SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Tåliga laptops, konstruerade för tuffa förhållanden

Viktiga följeslagare i tuffa arbetsmiljöer
Ruggade laptops, även kända som tåliga bärbara datorer, har blivit oumbärliga verktyg inom en mängd olika branscher, och deras popularitet förstärks av deras förmåga att fungera felfritt i de mest krävande arbetsmiljöerna.

Robust Konstruktion för Extrema FörhållandenDet som verkligen särskiljer ruggade laptops från vanliga bärbara datorer är deras robusta konstruktion. Dessa enheter är skapade för att tåla hårda arbetsmiljöer och extrema förhållanden. De har ofta ett stängt chassi med täta tätningar som skyddar dem mot vattenintrång och damm. Det innebär att de kan användas i regn, snö eller dammiga konstruktionsområden utan att riskera skador.

Motståndskraft mot Stötar och FallEn av de mest betydelsefulla egenskaperna hos ruggade laptops är deras stöttålighet. Dessa enheter har förstärkta skal som kan överleva fall och stötar som skulle förstöra en vanlig bärbar dator. Denna egenskap är särskilt värdefull i fältarbete och byggbranschen, där enheter kan utsättas för oavsiktliga påfrestningar.

Stöttåliga Skärmar och TangentbordFör att ytterligare öka hållbarheten har ruggade laptops skärmar och tangentbord som är konstruerade för att motstå påfrestningar. Deras skärmar är vanligtvis utrustade med extra skyddslager för att förhindra sprickbildning och repor. Tangentborden är också konstruerade för att vara tåliga och kan hantera spillet av vätskor och damm.

Hög Prestanda och Lång BatteritidRuggade laptops kompromissar inte när det kommer till prestanda. De är utrustade med kraftfulla processorer och tillräckligt med minne för att hantera krävande uppgifter. Dessutom har de ofta utmärkt batteritid för att säkerställa att användaren inte behöver oroa sig för att enheten ska dö mitt i arbetet, särskilt när tillgången till el är begränsad.

Idealiska för Logistik, Bygg och TransportRuggade laptops är en idealisk lösning för yrkesverksamma inom logistik, bygg och transport. I logistikbranschen kan de användas för att spåra och hantera försändelser i realtid, även i extrema väderförhållanden. Inom byggbranschen kan de fungera som oumbärliga verktyg för att övervaka projekt, schemalägga arbete och kommunicera med teamet. Inom transportsektorn kan de användas som pålitliga navigations- och kommunikationsenheter under långa och krävande resor.

I en värld där arbete kan innebära att man möter tuffa förhållanden, är ruggade laptops inte bara datorer – de är pålitliga partners som kan leverera oavsett omständigheterna. Med sin robusta konstruktion, tåliga skärmar och tangentbord, hög prestanda och långa batteritid är dessa enheter oumbärliga för yrkesverksamma som kräver driftsäkerhet och prestanda i de mest krävande arbetsmiljöerna.
Kontaktinformation
Postadress
Tryffelslingan 8
18157 Lidingö
Region
Lidingö
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556664-6344
Grundat: 2004
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Tactile Rugged Computers AB!

Tactile. Datorer som tål hårda tag.

De flesta datorer ”tål” kontor. Våra tål värme, kyla, stötar, vibrationer, fall mot hårda underlag och annat elände, som vanliga datorer inte kommer i närheten av. Om ditt företag arbetar inom transport, lager, hamn, återvinning, skog, bygg, livsmedel eller annan industri, har ni mycket att tjäna på Tactiles lösningar.

Tactile står för svensk kvalitet med egen tillverkning och kvalitetssäkring i Sverige. Ni kan göra besparingar på tusentals, för att inte säga tiotusentals kronor, jämfört med andra produkter på marknaden.

Tactile började tillverka egna truckdatorer för mer än femton år sedan. I dag utvecklar vi kompletta IT-lösningar i nära samarbete med våra kunder. Ju tuffare krav du ställer på förenkling och effektivisering desto mer har vi att erbjuda dig.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Niclas Hallstedt
08-500 014 50
Mats Greenhow
08-500 014 50
Mahdi Khoraman
+46 8 5000 14 50

Filmer

Tactiles VMR12A at Unibrew

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
Ny avfallskraftanläggning nära PragHertz och RedLocker på sommarturnéIVECO S-Way har tilldelats prisRamirent öppnar nytt kundcenter i KungsbackaVi rustar för framtiden
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige