SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Tålighet och avancerad teknik kombinerat

Robusta datorer som klarar av de tuffaste förhållanden
Panel PC-tekniken representerar ett stort framsteg inom datorindustrin, de integrerar pekskärmsfunktionalitet och avancerad databehandling i ett kompakt och robust format. Dessa enheter är skräddarsydda för att möta de unika kraven i industriella, kommersiella och offentliga tillämpningar.

Panel PC


En ’ Panel PC’ är en allt-i-ett-dator som kombinerar en högupplöst LCD-skärm med en kraftfull dator, inbyggd direkt bakom skärmen i ett enda enhetligt chassi. Den utmärker sig genom sin förmåga att fungera i tuffa miljöer och sin pekskärm, vilket gör den idealisk för interaktiv användning i industriell automation, digital skyltning och andra applikationer där utrymmet är begränsat.

Anpassade utefter behov


När det gäller att välja rätt Panel PC för ditt företag eller ditt nästa projekt, är det avgörande att noggrant överväga en mängd faktorer som direkt påverkar dess prestanda och användbarhet. Dessa enheter är inte bara centrala komponenter i många moderna automations- och kontrollsystem utan fungerar också som nyckeln till effektiv kommunikation och interaktion i olika miljöer. Att förstå de unika kraven i din specifika användning garanterar att du investerar i en Panel PC som inte bara möter, utan överstiger dina förväntningar.

Här är några viktiga aspekter att ta hänsyn till innan val/köp:

Användningsområde: Identifiera specifikt hur och var Panel PC:n kommer att användas, vilket kan inkludera allt från tillverkningslinjer till offentliga informationskiosker.

Prestandakrav: Utvärdera de tekniska specifikationerna som processorkraft, minne och lagring baserat på applikationens krav.

Hållbarhet: För miljöer som kräver extra tålighet, se till att Panel PC:n kan hantera extrema temperaturer, fuktighet, stötar och vibrationer.

Skärmkvalitet: En ljusstark och högupplöst skärm garanterar klarhet och läsbarhet under olika förhållanden, särskilt i utomhusmiljöer eller platser med hög ljusintensitet.

Konnektivitet: Kontrollera att enheten har nödvändiga portar och trådlösa anslutningar för att integreras smidigt med andra system och enheter.

Tactiles expertis av ruggade lösningar


Tactile står i framkant när det gäller att erbjuda robusta och tillförlitliga Panel PCs som är utformade för att möta och överträffa de striktaste prestanda- och tillförlitlighetsstandarderna. Deras engagemang för innovation och kvalitet säkerställer att kunderna får tillgång till de bästa möjliga lösningarna för sina specifika behov.

För att utforska hur Tactiles Panel PCs kan transformera ditt projekt eller din verksamhet, ta kontakt idag. Deras team av experter är redo att erbjuda rådgivning och support för att hitta den perfekta lösningen för dig.
Kontaktinformation
Postadress
Tryffelslingan 8
18157 Lidingö
Region
Lidingö
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556664-6344
Grundat: 2004
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Tactile Rugged Computers AB!

Tactile. Datorer som tål hårda tag.

De flesta datorer ”tål” kontor. Våra tål värme, kyla, stötar, vibrationer, fall mot hårda underlag och annat elände, som vanliga datorer inte kommer i närheten av. Om ditt företag arbetar inom transport, lager, hamn, återvinning, skog, bygg, livsmedel eller annan industri, har ni mycket att tjäna på Tactiles lösningar.

Tactile står för svensk kvalitet med egen tillverkning och kvalitetssäkring i Sverige. Ni kan göra besparingar på tusentals, för att inte säga tiotusentals kronor, jämfört med andra produkter på marknaden.

Tactile började tillverka egna truckdatorer för mer än femton år sedan. I dag utvecklar vi kompletta IT-lösningar i nära samarbete med våra kunder. Ju tuffare krav du ställer på förenkling och effektivisering desto mer har vi att erbjuda dig.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Niclas Hallstedt
08-500 014 50
Mats Greenhow
08-500 014 50
Mahdi Khoraman
+46 8 5000 14 50

Filmer

Tactiles VMR12A at Unibrew

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
Förenar krafter för att förbättra utbildningar Peab Asfalt i nytt forskningsprojekt Ny avfallskraftanläggning nära PragHertz och RedLocker på sommarturnéIVECO S-Way har tilldelats pris
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige