som enkelt smälter in i hemmet.

Denna nya radiatortermostat kan enkelt inkluderas i smarta hem-lösningen från Somfy som styrs av TaHoma. Här kan du inkludera radiatortermostaten i olika scenario för maximal besparing kring uppvärmningen i hemmet när du kombinerar med styrning av solskydd. Genom att anpassa temperaturen till varje rum individuellt uppnår du en högre komfort i hemmet samtidigt som du inte värmer upp hemmet i onödan.

Du kan dessutom röststyra radiatortermostaten om den är ansluten till Somfy TaHoma, då kan du styra temperaturen med antingen Google Assistent eller Amazon Alexa.

Radiatortermostat med många funktioner

• Lättinstallerad
• Enkel att hantera
• Barnlås
• Dubbla temperatursensorer
• Spar energi
• Timerfunktion
• Tyst drift

Somfy Thermostatic Valve io levereras med olika adaptrar som passar de flesta radiatorer som förekommer på marknaden. Rekommenderat pris är 999 kr inkl moms.

Mikael Rehn
Shop Manager E-Commerce
E-handel
mikael.rehn@somfy.com
+46 705 36 71 16
+46 40-16 59 20

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-01-15
AdBlue® från Arom-dekor Kemi nu också i 4 l påse.Hållbarhet är en guldgruva av affärsmöjligheter!Fristads deltar i projekt för miljöeffektivare container­trafikDesignskydd för Calmarks engångsartikel beviljat i EU och USALångivaren DBT rekryterar två toppkrafter Honeywell lanserar steel mesh barrier, lightweight fall protection systemNu blir det lättare att sortera avfall i Upplands-Bro
2020-01-14
SSAB engageras i forskningsprojekt om metallbearbetning i FinlandAlfa Laval tar värmeåtervinn­ingsorder värd 125 milj krKyl och smörj med norelems nya sortiment av kylmedels­slangarÄnnu ett bolag klart för Comfort-kedjan!Kontract inleder det nya decenniet som ledande i Sverige på kundnöjdhetMiljoner till forskning inom astma och allergiModernisering av datacenter minskar Wexnets energi­användning ytterligareSchneider Electric presenterar TeSys Ö islandCastellum lyser upp med solelBatteritillverkaren Nilar lanserar ny energilagrings­lösning för villamarknadenErgofast introducerar MAX RB611T för najning av grövre dimensionerErbjudande från Zert Appen som ska styra upp hantverkarbranchen
2020-01-13
Granzow förvärvar trycklufts­avdelning av Kompauto Nordic.Indutrade förvärvar tysk leverantör av automations­lösningarHubSpot lanserar nya och användarvänliga funktioner i sitt Marketing Hub Enterprise-verktyg Södertälje Hamn moderniserar och investerar Tele2 Företag lanseras hos MittNätUnika installationslösningar från Assemblin när Helsingborg förnyasVäderstad finalist i IVAs företagstävling Smart industriUPS lanserar elcyklar i Stockholm15 nya fossilfria regionbussar i Västerbotten - 88% lägre växthusgasutsläpp Planetväxlar i en klass för sig!Fantastiskt år för Mercedes-Benz lastbilar!
2020-01-10
Nytt spännande koncept för framtidens automation.Fräsarna går på djupetTrollhättans truck expanderarNy Mimecast-rapport visar att dataförlust är finans­branschens främsta oros­faktorBygg inte höga hus i trä – det är för farligtBengt Widstrand ny VD för Finja Betong ABSveriges största solcellspark på gång i SträngnäsRecirkulering av pallar – för miljöns skullEn motor som pallar trycketMikroorganismer matas med giftgas för att producera biobränsleHydroscand erbjuder nu UNO-MATICEngcons grundare: Branschkollegor – ta ansvar och ställ krav!Materialflödet reproduceras perfekt i miniatyr med LEGO® Spännande om svenska framsteg inom forskning och teknik 2019Wästbygg AB bygger handelshus i Kristianstad
2020-01-09
EB80 multifunktionsmodul – en nyhet från Metal Work PneumatikNy app från Atlas Copco ökar intelligensen hos vakuum­pumparSwecamp Bomstadbaden – nöjd BAGA-kundVolkswagen Tiguan − Sveriges populäraste bilmodell hos privatköpareABB ska leverera kraft­försörjningen till Europas största batterifabrikCramo AB uppgraderar sin arbetsmiljöcertifieringInsyn i processen Framtidens digitala sjukhus­fastigheter testas på Central­sjukhuset i Kristianstad20 nya företagare med Widrikssons nyföretagar­programTvå av tre konsumenter föredrar hållbara transporter framför korta transporttiderSvensk artificiell intelligens kan revolutionera prostatacancerdiagnostikenNya tjänsten hjälper svenskar köpa solceller till bäst prisHon ska ta Bygma till toppositionAGA byter namn till Linde i januari 2020
2020-01-08
norelem förankrar säker­heten med nya lastbärande öglor och skruvarNya CP7755-serien ger dig full kontroll över kraften
Annonser