SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Trådbondning

Precision i halvledartekniken
I den spännande världen av halvledarteknik är trådbondning en nyckelkomponent för att skapa högpresterande och pålitliga elektroniska enheter. Mandalon AB är en aktör inom detta område och erbjuder enastående expertis och lösningar för trådbondning som har banat väg för innovation och framgång inom halvledarindustrin.

Vad är Trådbondning?Trådbondning är en kritisk process i tillverkningen av halvledare och elektronikkomponenter. Det innebär att trådar av ädelmetall, vanligtvis guld eller aluminium, används för att skapa elektrisk anslutning mellan en halvledarkrets och dess kapsel eller substrat. Den här processen är avgörande för att säkerställa pålitlig signalöverföring och funktionalitet i elektroniska enheter.

Varför Välja Mandalon AB för Trådbondning?Mandalon AB har en imponerande historia av att erbjuda trådbondningstjänster av högsta kvalitet till olika industrier, inklusive elektronik, medicinsk teknik, telekommunikation och mycket mer. Här är några skäl till varför Mandalon AB är det självklara valet för trådbondningstjänster:

Expertis och Erfarenhet: Med ett team av erfarna ingenjörer och tekniker har Mandalon AB djup kunskap om trådbondningstekniker och processer.

State-of-the-Art Utrustning: Mandalon AB investerar kontinuerligt i den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa precision och effektivitet i trådbondningsprocessen.

Anpassningsbarhet: Oavsett om du behöver trådbondning i stor skala eller små batcher kan Mandalon AB anpassa sina tjänster för att möta dina behov.

Kvalitet och Tillförlitlighet: Kvalitet är av yttersta vikt inom halvledarindustrin. Mandalon AB sätter höga standarder för sina trådbondningstjänster och är kända för pålitlighet och kvalitet.

Teknisk Support: Mandalon AB erbjuder även teknisk support och rådgivning för att hjälpa sina kunder att optimera sin design för trådbondning och övervinna eventuella utmaningar.

Användningsområden för TrådbondningTrådbondning är en mångsidig process som används inom en mängd olika applikationer:

- Mikrochips: Trådbondning används för att ansluta ledningar till kretsar, vilket möjliggör deras funktion.

- Halvledare: Inom halvledarindustrin används trådbondning för att skapa kontakt mellan olika lager och komponenter på kiselsubstrat.

- Elektronik i fordon: Trådbondning används i fordonsindustrin för att koppla ihop elektroniska komponenter och sensorer.

- Medicinsk utrustning: Inom medicinsk teknik används trådbondning för att säkerställa exakt och pålitlig funktion av medicinska apparater.

Mandalon ABs expertis inom trådbondning har möjliggjort innovation inom dessa och många andra branscher.

Trådbondning är en avgörande komponent inom halvledartekniken och elektroniktillverkning. Mandalon ABs förmåga att erbjuda högkvalitativ trådbondningstjänster har gjort dem till en föredragen partner för företag som strävar efter att skapa pålitliga och högpresterande elektroniska enheter. Med sin djupa kunskap, modern utrustning och engagemang för kvalitet är Mandalon AB en branschledande aktör inom trådbondningsteknik. Kontakta dem idag för att ta din elektronikproduktion till nästa nivå.
Kontaktinformation
Postadress
Bjärby Himmelslund 1
58561 Linghem
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556616-3670
Grundat: 2001
Anställda: 2
Välkommen till Mandalon Technologies AB!

Vi är din packaging partner inom mikroelektronik, inkluderande ASIC’s, MEMS, sensorer och andra mikroelektroniska system.

Vi arbetar med, prototyp- och legotillverkning av mikroelektronik, från fåtal till mindre serier.
Kvalificerade chip packaging-tjänster; mikromontering av t.ex. ASIC, MEMS och sensorer; tråd-bondning, layout samt även med problemlösning.

Bondning och kapsling av ett chip, chip packaging, är ofta ett kort steg. Trots det korta steget har det en stor inverkan på hela produktens prestanda i slutänden. Mandalon Technologies har många års kunnande och erfarenhet av att bygga vitt skilda strukturer. Detta gör oss särskilt lämpade att på bästa sätt ta hand om ert chip och er chipmontering.

Med erfarenhet från sensorverksamheten inom S-SENCE på Linköpings universitet föddes företagsidén, och vi bildade Mandalon Technologies HB 1999. Ända sedan dess har vi monterat sensorer, MEMS-strukturer och ASICs. Vi byggde vårt eget mikromonteringslab 2001. Från och med 2002 är vi aktiebolag och genomförde ISO 9001:2008-certifieringen 2008 och sedan 2017 gäller certifiering enligt ISO 9001:2015.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 9001:2015

Kontakter

Per-Erik Fägerman
0733 206050

Filmer

Bondning

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-11-24
QNAP lanserar TVS-h674T/TVS-h874T1KOMMA5° förvärvar nu Easy InstallationsSenergia lanserar ny flexibilitets- och stödtjänst Tio skäl att automatiseraSvedbergs Group har slutfört förvärvet av Thebalux
2023-11-23
Jernbro tecknar 3-årigt driftsäkerhetsavtal Clip-Lok SimPak på Elmia Subcontractor 2023Produktlansering - Treston BiOX Volvos nya höglyft hos MoelvenSå investerar AJ i bättre arbetsmiljöer
2023-11-22
Maximera ESD-skyddet vid era arbetsstationerVoyado förvärvar ReDeals verksamhet Svenska konsumenter utsätts för risk Sex av tio svenskar känner sig nöjda på jobbetLEMO presenterar stolt sin nya hemsida
2023-11-21
Ny funktion och app på ingångLuni Metall vidare mot en komplett systemleverantörISCAR Sverige presenterar en ny projektteknikerISCAR Sverige presenterar ny projektteknikerEn frisk fläkt inom global vindkraft
2023-11-20
Kostnadseffektiv och tillförlitlig lösningReThink Factory gör lokal 3D-printning möjligUnga väljer bort AIAnders är östra Sveriges främsta entreprenörDEFA klättrar mot toppen