SÖNDAG 20 OKTOBER 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Var med och utveckla verksamheten i Göteborg!

Är du pigg och glad, och sugen på att jobba dig uppåt?
Vi behöver stärka vårt Göteborgskontor med en person som vill lära sig allt om områdesskydd. Du kommer att börja som montör, för att under 2020 lära dig försäljning, projektledning och arbetsledning.

Om jobbet

Som montör hos oss monterar du områdesskydd som stängsel, stålnätspaneler, grindar och larmade elstängsel, och ditt arbete planeras och schemaläggs av våra montageplanerare. Montörsjobbet är väldigt fysiskt krävande eftersom du handskas med tungt och skrymmande material. Samtidigt kräver jobbet känsla för detaljer och du behöver vara praktiskt lagd för att hitta lösningar när arbetet kräver det.

Våra säljare och projektledare hanterar små och stora kundkonton, tar fram offerter och planerar arbetet för våra lokala montageteam. Här behöver du ha stort ordningssinne, mycket driv och lätt för att skapa nya relationer.

Du behöver inte kunna något om stängsel eller områdesskydd – vi lär dig gärna allt du behöver kunna och har löpande internutbildningar efter marknadens krav. Har du erfarenhet inom entreprenad/bygg är det meriterande, men det viktigaste är att du är lösningsinriktad, sugen på att utvecklas och uppskattar att ta stort personligt ansvar.

Om oss

Skandinaviska Områdesskydd är en rikstäckande och fristående totalentreprenör inom områdesskydd: vi säljer och monterar alla typer av områdesskydd åt såväl företag som privatpersoner i hela Sverige. Vi driver också Stängselbutiken.se, där vi säljer bland annat stängsel, grindar och elstängsellarm. Vi sysselsätter omkring 60 personer på heltid med placering i Stockholm, Norrtälje och Göteborg. Vi växer snabbt och kan erbjuda dig ett gäng glada kollegor och ett utmanande arbete i ett modernt och framåt företag där du kan vara med och göra skillnad.

Sök jobbet

Vi tar emot ansökningar via e-post till jobb@skandinaviska.nu. Sök jobbet senast 18 oktober. Vi tillämpar löpande rekrytering och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut så sök redan idag!

Skandinaviska Områdesskydd är ett av Sveriges större montageföretag inom områdesskydd. Vi bygger bullerplank och monterar glasräcken, smidesstaket, stängsel, stålnätspaneler, palissader och de flesta andra sorters områdesskydd. Vi är en rikstäckande och fristående totalentreprenör med bred kompetens inom såväl montage som installation av grindmotorer och staketlarm, och erbjuder också ett stort utbud av produkter med hög kvalitet genom vår E-handel Stängselbutiken. Skandinaviska Områdesskydd levererar material till hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, föreningar, kommuner, byggbolag, kommuner, ambassader och statliga institutioner.

På Skandinaviska Områdesskydd jobbar montörer, montageledare, säljare, installatörer, lagerpersonal och administrativ personal tätt tillsammans för att hela tiden utvecklas, och sedan företaget startades 2005 har vi utfört fler än 5000 montage runt om i landet. För oss är kundservice, pålitlighet och kvalitet hjärtefrågor och något vi strävar efter att förmedla i varje kontakt.
Kontaktinformation

Skandinaviska Områdesskydd AB

Postadress
Kilowatt­vägen 12
13644 Handen
Besöksadress
Kilowatt­vägen 12
13644 Handen
Region
Huddinge
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556684-1853
Grundat: 2005
Anställda: 11
Välkommen till Skandinaviska Områdesskydd AB

Vi är ett av Sveriges större montageföretag inom områdesskydd. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av produkter med hög kvalitet genom Stängselbutiken, och vi levererar material till hela Sverige.

Vi är specialiserade på dessa produkter:
Stängsel, trästaket, grindar, bullerskydd, staketlarm, byggstängsel, djur / viltstängsel, bommar, grind automation och styrning.

Affärsidé
Vi på Skandinaviska Områdesskydd har lång erfarenhet av områdesskydd. Vi levererar material och monterar i hela Sverige.

Mission
Ett säkert områdesskydd ger mindre oro och bättre nattsömn. Vi vill erbjuda våra kunder vår samlade kunskap och erfarenhet inom områdesskydd för att alla ska få det skydd de behöver, när de behöver det.

Vision
Vi vill vara nummer ett, förstås. Genom tillgänglighet, kvalitet och ett starkt och alltid pågående utvecklingsarbete strävar vi mot att bli en stängselleverantör som såväl privatpersoner som industri kan känna förtroende för.

Utveckling
Vi tror på långvariga och nära samarbeten med våra leverantörer för att kunna garantera kvalitet på våra produkter, men vi utvecklar också egna produkter där vi tycker att det behövs.

Välkommen att kontakta oss för offert!

Kontakter

Jimmy Ekman
VD
08-408 075 31
Christian Karlsson
Inköp
08-500 11 530
Jenny Ekman
Webb & information
08-500 11 530
0708-519 419
Patrik Nyström
Försäljning, support automation
08-408 07 536
070-673 11 16
Björn Karlsson
Försäljningschef
08-408 075 33
08-500 11 530
Robert Jansson
Säljare - Material / Montage
08-408 075 35
073-682 48 12

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-10-09
Kemiska risker och hur man förebygger demEtteplan fortsätter att växa i Sverige med förvärvet av teknikinformationsföretaget Teknifo ABKompetensbrist får tre av tio småföretagare att inte anställaCMP och DFDS etablerar landström i KöpenhamnInstalco expanderar i GöteborgNy europeisk LVL-handbok har kommit utISCAR på EMO 2019
2019-10-08
HCL Technologies lanserar HCL Digital Experience 9.5 Carlstad Machinetools med ny agentur för Correas maskiner!Effektivare renblåsning av filter med ny ventilSTARK GROUP väljer moln­baserad ruttplanering från DescartesTele2s mobilnät bäst i testHüllert och Merlo expanderar – nytt säljkontor i KarlstadHållbar produktion i fokus när Prevas och Recab blir partnersSectra får order på IT-lösning för radiologi av amerikanska Marshfield Clinic Health SystemBeijer Ref investerar i ny fabrik för grön kylteknikFinnair fortsätter att expanderaBygma växer i Stockholm – fördjupar samarbetet med Målarkalk AB
2019-10-07
Swedol förvärvar Industriprofil i GävleSKF förvärvar industriellt AI-bolagSkanska bygger ny stamnätsstation i Mårtensdal, StockholmAtlas Copcos nya e-guide hjälper dig på vägen mot att klara steg V-utsläppskravenLinxon levererar transformatorstation till Skanstullsprojektet i StockholmVattenfall i samarbete med TINE om 200 nya laddplatser i NorgeDärför behöver ditt företag en teknikinformatörIngenjörer använde lekfulla arbetssätt för att öka kreativitetenIT-specialistföretaget Pure IT North expanderar och utökar sina lokaler i centrala Umeå
2019-10-04
Fjädrar och banddetaljer i nyskapande skivbromsar från Haldex Gymnasieskolan sätter laserskärning på schematBergs Timber begränsar produktionen och flyttar huvudkontoret till VimmerbyRaySearch har fått nytt regulatoriskt godkännande för RayStation i KinaNCC och Volvo utvecklar ny tjänst för schaktmassor som ger hög produktivitet och mindre klimatpåverkanVolvo passerar milstolpe med över en miljon uppkopplade maskiner och fordonPanasonic lanserar ny värmeväxlare för grön, kommersiell drift 2019 års Swedish Steel Prize finalister symboliserar 20 år av innovativ ingenjörskonst
2019-10-03
Mora CNC utökar sin kapacitet inom 5-axlig bearbetning med en maskin från tyska HedeliusStark efterfrågan på Volvo Cars elhybriderStjernberg Automation levererar en av marknadens snabbaste skärmaskinerSchneider Electric lanserar nya arbetslamporVerizon Incident Preparedness and Response Report uppmanar företagen att öva Ökad effektivtet och produktivitet med autopol batch manager8 av 10 tjejer vittnar om machokultur på byggprogrammenPremiär för 30 elbussar i GöteborgTre säkerhetsrisker med 5G IF Metalls medlemmar får Sverige att funkaVälisolerad port innoverar marknadenRototilt välkomnar säkerhetsinitiativ från VeidekkePorsche Carrera Cup Scandinavia: Stjärnspäckat finaldrama och Porsche Festival med över 1 000 bilar!Industrins ekonomiska råd - nedväxling i den globala produktivitets-tillväxtenSvenska energiexperter i Kazakstan – satsning på hållbara lösningar
2019-10-02
Trendbrott – nyföretagandet ökar efter två års minskning1 200 nya arbetsplatser till Kallebäcks TerrasserVärldens första Svanenmärkta plastgolv lanseras av TarkettSvenska Aerogel Holding AB (publ) startar ny produktionslina 31 oktoberNeste och Lufthansa samarbetar för en mer hållbar luftfartNu lanserar vi vår bärbara betalnings/kassaterminal med en integrerad 8 tums AndroidskärmOmar ska inspirera ungdomar i Dalarna till motorbranschenSuccé för RymdveckanPreem öppnar ny bemannad station i Örebro
2019-10-01
Konsten att utveckla unika produkter för att tillgodose järnvägsindustrins behov Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner flyttar ihop i KalmarAlecta först i världen med att certifieras av ESG4Real
Annonser