SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Stärker organisationen med ny Koncernledning

En framtid med högre internationell tillväxt och servicekvalitet
Hudiksvallsbaserade Monitor, som specialiserar sig på affärssystem för tillverkningsindustrin, tar ett stort steg framåt för att stärka sin organisation och möta branschens växande utmaningar. Morgan Persson, tidigare VD för Monitor ERP utnämns till Koncernchef och Adrian Aptowitzer, tidigare konsultchef på Monitor ERP i Sverige utses till ny VD för Monitor ERP i Sverige. Denna strategiska förändring markerar en ny era för Monitor ERP och dess engagemang för fortsatt internationell tillväxt och högkvalitativ service till sina kunder.

Monitor ERP har under en längre tid haft en imponerande tillväxt och ser skapandet av en tydlig koncernledning som ett naturligt steg i sin utveckling. Med utnämningen av Morgan Persson som Koncernchef och Adrian Aptowitzer som ny VD i Sverige kommer företaget att kunna fortsätta hantera sin tillväxt på ett strukturerat och kvalitetssäkrat sätt samtidigt som vi strävar efter att erbjuda den bästa möjliga servicen till sina kunder.

Morgan Persson, som tidigare varit VD i Sverige kommer nu att fokusera mer på strategiska frågor och affärsutveckling som Koncernchef. Med sin långa erfarenhet och djupa förståelse för företaget är han idealisk för att driva Monitor ERP framåt.

– Det känns väldigt kul att ta steget till att bli renodlad Koncernchef. I takt med att bolaget växer och att vi expanderar så pass mycket på den internationella marknaden är det här ett naturligt steg för oss att ta för vår fortsatta expansion. Vi gör detta för att fortsätta att växa på ett strukturerat och kvalitetssäkrat sätt samt för att ge våra kunder den allra bästa servicen, säger Morgan Persson, Koncernchef på Monitor ERP.

Adrian Aptowitzer började sin karriär på Monitor år 2012 som en del av Supportavdelningen. Därefter började han arbeta som Monitor-konsult, med betydande engagemang i flera projekt, både i Sverige och internationellt. Från och med år 2020 har Adrian haft positionen som konsultchef, och nu kliver han fram i sin nya befattning som VD för Monitor i Sverige. Adrian kommer att spela en nyckelroll i att stärka företagets affärsverksamhet och närvaro på den svenska marknaden.

– Vi är mycket glada för att Adrian blir vår nya VD. Adrian är en uppskattad, tydlig och inspirerande ledare bland sina medarbetare, vilket vi värderar högt. Under sin karriär hos oss har Adrian genomgående levererat goda resultat. Han förenar ett tydligt ledarskap med en djup förståelse för Monitor. Därför är Adrian rätt person att bli vår nya VD i Sverige, säger Morgan Persson, Koncernchef på Monitor ERP.

– Det känns fantastiskt bra att bli ny VD. Jag är tacksam och ser verkligen fram emot att vara med och fortsätta utvecklingsresan med Monitor. Det känns väldigt inspirerande att få förtroendet att leda Monitor, som är ett välskött bolag med fin historisk utveckling, drivet med stark entreprenörsanda och med stor framtida potential. Vi har ett starkt och skickligt team i Sverige med engagerade medarbetare, vilket ger en bra grund för att fortsätta bygga organisationen både i Sverige och internationellt, säger Adrian Aptowitzer.

Morgan Persson tillträder som Koncernchef den 1 januari 2024.
Adrian Aptowitzer tillträder som VD för Monitor ERP i Sverige den 1 januari 2024.

Monitor ERP:s Koncernledning består av:
Morgan Persson, Group CEO
Jörgen Persson, Owner
Pär-Ola Gustavsson, Group CFO
Daniel Häggmark, CEO SEA, Business Development Director
Jonas Persson, Business Development Director
Johan Holmsten, Sales Director
Adrian Aptowitzer, CEO Sweden
Stefan Olsson, Group CTO

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-09-18
Rätt radplintar för tåg och järnvägsapplikationer
2023-09-15
Behöver du effektiva lagerlösningar?Volvomaskiner viktiga hos Gamleby EntreprenadMer variation från Dormer PrametVad kostar egentligen era packningar?Grundläggande Plåtbearbetningsprocess
2023-09-14
Ett omfattande utbud av lyftverktyg.ABB investerar 280 miljoner dollarInnovationer, hållbarhet och automation i fokus OEM Electronics hjälper med certifikat & dokumentationAI rankas som den främsta teknologin
2023-09-13
Racoon Miljöfilter AB Expanderar Mot Kanada EdmoLift blir nordisk och baltisk generalagentur Peter Claesson är ny försäljningschef Wallbox - officiell hållbarhetspartner Originell Scooby Doo-bil på auktion
2023-09-12
Volvo visar vägenHandhållen och automat­iserad 3D-laserskanner Företagskunder vill ha samma shoppingupplevelse Frekvensomriktare från Schneider Electric Ny VD till GJS verktyg