SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Designa din unika arbetsstation eller vagn

Och visa den i 3D
Trestons 3D-konfigurator kan användas för att designa en arbetsstation eller multivagn som bäst uppfyller dina behov. För att komma igång behöver du bara en mobiltelefon eller en dator med webbläsare; ingen nedladdning krävs och det är gratis att använda programvaran.

Din design byggs upp på skärmen när du går, enligt dina val, och den kan ses i 360⁰ olika vinklar. När designen är klar kan du maila den och få en lista över produkterna i PDF-format till dig själv. Du kan även begära en offert för de produkter du designat. Tillsammans med PDF-filen får du också länkar för att visa och redigera din konfiguration. Det betyder att du kan gå tillbaka till din design och göra ytterligare ändringar när som helst eller till och med dela den länken till andra.

3D-konfiguratorn är enkel att använda
Börja med att välja den produkt du vill konfigurera, en arbetsbänk eller en vagn. Vår 3D-konfigurator innehåller flera olika industriella eller tekniska arbetsbänkar och en verkligt mångsidig Multivagn som är fullt konfigurerbar.

När du har konfigurerat någon av produkterna är det också möjligt att börja konfigurera den andra produkten i steg 5.

Steg 1: Välj den ram som bäst passar dina syften
När du har valt produkten måste du välja det bästa ramalternativet för ditt behov. Det finns många ramalternativ tillgängliga för användning i olika uppgifter och miljöer. Du hittar mer information om arbetsbänkarna här. Vår vagnkonfigurator innehåller hög och låg ram, men vi har också lagt till några förkonfigurerade alternativ.

Steg 2: Välj ramstorlek och produktfunktionalitet
Välj rätt ramstorlek för din produkt och om den behöver vara ESD-kompatibel. Om du konfigurerar en arbetsbänk kan du också välja material för bänkskivan och höjdjusteringsmetoden.

Steg 3: Välj upprättstående moduler och tillbehör
När du konfigurerar arbetsstationer måste du välja den upprättstående modulen som är ansluten till arbetsbänken. Det finns flera slitsade pelare i olika höjder tillgängliga, där alla tillbehör kan läggas till för att göra arbetsstationen ergonomisk och funktionell. Vid konfigurering av en vagn finns ett brett utbud av olika tillbehör som kan läggas till fram- och baksida av vagnsramen.

Steg 4: Välj andra tillbehör för att slutföra konfigurationen
När du konfigurerar arbetsstationer kan du lägga till olika armaturer, strömskenor, hyllor, backar och lådor etc. för att slutföra konfigurationen och se att din arbetsstation byggs på skärmen. För vagn är det möjligt att lägga till nedre hylla och mattor för hyllorna.

Steg 5: Slutför din arbetsyta genom att lägga till olika tilläggsprodukter
När designen är klar kan du lägga till fler externa tillägg i steg 5 för att slutföra arbetsytan. Du kan lägga till flera vagnar, lådenheter, skåp och stol. I det här steget kan du också börja konfigurera en annan produkt. Om du till exempel började konfigurera en arbetsbänk kan du nu börja konfigurera en vagn.

Slutför din design och få den till din e-post

När din design är klar kan du skicka den till dig via e-post som en PDF-fil. Samtidigt kan du också skicka oss en begäran om en offert för dina designade produkter. PDF-filen innehåller en bild och en lista över produkterna i din design. Tillsammans med e-postmeddelandet får du också länkar för att visa och ytterligare redigera din egen design. Det betyder att du alltid kan återgå till din design och göra ytterligare ändringar.

Klicka - designa – be om offert; Att designa en arbetsstation har aldrig varit enklare!

Jeanette Ångström
Treston AB
08-511 791 60
jeanette.angstrom@treston.com
info.se@treston.com
www.treston.se
Treston AB
Enhagsslingan 6
187 40 Täby
Kontaktinformation
Postadress
Enhagsslingan 6
18740 Täby
Region
Täby
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556399-6247
Grundat: 1990
Anställda: 5
Välkommen till Treston AB!

Pålitliga, ergonomiska arbetsstationer och förvaring!

TRESTON är ett Finskt Industriföretag och har utvecklat och tillverkat arbetsbord, vagnar, stolar och olika förvaringslösningar i över 50 år. All produktion sker i egna fabriker i Finland.

Vi är en av Europas ledande tillverkare av Arbetsplatsutrustning och Förvaringslösningar till alla typer av arbetsplatser. Elektronikindustrin är en av våra viktigaste kunder. Treston har dotterbolag i Sverige, Tyskland, Storbritannien, Frankrike och USA samt agentverksamhet i många delar av världen. Treston är ett ISO 9001:2008 certifierat företag där produkterna även är TÜV-godkända. Naturligtvis är våra ESD-produkter testade och godkända enligt Internationell standard (IEC-61340-5-1)

Som tillverkare av våra egna produkter har vi full kontroll över design, funktion och kvalitet. Vi förstår också kraven inom olika typer av industrier att hela tiden bli flexiblare och effektivare. Våra modulbyggda arbetsbänkar och justerbara arbetsbord är designade för att underlätta för Er att möta dessa krav och bibehålla Er konkurrenskraft. För elektronikindustrin har vi ett brett utbud av ESD-Produkter. Vi har även produkter som är testade och godkända för användning i renrumsmiljö.

Oavsett om våra produkter används i en tillverkningsindustri, ett tekniskt labb eller på en oljerigg gör våra hållbara och mångsidiga arbetsbord och förvaringslösningar det möjligt för våra kunder att anpassa sig till de senaste tillverkningsmetoderna för att förbättra sina resultat.

Välkommen att kontakta oss!

Agenturer

Treston Oy (FI)

Certifieringar

ISO 14001:2008 – ISO 9001:2008

Kontakter

Peter Bergkvist
Key Account Manager/Stockholm Mälardalen
070-4955774
Tobias Lager
Key Account Manager/Södra Sverige
073-3378802

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-02-23
High voltage water heaterFöretag extremt dåligt rustade Verizon Business skapar anpassad privat 5G-miljö Bästa företagsklimatet i Västerbotten 2026Två erbjudanden för lagerlogistik
2024-02-22
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2024-02-21
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2024-02-20
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar
2024-02-19
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder