SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Stark orderingång ger optimism inför 2022

Hydrauliklösningar i världsklass
Ett utmanade år har gått in på sina sista veckor. Nu vill jag passa på att se tillbaka på det som har varit, lyfta blicken och se framåt mot ett starkt 2022.

HydX har under mer än tio år levererat hydrauliklösningar av världsklass. Vi har ett antal starka partners i väletablerade företag som Danfoss Power Solutions, Parker Hannifin, Scanreco, Black Bruin, Reggina Riduttori, Bosch Rexroth och Slack & Parr. Tillsammans ger vi våra kunder ett mycket brett spektrum av kundunika produkter av hög kvalité.

Vi har också ett stort antal drivna och kunniga medarbetare som på alla tänkbara sätt levererar ett fantastiskt lagarbete varje dag och som ser till att vi kan fortsätta det goda och långsiktiga samarbetet som vi har med våra kunder, leverantörer och partners.

Det är jag stolt över.

2021 har inneburit ett antal positiva nyheter. Bland annat har våra ägare Volito Automation AB förvärvat de två bolagen ETP Powering Solutions och Blue Pac. Två framtidsföretag som för med sig flexibla och lösningsorienterade team. Det ökar HydX kompetens mot elektrifiering, vi tar ytterligare ett steg mot att vara en partner med helhetsansvar och vi erbjuder kunderna ett bredare spektrum av tekniskt avancerade och hållbara lösningar. Vi får nu en stark partner i OEM-delen att verka gemensamt med från och med 2022.

Stark orderingång ger en positiv känsla inför 2022

Samtidigt som vi under hela 2021 har haft en fantastisk orderingång från både befintliga och nya kunder har vi ställts inför utmaningar av sällan skådat slag. Vår bransch har, precis som många andra, berörts av den pågående pandemin. Omständigheter långt utanför vår kontroll har en stark påverkan på både leveranskedjor och frakter, där vi ser att både ledtider och priser är på väg att öka.

Tack vare vårat välsorterade lager har vi i de flesta fall lyckats bibehålla vår leveransprecision och höga servicegrad. Vi har också rekryterat ett flertal nya medarbetare och fördelat om våra resurser internt för att kunna vara flexibla i vårt operativa arbete.

Det gör att vi går in med en positiv känsla i år 2022.

Tillsammans med våra ägare Volito är vi väl förberedda för kommande år och vi avser att fortsätta den offensiva plan som vi gemensamt har tagit fram. Vi deltar i flera spännande diskussioner, har flera intressanta uppdrag på gång och har även framöver en spännande roll i det prestigefyllda projektet Vera C. Rubin Observatory i Chile.

I mer än tio år har HydX varit en flexibel, pålitlig och innovativ partner som fokuserat på att underlätta arbetet för både våra kunder och leverantörer. Det har lett till många givande samarbeten och vi ser fram emot att fortsätta vårda våra relationer med både kunder, leverantörer och partners under de kommande åren.

Jag vill avsluta med att tacka er alla för ett riktigt bra samarbete under 2021 och önskar er en riktigt god jul och ett gott slut.

Mikael Andersson
VD HydX
Kontaktinformation
Postadress
Box 192
27124 Ystad
Besöksadress
Östra Zink­­gatan 1
27139 Ystad
Region
Ystad
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556791-5326
Grundat: 2009
Anställda: Ej angivet
Välkommen till HYDX AB!

ETT HYDRAULIKFÖRETAG MED HÖG AUTOMATIONSKOMPETENS

Hos oss finns det lång och gedigen erfarenhet inom styrsystem och radiostyrningar i samverkan med olika hydrauliska system. Det är just kombinationen av hög automationskompetens, vass konstruktionsavdelning och lång systemerfarenhet som är grunden till vår och våra kunders framgång och positiva utveckling.

Det är precis här vi skiljer oss åt från mängden. Tillsammans med vår ledstjärna Smoother Business gör vi livet enkelt. Det märks i allt vi gör.

Varmt välkommen till vår webbplats och blogg. Vi hoppas att du ska finna det du söker. Om du inte skulle göra det, så tveka inte att kontakta oss!

Kontakter

Henrik Pålsson
Sales Manager
0411-557183

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-01-13
77 entreprenadmaskiner i veckan får nytt liv genom KlaravikMolex uppdaterar din-kontaktenAhlsell tankar fossilfritt för mer hållbara fjärrtransporterIndustri påverkas av elpriser och inflation- fortsatt skärpt spelansvar för online casinoSvensk start-up främjar omställningen till grönt stålEssity först i världen med storskalig produktionFirst Stop värvar ny verkstad från stor koncernDoosan breddar sin produktportfölj med kompakthjullastareVolkswagen fördubblade de globala leveranserna av elbilar under 2021Nya papperspåsar för avfall testas i VärmlandJungheinrich bygger hel­automatiskt logistikcenter Nextbase presenterar världens första smarta bilkamera Xellas isoleringsvarumärke Multipor tar ansvar för CO2-utsläpp
2022-01-12
MGPK – Förstklassig cylinder blir ännu bättreHögpresterande fläktar med låg ljudnivå254 Volvo BM-traktorer bytte ägare på Klaravik under 2021Busch Vacuum Solutions expanderarEn säkrare, jämnare och snabbare materialhanteringNanoleaf öppnar upp stöd för Thread med HomeKitLoxam förnyar sitt Managed SD-WAN-nätverk med GTTStort intresse att etablera i KungsbackaMarknadens första helt delbara nyckel Uniwater förvärvar ABAT ABtado° förvärvar aWATTarManitou presenterar fem nya tunglyftande teleskoplastareVerktygsfritt kablage med M12 Push-Lock-kontakterHögteknologiska II-VI skalar upp sin produktion i SverigeProcurator säger nej till evighetskemikalierFranska startupen Ankorstore får enhörningsstatus Christos Selman tillträder som VD för Heco Nordiska AB
2022-01-11
Vi firar 50 år tillsammans 2022Franska startupen Ankorstore får enhörningsstatus efter ny investeringsrunda på 2,5 miljarder kronorACD 220 Ex – ett kompakt processutsug för explosiva gaserTrafikverket planerar för Sveriges första permanenta elvägHett med solceller efter höstens höga elpriserNetatmo offentliggör sin första Matter-produkt
2022-01-10
Upplev Volvos maskiner i ditt vardagsrum!Atlas Copco introducerar GA VSD[S]Ultrafilter har uppdaterat sitt sortiment av tankar Pålitligt gränssnitt för blindpluggning av modulära anslutningarAcronis utser Michael Callahan till Chief Marketing OfficerThomas Concrete Group expanderarHSB Göteborg köper andelar i en av Sveriges största solcellsparkerMöt Anders Ingemarsson – månadens innovatörSödertälje Science Park uppmärksammas inom EU
2022-01-07
OilQuick Americas kickade igång 1 januari 2022!Renault visar upp mer av Nya AustralFöreningen Industrilandskap samlar berättelser digitaltTrioworld höjer hållbarhetsmåletBeijer öppnar nytt topp­modernt byggvaruhus i Haninge
2022-01-05
Mobil syrgasgeneratorSKF licensierar teknologi för återvinning av avfallsoljaKjell på Swecon siktar mot 50 år på samma arbetsplatsBrett sortiment av termo­stater och överhettnings­skydd2021 bra år för Mercedes-Benz lastbilar i SverigeZeppelin-Cat startar samarbete med Utbildning NordKapsling – nu med displayer och knappsatserEfterlängtad CT-scanner på plats på Produktionstekniskt CentrumNy VD för Swerock från årsskiftet
2022-01-04
Ni skottar väl säkert i vinter?Swecons HR-chef Paula Hernandez: "Tillsammans är vi safe@swecon"Conrad erbjuder nu kontakter från Molex