SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Undvik skador från fukt och mögel

Ha koll på luftfuktigheten på arbetsplatsen
En avfuktare använder avancerad teknologi för att effektivt avlägsna fukt från luften. Genom att använda en kiselgelsrotor samlas fukten in, vilket resulterar i en kontrollerad och stabil luftfuktighet. Denna process bidrar inte bara till att förebygga skador utan skapar också en behagligare och hälsosammare inomhusmiljö.

Varför du ska använda en avfuktareFukt, en tyst fiende i många arbetsmiljöer, kan ha förödande konsekvenser. Condairs avfuktningsanläggningar är skräddarsydda för att bekämpa denna hotande fukt och skapa en tryggare och mer produktiv atmosfär för både anställda och utrustning.

Förhindra skador och öka livslängden på utrustning
Hög luftfuktighet och kondens kan leda till mögelbildning, isbildning och korrosion, vilket i sin tur kan orsaka allvarliga skador på maskiner och inventarier. Avfuktare är designade för att eliminera dessa risker och skapa en tryggare miljö för företagets tillgångar.

Skapa en hälsosam arbetsmiljö
Många arbetsplatser och produktionsanläggningar kräver specifika luftfuktighetsnivåer för att säkerställa en effektiv produktion och en sund arbetsmiljö. Avfuktaren möjliggör exakt kontroll och justering av luftfuktigheten, vilket är avgörande för att upprätthålla en stabil drift och skapa de bästa förutsättningarna för anställda.

Anpassade lösningar för olika miljöer
Condair erbjuder avfuktare som är skräddarsydda för olika miljöer, från stora tillverkningsanläggningar till minde vattenverk. Oavsett om det handlar om ett lager där kondens kan hota lagrade varor eller en simhall där fuktighet kan påverka inomhusmiljön, har Condair den perfekta lösningen.

CondairAtt investera i en avfuktare från Condair är inte bara en försäkring mot fuktrelaterade skador utan en strategisk åtgärd för att skapa en optimal arbetsmiljö. Genom att eliminera överskottsfukt från luften skapar avfuktaren förutsättningar för en effektiv produktion och en säkrare arbetsplats, vilket i slutändan leder till ökad produktivitet och livslängd på utrustning. Condairs dedikation till att erbjuda skräddarsydda lösningar gör dem till den ultimata partnern för företag och industrier som strävar efter att upprätthålla hög kvalitet och säkerhet i sina arbetsmiljöer. Hör gärna av dig, så ska vi hitta den bästa lösningen för dig.

Kontaktinformation
Postadress
Söderbymalms­vägen 6b
13644 Handen
Region
Haninge
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
5591655567
Grundat: 1948
Anställda: 7
Välkommen till Condair AB

Om Condair Group
Condair är världens ledande producent av energivänliga anläggningar och system inom evaporativ kylning, avfuktning och luftbefuktning. Vi exporterar till mer än 50 olika länder runt om i världen. Ett stort antal välkända företag har valt våra system, bland annat Danfoss, Novo Nordisk, Siemens, Ericsson, IKEA, ARoS, Vestas, Arla, Volvo m. fl.

Energivänliga lösningar inom evaporativ kylning, befuktning och avfuktning
Condair levererar befuktning, avfuktning och kylning till små, medelstora och stora verksamheter runt om i världen. Våra lösningar styr luftfuktigheten med stor precision och är extremt energi- och miljövänliga, både vad gäller ström- och vattenförbrukning. Condair-gruppen har en bred uppsättning av tekniska lösningar och exporterar våra ledande varumärken ML System, Defensor, Condair, Draabe samt JS Humidifiers till över 70 länder. Condairs produktionsanläggning i Danmark har ett hygien- och ISO-certifierat luftbefuktningssystem (ML System) som täcker hela kedjan – försäljning, produktion, installation och service. Varumärkena Draabe och Condair är godkända för befuktning i hälsomiljö.

Condair har stor erfarenhet av fuktregleringslösningar
Vi har levererat kylning och luftbefuktning till bl.a. Facebooks datacenter i Luleå och vi sänker temperaturen med 10 grader vid vallfärdsorten Medina i Saudi-Arabien med hjälp av världens största kylanläggning utomhus.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 2200 – ISO 9001:2015

Kontakter

Condair Marketing
08-38 83 00
Mette Juul
+45 29 40 47 28

Filmer

Befuktning inom trä produktion

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-02-23
High voltage water heaterFöretag extremt dåligt rustade Verizon Business skapar anpassad privat 5G-miljö Bästa företagsklimatet i Västerbotten 2026Två erbjudanden för lagerlogistik
2024-02-22
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2024-02-21
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2024-02-20
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar
2024-02-19
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder