TISDAG 17 SEPTEMBER 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Stacke Mattssons AB lanserar ny hemsida

Företaget med automatsvarvning och bearbetning av både varmpressad mässing, koppar, aluminium, stål och gjutgods får ny grafisk profil.
Idag lanserar Stacke Mattssons AB sin nya hemsida. Gå gärna in och kika på www.stackemattssons.se

Startskottet för Stacke Mattssons AB

Stacke Mattssons AB bildades efter en fusion år 2016 mellan bolagen Stacke Metall AB och Mattssons Mekaniska AB. Det finns gamla anor i båda bolagen vilket gör att vi tillsammans får en lång erfarenhet av verksamheten. Vi är ett av tre företag som tillhör AM Stacke Group som ägs av börsnoterade bolaget Amnode AB. Vi ligger i hjärtat av Småland, närmare bestämt i Gnosjö.

Vi är ett starkt team med ett 30-tal medarbetare och har en omsättning på 70 MSEK. År 2021 har vi satt som vision att vi ska uppnå en omsättning på 100 MSEK. Målet är helt enkelt grundat på vår breda kompetens, drivkraft och långsiktiga relationer med våra kunder.

Vi på Stacke Mattssons utför automatsvarvning i både stål, rostfritt och mässing. Bearbetning av varmpressad mässing, koppar och aluminium samt CNC-svarvning och långhålsborrning i stål och gjutgods.

Våra kunder som vi varmt värnar om finns inom olika branscher så som fordon, industri, VVS, kran, skog och energisektorn. Med leveranser bland annat till Norden, Europa och Sydamerika.
Teknik och miljö

Det är en spännande tid vi lever i då utveckling och teknik hela tiden accelererar. Vi vill såklart vara med i denna utveckling och investerar allt eftersom i vår maskinpark. Bara under år 2018 utökade vi vår verksamhet med fyra svarvar och under 2019 har vi mottagit ytterligare två svarvar. Just för att vi skall kunna fortsätta hålla vår prestanda, kvalité och leveranssäkerhet ut till våra kunder.

Men för oss är också miljön och livscykelperspektivet en viktig bit. Vi ser över allt ifrån våra transporter till att vi erbjuder bra materialval och producerar med minsta möjliga spill av råvara. Vi jobbar ständigt med miljötänk och ser det som en självklarhet för våra medmänniskor och vårt klimat.

"För vår omvärld, våra intressenter och vår gemensamma framtid".

Stacke Mattssons är certifierad av DNV GL enlig standarderna IATF 16949:2016 samt ISO9001:2015, ISO14001:2015.
Kontaktinformation

Stacke Mattssons AB

0370-33 16 50
Ingen e-post
Postadress
Box 183
33524 Gnosjö
Besöksadress
Sjöryds­vägen 10-12
SE-33521 Gnosjö
Region
Gnosjö
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556515-1536
Grundat: 1976
Anställda: 29
Välkommen till Stacke Mattssons!


Hos oss går det snabbt från idé till handling. Med avdelningar för konstruktion, CAD/CAM, modellering tar vi snabbt fram konstruktionslösningar och kan optimera produktionen därefter.

Vi arbetar bl. a med:

- Komponenter som är formade genom varmpressning / gjutning /
- Bearbetade produkter som automatsvarvning /transfer-bearbetning och flerop
- Förekommande material som stål, rostfritt stål, mässing, rödgods, aluminium och plaster.
- Alla serier – större, medel till små.
- Verktygskonstruktion och egen verktygs tillverkning.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015 – ISO/TS 16949:2016

Kontakter

Sam Olofqvist
CEO
0370-33 16 50
Marcus Stacke
CTO
0370-33 16 55
Marianne Svensson
Ekonomichef
0370-33 16 51
Edin Murtezic
Produktionschef
0370-33 16 75
Fredrik Ohlsson
Kvalitetssamordnare
0370-33 16 56

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-09-10
Diac satsar på framtiden Jobbprognos för svensk industri bland de svagare i Europa​600 byggnadsvårdsexperter räddar miljönAbkati förstärker säljkåren i StockholmNya Hilti DSH 600-X motorkapMexichem - som Wavin är en del av - blir Orbia: To Advance Life Around the WorldFord kommer sälja fler elbilar än diesel- och bensinbilar tillsammans år 2022Nya produkter på ny mark När du vill ha raka svar! FLEX nya digitala vattenpass är här!Vad har olja, solpaneler, lithiumbatterier och en kompisklubb gemensamt?​Mobileye – förarens extra ögonEfterlängtad sliphjälp - ONE+ Batteridrivna FingerslipSnabbare produktion med konverterad nonwoven!Hager stärker sin säljorganisation med Jonas Becker Pressinbjudan: Advanced Biofuels Conference
2019-09-09
Kompakt smartness i ÖvikLesjöfors goes to HollywoodABB öppnar nytt högeffektslabb för lågspänningsprodukterLuna lanserar handverktyg för smidigare säkring Besök Diac Metal AB på Elmia underleverantörsmässaRiksarkitekten – starkt dragplåster till mässan Nordic Property ExpoConrad Elektronik erbjuder nu smidiga inköpslösningar för företagRollco firar 20 år!Sportkläder i återvunnen plast från havet vinner Textilias miljöstipendium 2019 Thermotransferskrivare för industriella applikationerIVL släpper bok om elavfall för gymnasietKramp och Oljan i Mellerud satsar på butik intill VästerrådaPeafowl Solar Power och Liqway vann SKAPA-priser för Uppsala länMed arbetsmiljö, miljö och kvalitet i fokus Kommunala initiativ positiva för elbilsutvecklingenVolkswagen och Northvolt bildar samriskbolag för batteriproduktion
2019-09-06
ABB-teknik ger seniorer möjligheten till självständigt och rikt livFem missuppfattningar om markbaserad reningNyheter från ABB för framtidens smarta hem och byggnaderHubSpot lanserar omdesignad appmarknadsplats Robotar och röststyrning – om kunden själv får väljaFreemelt tar in 15 MSEK i en investeringsrunda ledd av IndustrifondenMarknadens första batteridrivna sprayaggregat med utbytbara tankarHeidelbergCement och Equinor ingår avsiktsförklaringSchneider Electric Sverige rekryterar nya cheferJessica Petrini blir HR-chef för TyrénskoncernenTekniska Verken i Linköping AB digitaliserar elnätet ytterligare.Bockasjö och Swedavia hyr ut 46 000 kvm till Postnord TPLSå påverkas Norden av orkanen Dorian Circle K ska bli störst i Sverige på snabbladdning – lanserar egna laddareKemibranschen samlas i Lund 16-17 oktoberInnovativ drivteknik från ebm-papst Småländsk arkitektur bakom global batterifabrikSommarens hetaste byggprojekt - rykande färsk lista för hela Sverige!Karl Kloste ny inköpschef i SveviaRyobi lanserar flexibel lödning på ONE+batteri!Sydkoreanskt intresse för svensk fjärrvärmeteknik
2019-09-05
Kompetensförsörjning på agendan när Berendsen fick besökDu kommer väl?Leax ser affärsmöjligheter med Subcontractor ConnectPåminnelse pressinbjudan: Robotkonferens för tillverkningsindustrins framtidRedo för oljespill? Läs spillguidens ABCKom ihåg att förpackningen är en del av produkten!Schneider Electric utökar Easy UPS 3-serien Derome och Riksbyggen tecknar rikstäckande ramavtal​Hydroscand fyller 50 årHelhetslösningar från Weber
Annonser