SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Tech Mahindra lanserar övervakningstjänst

För 5G och smarta enheter
Under årets Mobile World Congress presenterade den globala IT-tjänsteleverantören, Tech Mahindra, lanseringen av SANDSTORM, en tjänst för fjärrövervakning av nätverk i realtid. Den nya lösningen gör det möjligt för tjänsteleverantörer att mäta kundupplevelser på distans, på vilken enhet som helst, inklusive smartphones, surfplattor, smarta TV-apparater och till och med uppkopplade bilar.

SANDSTORM hjälper operatörer förstå hur appar interagerar med det faktiska nätverket på olika platser i realtid. Lösningen resulterar i snabbare applikationsutveckling, en bättre digital upplevelse för slutkunden och möjliggör en snabbare time-to-market.

– SANDSTORM kommer att revolutionera hur teleföretag övervakar sina nätverk och enheter. Plattformens gränssnitt och lättanvända verktyg möjliggör för våra kunder att snabbt sätta upp applikationer och få värdefulla insikter, vilket tidigare var omöjligt på distans och i realtid, säger Rohit Madhok, Global Head of Digital Engineering Services på Tech Mahindra.

SANDSTORM eliminerar behovet för ingenjörer att utföra tester ute i fält, vilket underlättar implementeringen av 5G. Med hjälp av plattformen blir det också möjligt för telekomföretag och privata nätverksoperatörer att utföra ett brett utbud av nätverksdiagnostik för att bland annat testa nätverkselement, roamingupplevelse och radiofrekvensoptimering.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!
2023-11-27
Treston Quick Edge ArbetsstationSäkra driften av dina maskiner Ett sekel av metallåtervinning Utrustning för att säkerställa en effektiv rivning Välj en certifierad leverantör för trådbondning
2023-11-24
Delta i Wexoes fantastiska julkalender 2023 Öka effektivitet såväl som produktivitet med RFIDTre steg mot Enterprise Asset ManagementViktig leverans för Cometto i NorgeDesigna din unika arbetsstation eller vagn
2023-11-23
Jernbro tecknar 3-årigt driftsäkerhetsavtal Clip-Lok SimPak på Elmia Subcontractor 2023Produktlansering - Treston BiOX Volvos nya höglyft hos MoelvenSå investerar AJ i bättre arbetsmiljöer