SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Treston Quick Edge Arbetsstation

Ger både högre effektivitet och bättre ergonomi
Treston Quick Edge Arbetsstation har en ny innovativ mekanism för extremt snabb höjdjustering. Den här industriella arbetsstationen är utformad för till exempel pack- och logistikcentraler där höjden behöver justeras efter kartonger i olika storlekar. Treston Quick Edge Arbetsstation kan lätt anpassas för användare av olika längd och ger både högre effektivitet och bättre ergonomi.

• Marknadens snabbaste höjdjustering
• Patentsökt lösning: Justera enkelt den optimala höjden för varje uppgift/producerad artikel
• Extremt brett höjdjusteringsområde 570–1 300 mm
• Många tillbehör: svängbara armar för verktygshållare och skärmar, LED-lampor, hyllor med avdelare för kartonger
• Enkelt att komplettera arbetsstationen med multivagnar, kartongvagnar och rullställ för förpackningsmaterial
• Kan anpassas för olika driftsmiljöer
• Ingen el behövs

Jeanette Ångström
Treston AB
08-511 791 60
jeanette.angstrom@treston.com
info.se@treston.com
www.treston.se
Treston AB
Enhagsslingan 6
187 40 Täby
Kontaktinformation
Postadress
Enhagsslingan 6
18740 Täby
Region
Täby
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556399-6247
Grundat: 1990
Anställda: 5
Välkommen till Treston AB!

Pålitliga, ergonomiska arbetsstationer och förvaring!

TRESTON är ett Finskt Industriföretag och har utvecklat och tillverkat arbetsbord, vagnar, stolar och olika förvaringslösningar i över 50 år. All produktion sker i egna fabriker i Finland.

Vi är en av Europas ledande tillverkare av Arbetsplatsutrustning och Förvaringslösningar till alla typer av arbetsplatser. Elektronikindustrin är en av våra viktigaste kunder. Treston har dotterbolag i Sverige, Tyskland, Storbritannien, Frankrike och USA samt agentverksamhet i många delar av världen. Treston är ett ISO 9001:2008 certifierat företag där produkterna även är TÜV-godkända. Naturligtvis är våra ESD-produkter testade och godkända enligt Internationell standard (IEC-61340-5-1)

Som tillverkare av våra egna produkter har vi full kontroll över design, funktion och kvalitet. Vi förstår också kraven inom olika typer av industrier att hela tiden bli flexiblare och effektivare. Våra modulbyggda arbetsbänkar och justerbara arbetsbord är designade för att underlätta för Er att möta dessa krav och bibehålla Er konkurrenskraft. För elektronikindustrin har vi ett brett utbud av ESD-Produkter. Vi har även produkter som är testade och godkända för användning i renrumsmiljö.

Oavsett om våra produkter används i en tillverkningsindustri, ett tekniskt labb eller på en oljerigg gör våra hållbara och mångsidiga arbetsbord och förvaringslösningar det möjligt för våra kunder att anpassa sig till de senaste tillverkningsmetoderna för att förbättra sina resultat.

Välkommen att kontakta oss!

Agenturer

Treston Oy (FI)

Certifieringar

ISO 14001:2008 – ISO 9001:2008

Kontakter

Peter Bergkvist
Key Account Manager/Stockholm Mälardalen
070-4955774
Tobias Lager
Key Account Manager/Södra Sverige
073-3378802

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-25
Southco säkrar EVÖkad personlig hygien Svenska företag ökade försäljningen
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga