Stacke Mattssons AB lanserar ny hemsida - industritorget.se
TORSDAG 28 MAJ 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Stacke Mattssons AB lanserar ny hemsida

Företaget med automatsvarvning och bearbetning av både varmpressad mässing, koppar, aluminium, stål och gjutgods får ny grafisk profil.
Idag lanserar Stacke Mattssons AB sin nya hemsida. Gå gärna in och kika på www.stackemattssons.se

Startskottet för Stacke Mattssons AB

Stacke Mattssons AB bildades efter en fusion år 2016 mellan bolagen Stacke Metall AB och Mattssons Mekaniska AB. Det finns gamla anor i båda bolagen vilket gör att vi tillsammans får en lång erfarenhet av verksamheten. Vi är ett av tre företag som tillhör AM Stacke Group som ägs av börsnoterade bolaget Amnode AB. Vi ligger i hjärtat av Småland, närmare bestämt i Gnosjö.

Vi är ett starkt team med ett 30-tal medarbetare och har en omsättning på 70 MSEK. År 2021 har vi satt som vision att vi ska uppnå en omsättning på 100 MSEK. Målet är helt enkelt grundat på vår breda kompetens, drivkraft och långsiktiga relationer med våra kunder.

Vi på Stacke Mattssons utför automatsvarvning i både stål, rostfritt och mässing. Bearbetning av varmpressad mässing, koppar och aluminium samt CNC-svarvning och långhålsborrning i stål och gjutgods.

Våra kunder som vi varmt värnar om finns inom olika branscher så som fordon, industri, VVS, kran, skog och energisektorn. Med leveranser bland annat till Norden, Europa och Sydamerika.
Teknik och miljö

Det är en spännande tid vi lever i då utveckling och teknik hela tiden accelererar. Vi vill såklart vara med i denna utveckling och investerar allt eftersom i vår maskinpark. Bara under år 2018 utökade vi vår verksamhet med fyra svarvar och under 2019 har vi mottagit ytterligare två svarvar. Just för att vi skall kunna fortsätta hålla vår prestanda, kvalité och leveranssäkerhet ut till våra kunder.

Men för oss är också miljön och livscykelperspektivet en viktig bit. Vi ser över allt ifrån våra transporter till att vi erbjuder bra materialval och producerar med minsta möjliga spill av råvara. Vi jobbar ständigt med miljötänk och ser det som en självklarhet för våra medmänniskor och vårt klimat.

"För vår omvärld, våra intressenter och vår gemensamma framtid".

Stacke Mattssons är certifierad av DNV GL enlig standarderna IATF 16949:2016 samt ISO9001:2015, ISO14001:2015.
Kontaktinformation

Stacke Mattssons AB

0370-33 16 50
Ingen e-post
Postadress
Box 183
33524 Gnosjö
Besöksadress
Sjöryds­vägen 10-12
SE-33521 Gnosjö
Region
Gnosjö
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556515-1536
Grundat: 1976
Anställda: 29
Välkommen till Stacke Mattssons!


Hos oss går det snabbt från idé till handling. Med avdelningar för konstruktion, CAD/CAM, modellering tar vi snabbt fram konstruktionslösningar och kan optimera produktionen därefter.

Vi arbetar bl. a med:

- Komponenter som är formade genom varmpressning / gjutning /
- Bearbetade produkter som automatsvarvning /transfer-bearbetning och flerop
- Förekommande material som stål, rostfritt stål, mässing, rödgods, aluminium och plaster.
- Alla serier – större, medel till små.
- Verktygskonstruktion och egen verktygs tillverkning.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015 – ISO/TS 16949:2016

Kontakter

Sam Olofqvist
CEO
0370-33 16 50
Marcus Stacke
CTO
0370-33 16 55
Fredrik Ohlsson
Kvalitetssamordnare
0370-33 16 56
Marianne Svensson
Ekonomichef
0370-33 16 51
Edin Murtezic
Produktionschef
0370-33 16 75

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-05-20
Lyckade tester med Litiumjonbatterier Gnosjö Automatsvarvning nomineras till årets klimatprisNu lanseras Verizon Business Data Breach Investigations Report 2020 ABB Power Grids och Stena Recycling i cirkulärt samarbete kring transformatorerFörhoppningsfulla grabbar som investerar för framtidenOKQ8 hjälper Fastighetsägarna MittNords medlemmar till en grönare vardag Ohlssons är den enda certifierade aktören i Skandinavien för underhåll av hydrofilter Dränerande isolerskiva miljövarudeklarerad för ökad transparensLeica Geosystems satsar på uthyrning genom Leica RentalMirola lägger produktionen i SverigeMakita lanserar ny bilningshammare LXT®SeaTwirl får patent i USADells nya Precision Workstations: Mindre, Snabbare, CoolareAtt bygga med limträ har aldrig varit enklareProtolabs utökar kapacitet för 3D-print investerar 12 miljoner euro Tre leveransutmaningar att hantera i CoronatiderLogistic Contractor har rekryterat Johanna Kindlund som teknisk chefMätverktyg för hållbarhetsdata nu tillgängligt för IT produkter
2020-05-19
Finansierings möjlighet för Sveriges industriMagnetgripdon kan lösa uppgifter som andra lyftmetoder inte klararVälj rätt dykrörnorelems nya rullkedjor och kedjehjul boostar kedje­drivare i tunga tillämpningarSaknar du också känslan av att få gå runt på mässor och inspireras?Kommuninvest emitterar 5 miljarder kr i grön obligationPlastförpackningar hetare än någonsin! – Ny förpacknings­konferens i Malmö!Wibax säkrar tillgången till färskt dricksvattenKalmars hittills största sedumtak är på plats!Arbetskraft fördelas om för att hjälpa skogsbruk och lantbruk​Nytt högteknologiskt automationslabb i SkellefteåKalibrering av elsäkerhets­provare hos CA Mätsystem!Smarta val med hållbara lösningar från Procurator PackagingHCL lanserar Virtual Distributed Agile-ramverkDriftsäkerheten avgörande när Borås Schakt AB valde Manitou teleskoplastareZüblin Scandinavia AB och Renta har skrivit ett rikstäckande avtalLK Systems lanserar nytt PushFit-sortiment för både PE-X och PAL
2020-05-18
Ny serie fästen till robotarmarABB levererar laddinfra­struktur till norska ASKOProtek Norr växer genom förvärvVar tredje bil är nu laddbar hos Europcar!Xylem Emmaboda donerar 5000 ansiktsmasker ​Mercedes-Benz bästa generalagent för lastbilar i Sverige. För tredje året i rad!Makita lanserar kolborstfri kapmaskin​Areco Profiles fabrik i Finland återvinner alltLuxbrights tar in 12,5 Mkr och siktar på börsnotering!Inlandsbanan är först i Sverige med ny typ av fjärrmanövrering Vilka symboler vill du visa?GK rustar för hållbarhet och lönsamhetDell introducerar nya XPS 15 och XPS 17
2020-05-15
Nya verktygssystem till robotar ​Swecontekniker mötte framtiden i KonzEtt partnerskap som genererar innovationerVäxande marknad för elektroniklösningarNyanställda på Maskin AB FranssonVad kul att du är nyfiken på modern markbaserad rening!Veeam rapporterar fortsatt årlig tillväxt och ökade marknadsandelarABB och Metsä Fibre tecknar avtal för att leverera elektrifiering och drivteknik till nytt finskt bioproduktbrukSvensk Biogas levererar 100 procent förnybart bränsle till bussarna i NorrköpingRejlers satsar på Management Consulting inom energiSuccé för BioLyftet – utbildningen för företag som vill ställa om till hållbara materialKvinnor går ihop för att bygga och investera hållbartGemensam dataplattform ökar lönsamhet, hållbarhet och innovationRedan nu måste vi rusta för kommande kriser i industrin
Annonser