SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Var med och utveckla verksamheten i Göteborg!

Är du pigg och glad, och sugen på att jobba dig uppåt?
Vi behöver stärka vårt Göteborgskontor med en person som vill lära sig allt om områdesskydd. Du kommer att börja som montör, för att under 2020 lära dig försäljning, projektledning och arbetsledning.

Om jobbet

Som montör hos oss monterar du områdesskydd som stängsel, stålnätspaneler, grindar och larmade elstängsel, och ditt arbete planeras och schemaläggs av våra montageplanerare. Montörsjobbet är väldigt fysiskt krävande eftersom du handskas med tungt och skrymmande material. Samtidigt kräver jobbet känsla för detaljer och du behöver vara praktiskt lagd för att hitta lösningar när arbetet kräver det.

Våra säljare och projektledare hanterar små och stora kundkonton, tar fram offerter och planerar arbetet för våra lokala montageteam. Här behöver du ha stort ordningssinne, mycket driv och lätt för att skapa nya relationer.

Du behöver inte kunna något om stängsel eller områdesskydd – vi lär dig gärna allt du behöver kunna och har löpande internutbildningar efter marknadens krav. Har du erfarenhet inom entreprenad/bygg är det meriterande, men det viktigaste är att du är lösningsinriktad, sugen på att utvecklas och uppskattar att ta stort personligt ansvar.

Om oss

Skandinaviska Områdesskydd är en rikstäckande och fristående totalentreprenör inom områdesskydd: vi säljer och monterar alla typer av områdesskydd åt såväl företag som privatpersoner i hela Sverige. Vi driver också Stängselbutiken.se, där vi säljer bland annat stängsel, grindar och elstängsellarm. Vi sysselsätter omkring 60 personer på heltid med placering i Stockholm, Norrtälje och Göteborg. Vi växer snabbt och kan erbjuda dig ett gäng glada kollegor och ett utmanande arbete i ett modernt och framåt företag där du kan vara med och göra skillnad.

Sök jobbet

Vi tar emot ansökningar via e-post till jobb@skandinaviska.nu. Sök jobbet senast 18 oktober. Vi tillämpar löpande rekrytering och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut så sök redan idag!

Skandinaviska Områdesskydd är ett av Sveriges större montageföretag inom områdesskydd. Vi bygger bullerplank och monterar glasräcken, smidesstaket, stängsel, stålnätspaneler, palissader och de flesta andra sorters områdesskydd. Vi är en rikstäckande och fristående totalentreprenör med bred kompetens inom såväl montage som installation av grindmotorer och staketlarm, och erbjuder också ett stort utbud av produkter med hög kvalitet genom vår E-handel Stängselbutiken. Skandinaviska Områdesskydd levererar material till hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, föreningar, kommuner, byggbolag, kommuner, ambassader och statliga institutioner.

På Skandinaviska Områdesskydd jobbar montörer, montageledare, säljare, installatörer, lagerpersonal och administrativ personal tätt tillsammans för att hela tiden utvecklas, och sedan företaget startades 2005 har vi utfört fler än 5000 montage runt om i landet. För oss är kundservice, pålitlighet och kvalitet hjärtefrågor och något vi strävar efter att förmedla i varje kontakt.
Kontaktinformation

Skandinaviska Områdesskydd AB

Postadress
Kilowatt­vägen 12
13644 Handen
Besöksadress
Kilowatt­vägen 12
13644 Handen
Region
Haninge
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556684-1853
Grundat: 2005
Anställda: 31
Välkommen till Skandinaviska Områdesskydd AB

Vi är ett av Sveriges större montageföretag inom områdesskydd. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av produkter med hög kvalitet genom Stängselbutiken, och vi levererar material till hela Sverige.

Vi är specialiserade på dessa produkter:
Stängsel, trästaket, grindar, bullerskydd, staketlarm, byggstängsel, djur / viltstängsel, bommar, grind automation och styrning.

Affärsidé
Vi på Skandinaviska Områdesskydd har lång erfarenhet av områdesskydd. Vi levererar material och monterar i hela Sverige.

Mission
Ett säkert områdesskydd ger mindre oro och bättre nattsömn. Vi vill erbjuda våra kunder vår samlade kunskap och erfarenhet inom områdesskydd för att alla ska få det skydd de behöver, när de behöver det.

Vision
Vi vill vara nummer ett, förstås. Genom tillgänglighet, kvalitet och ett starkt och alltid pågående utvecklingsarbete strävar vi mot att bli en stängselleverantör som såväl privatpersoner som industri kan känna förtroende för.

Utveckling
Vi tror på långvariga och nära samarbeten med våra leverantörer för att kunna garantera kvalitet på våra produkter, men vi utvecklar också egna produkter där vi tycker att det behövs.

Välkommen att kontakta oss för offert!

Kontakter

Jimmy Ekman
VD
08-408 075 31
Christian Karlsson
Inköp
08-500 11 530
Jenny Ekman
Webb & information
08-500 11 530
0708-519 419
Patrik Nyström
Försäljning, support automation
08-408 07 536
070-673 11 16
Björn Karlsson
Försäljningschef
08-408 075 33
08-500 11 530
Robert Jansson
Säljare - Material / Montage
08-408 075 35
073-682 48 12

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när