SÖNDAG 22 SEPTEMBER 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Uniteam vinner kontrakt i Eskilstuna

Uniteam har vunnit ett kontrakt om att bygga fyra tillfälliga klassrum som ska stå klara den 20 augusti till skolstarten.
Det är mycket tidspressat schema från kontrakt till färdigt hus men företaget känner sig optimistiska till utmaningen.

– Det finns stora utmaningar med detta uppdraget. Vi känner oss trots detta ändå trygga med vår process och vår produkt vilket gör att vi har stora förhoppningar om att klara detta på utsatt tid. Eskilstuna kommunfastigheter och vi har haft en bra dialog ända från tilldelning och nu kontrakt och de är väl medvetna om vilka utmaningar detta innebär, säger Kristian Grimsbo som är Operativ chef för Uniteam AB.

Tuff tidplan
En och en halv månad från kontrakt till färdigt hus. Ja, detta är tiden som bolaget har på sig att färdigställa fyra stycken tillfälliga klassrum i Eskilstuna. Modulerna finns på lager idag så den stora utmaningen är främst att få fram vatten, avlopp och el till byggnaden, samt att Sverige nu påbörjar sin semesterperiod vilket gör att det är svårare att få tag i installatörer. Byggnationen startar nu omgående för att klara den tuffa tidplan som nu är satt.
När skolan står klar kommer de att få helt nyproducera lokaler i trämoduler med vattenburen värme, komfortvärme i golv, Co2-styrd ventilation och bra pedagogiska klass- och grupprum. Byggnaden kommer att få fyra klassrum med tillhörande grupprum, två personalrum samt generösa entréer.

Lång erfarenhet
Bolaget har lång erfarenhet av tillfälliga lokaler då de är en av Norges största aktörer av moduluthyrning. År 2018 startade man den svenska avdelningen med moduler och har sedan dess utvecklat ett konkurrenskraftigt modulsystem som är byggt att klara krav från och med idag och framåt.

Läs pressmeddelande och bilder: www.uniteam.com/se/modulskola-uniteam-tillfallig-skola/

Vid frågor kontakta: Kristian Grimsbo, +46 702 390 472, kristian.grimsbo@uniteam.com

Övriga pressfrågor besvaras av undertecknad.


Best regards / Med Vänliga Hälsningar

Kristian Grimsbo
Affärsområdeschef - Affärsutvecklare

Herkulesvägen 4, 553 03 Jönköping
mob: +46 702 390 472
kristian.grimsbo@uniteam.com

www.uniteam.com/se
Kontaktinformation
Postadress
Flygfälts­gatan 7
42337 Torslanda
Besöksadress
Flygfälts­gatan 7
SE-42337 Torslanda
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Orgnr:
556255-0417
Grundat: 1984
Anställda: 7
Välkommen till UNITEAM AB.

Vi säljer, hyr ut, utvecklar, producerar och marknadsför ledande kundunika container- och modul-lösningar till företag, myndigheter, organisationer och privatpersoner på den svenska marknaden.

Vi erbjuder:

Rådgivning
Konstruktion
Produktion
Logistik/transport (bil/tåg/båt/flyg)
Dokumentation
Finansiering
Uppföljning och service


Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 9001:2015

Kontakter

Ulrika Nordborg
031-92 36 00
Reine Andrinsson
031-92 36 00
Håkan Lundqvist
031-92 36 00
Anette Olofsson
+46 31 92 36 08
Kristian Grimsbo
+46 (0)702-390 472

Filmer

Uniteam bygger en modullokal

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-09-12
ITU-programmet får vara kvarTobias Håkansson blir ny regionchef för distrikt ÖresundHager har förstärkt försäljningsteamet i väst med ett par strategiskt viktiga rekryteringarNy undersökning från LTH visarPatrik Settlin utses till ny vd för LitiumPSA:s el- och hybridoffensiv – de första svenska priserna klaraHenkel Norden inleder samarbete med KW PartsKonjunkturvändningen är näraKlimatomställning och kompetensförsörjning i höstens regeringsförklaringAirmees cargocyklar breder ut sig över Stockholm Ökad automation och digitalisering med hjälp från Prevas och RobotlyftetABB inleder byggnation av ny robotfabrik i ShanghaiNy varumärkesprofil för Volkswagen TransportbilarIAAM Sverige arrangerar European Advanced Materials Congress
2019-09-11
Viktigare än någonsin att nätverka på mässgolvetFatpump – Bästa tipsen för ett bra köpStålåret 2019: Nu laddar vi omBesiktningstekniker till Opus i AkallaVälsmord hydraulikinspiration i Borlänge 23-24 oktoberProduktnyhet September 2019 - SortimentväskaRamirent blir totalleverantör till NCC:s bostadsprojekt i ÄngelholmSizes ingår partnerskap med Business Arena StockholmSTIHL invigde expansion av det nordiska huvudkontoretebm-papst lanserar nya fläktar för kommersiella fordonLand Rover Defender - Ikonen är tillbakaEngcon ökar sin omsättning för nionde året i rad BMW visar upp nyheter på IAA Cars i FrankfurtStena Recycling är officiell partner till ASAPRacing och konceptbilarVärldspremiär för Volkswagens nya elbil ID.3
2019-09-10
VBN Components finalist för tyska MM Maschinenmarkts innovationsprisThomas Johansson ny affärsområdeschef för Energi och Industri VästEnkel rörbearbetningGöranssons Maskiner AB i Staffanstorp samarbetar med Beck Maskin Sverige ABPeab bygger nya Storbron i SundsvallBränslecellsdriven dragtruck för framtidens flygplatslogistikNy miljöcontainer unik i att uppfylla uppdaterade krav Diac satsar på framtiden Jobbprognos för svensk industri bland de svagare i Europa​600 byggnadsvårdsexperter räddar miljönAbkati förstärker säljkåren i StockholmNya Hilti DSH 600-X motorkapMexichem - som Wavin är en del av - blir Orbia: To Advance Life Around the WorldFord kommer sälja fler elbilar än diesel- och bensinbilar tillsammans år 2022Nya produkter på ny mark När du vill ha raka svar! FLEX nya digitala vattenpass är här!Vad har olja, solpaneler, lithiumbatterier och en kompisklubb gemensamt?​Mobileye – förarens extra ögonEfterlängtad sliphjälp - ONE+ Batteridrivna FingerslipSnabbare produktion med konverterad nonwoven!Hager stärker sin säljorganisation med Jonas Becker Pressinbjudan: Advanced Biofuels Conference
2019-09-09
Kompakt smartness i ÖvikLesjöfors goes to HollywoodABB öppnar nytt högeffektslabb för lågspänningsprodukterLuna lanserar handverktyg för smidigare säkring Besök Diac Metal AB på Elmia underleverantörsmässaRiksarkitekten – starkt dragplåster till mässan Nordic Property ExpoConrad Elektronik erbjuder nu smidiga inköpslösningar för företagRollco firar 20 år!Sportkläder i återvunnen plast från havet vinner Textilias miljöstipendium 2019 Thermotransferskrivare för industriella applikationer
Annonser