Annons

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Specialist på områdesskydd öppnar nytt i Halmstad

Till följd av ökad efterfrågan inom säkerhetsområdet
Heras, en av Sveriges största aktörer inom områdesskydd, märker av en allt större efterfrågan på inom säkerhetsområdet. Därför etablerar företaget nu ett kontor i Halmstad, vilket innebär att Heras numera finns på sju olika orter runt om i Sverige.

– Vi ser ett tydligt växande behov av våra produkter och tjänster. Med den här etableringen har vi stora möjligheter att växa i en intressant region, som tidigare varit en vit fläck för oss, säger Henrik Otterstedt, Nordenchef Heras AB.

Heras AB gjorde ett rekordår föregående år. Företaget möter nu den stigande efterfrågan på områdesskydd med ett nytt försäljningskontor i Halmstad.

– En av de främsta anledningarna till vårt nya kontor är att komma närmare våra kunder. För vår del är närheten avgörande för att kunna tillgodose kundernas behov, både ur en tidsaspekt och ur en ekonomisk aspekt, säger Mohammad Mozaffari, regionchef för Heras region Syd.

– Jag ser goda utvecklingsmöjligheter för såväl kontoret som verksamheten, och framför allt för våra projekt.

Det osäkra läget i omvärlden och samhällsutvecklingen i stort, har gjort att allt fler verksamheter nu ser över sitt områdesskydd. Försäljningskontoret i Halmstad kommer att tillhöra region Syd, där företagets regionala kontor i Ystad och Helsingborg ingår. Koncernen har en redan stark position i Europa, som ledande helhetsleverantör av permanenta och tillfälliga lösningar för områdesskydd. Ambitionen är att fortsätta att växa sig ännu starkare i Sverige.

– Detta är ett ytterligare steg i vår strategi att öka vår geografiska närvaro. Genom fler lokala försäljningskontor kommer vi inte bara närmare våra kunder – det är en möjlighet för företagets expansion i stort, säger Henrik Otterstedt, Nordenchef Heras AB.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-05-24
Lanserar hemsida för att främja hållbar byggbranschNya APEX-tjänster Stripe blir betalningspartner för Zara Pre-OwnedSavox Noise-COM 500 lanserasM-Files når Centaur-status
2023-05-23
Kundutbildning i fjädertek­nik hos lettiskt kundföretagAros Kapital blir officiell partner till IFK GöteborgHar ni behov av specialmaskiner?Bildanalys & Vision byter namn till Computer VisionConsilium Safety Group och Roxtec i samarbete
2023-05-22
Jämför lån online för att hitta det bästa erbjudandetSwift-Cut – Mycket maskin för pengarna!SSAB och BE Group sam­arbetar inom fossilfritt stålSamarbete för att nå hållbara lösningarMensapriset 2023 går till Fredrik Löfgren!
2023-05-19
Avsticknings- och spårsvarvningssortimentSwecon och Volvo på Sweden Rock FestivalUdda Volvo-lastbil med retrolook byter ägareWithSecure lanserar en ny uppsättning tjänsterCASE:s populära roadshow återkommer 2023
2023-05-17
Först ut i Skandinavien Årets plåtslagare gillar koppar och knepiga jobbCognizant lanserar Neuro® AINytt koncept ska förbättra tillgängligheten Clean Motion lanserar leasingerbjudande