TISDAG 02 MARS 2021
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Veeam tillkännager nya AWS-backup- och återställningsfunktioner för kostnadseffektiv och säker backup med Amazon RDS

Veeams senaste lanseringar stärker företagets backup- och återställningsstrategi för AWS med nya stödfunktioner för bl a Amazon RDS och Amazon EKS, samt Kubernetes med Kasten K10.
: Veeam® Software, det ledande företaget för backup-lösningar för Cloud Data Management, tillkännagav idag den allmänna tillgängligheten av NEW Veeam Backup for AWS v3 – en helautomatisk och naturlig backup- och katastrofåterställningslösning byggd på Amazon Web Services (AWS) och utformad för att erbjuda extra skydds- och hanteringsfunktioner för Amazon Elastic Cloud Compute (Amazon EC2) och Amazon Relational Database Service (Amazon RDS).

Veeam Backup för AWS v3 har utformats med huvudfokus på kostnadseffektivitet och säkerhet, i syfte att drastiskt minimera risken för dataförlust på AWS. Den här nya uppsättningen stöd- och funktionsmöjligheter finns tillgänglig i två olika förpackningsalternativ som möjliggör för organisationer att välja den dataskyddslösning som passar bäst för deras behov:

• Veeam Backup for AWS, en fristående AWS-backup- och återställningslösning för att skydda data på AWS.
• Veeam Backup & Replication™, som förenar AWS-backup och återställning med andra molnbaserade, virtuella eller fysiska data och erbjuder obegränsad dataportabilitet till, från och över molnmiljöer.

"Vi är glada att kunna erbjuda Amazon RDS-stöd i denna senaste version av Veeam Backup för AWS", säger Danny Allan, Chief Technology Officer and Senior Vice President of Product Strategy, Veeam. ”Med över 1 miljon aktiva AWS-användare är det ingen överraskning att detta stöd har varit den mest efterfrågade funktionen bland våra befintliga och framtida Veeam-kunder. Det finns inte bara en fantastisk marknadsmöjlighet, utan det är även rätt tid för oss att uppfylla ett stort behov hos våra kunder, samt att hålla oss i framkant. Vårt senaste förvärv av Kasten stärker ytterligare vårt åtagande att stödja våra kunders affärstransformation till framtidsanpassade arkitekturer. Veeams förmåga att nu dessutom kunna skydda och mobilisera Kubernetes workloads i AWS via Kasten K10-datahanteringsplattformen gör verkligen en stor skillnad inom detta område.”

Veeam Backup for AWS v3 levererar nu AWS-backup och återställning av Amazon RDS-databaser med samma pålitlighet, kostnadseffektivitet och säkerhetsfördelar som kunder nu förväntar sig av Veeam-lösningar. Användare har möjlighet till helautomatiserad säkerhetskopiering från Amazon RDS med flexibla riktlinjer och schemaläggningar och kan sedermera bemästra alla typer av dataförluster tack vare effektiva funktionsalternativ för sekundsnabb återställning av hela databaser från en exakt tidpunkt. Ytterligare ny funktionalitet inkluderar:

• Stöd för backup och återställning av Amazon Virtual Private Cloud (Amazon VPC)-inställningar, även över AWS-konton och AWS-regioner för felsökning och katastrofåterställning, samt för utvecklings- och teständamål.
• Rollbaserad åtkomstkontroll för att delegera roller och hantera behörigheter för att tillåtas säkerhetskopiera och återställa data, vilket effektiviserar driften och garanterar att dataskyddet uppfyller gällande säkerhets- och efterlevnadsregler.
• Stöd för AWS Outposts, vilket möjliggör för organisationer att använda samma Veeam-drivna AWS-inbyggda backup- och återställningsfunktioner som de använder för lokalbaserade AWS Outposts.

Veeam Backup for AWS finns tillgänglig i tre utgåvor: en kostnadsfri separat molnbackup-lösning (begränsad till 10 AWS-instanser; obegränsat antal återställningar), en fristående molnbackup-lösning (från 40 dollar per AWS-instans per år; tillgängliga mätningsmöjligheter; användningsbaserad betalning), eller som en del av Veeam Backup & Replication för en omfattande hybrid- och multimolnstrategi med obegränsade alternativ för dataportabilitet. För mer information, vänligen besök www.veeam.com.

Stödjande citat
”Förmågan att snabbt svara på kundernas krav är nödvändig i dagens ständigt föränderliga miljö. Genom att leverera stöd för molnbaserad backup och återställning av Amazon RDS-databaser, samt stöd för AWS Outposts och möjligheten att skydda Kubernetes workloads i AWS, har Veeam visat att de kan verka i molnhastighet och tillgodose dynamiska kundbehov.” – Sabina Joseph, Director, Americas ISVs, på Amazon Web Services, Inc.

"Kunder använder ett växande utbud av molnbaserade appar och infrastrukturer som genererar uppdragskritiska data. Som ett resultat har datahantering för multimoln och skydd blivit strategiskt, särskilt med tanke på ökade cyberhot och strikta efterlevnadskrav. Kunderna kämpar dock för att kunna samla sin information på en enda bildskärm och kontrollera data över flera molnmiljöer - och för att erbjuda snabba återställningsnivåer. Tillförandet av backup- och återställningsmöjligheter av Amazon RDS-databaser, samt integreringen av AWS-data som ska skyddas tillsammans med andra lokal- och molnbaserade källor, indikerar att Veeam erkänner och arbetar för att ta itu med denna smärtpunkt.” – Krista Macomber, Senior Analyst på Evaluator Group

"Sopra Sterias driftsteam ville förverkliga Kubernetes smidighet och kostnadseffektivitet samtidigt som de effektivt bistår ett stort antal projekt. Kasten K10-plattformen ger oss en enkel och skalbar lösning som levererar de bästa datahanteringsfunktionerna för våra AWS-workloads och Red Hat OpenShift-klusters. Ännu bättre - vi driftsatte det på några minuter utan behov av några utvecklarförändringar, utbildningar eller professionella tjänster. Det är otroligt enkelt att använda och fungerar helt enkelt bara!” – Thierry Luc, CTO på Sopra Steria

"Voxelcare förlitar sig på Veeam, inte bara för att skydda de återstående workloads vi har i våra lokalbaserade datacenter, utan även för att skydda våra data på AWS. Veeams lösningar har alltid varit mycket flexibla, pålitliga och otroligt lättanvända. Vi fick smygtitta på Veeam Backup for AWS v3 och är glada över att använda den för att skydda även våra Amazon RDS-data. ” – Juan Sevila, Development Manager på Voxelcare
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

Nyheter med koppling till företaget

2021-02-19Software as a Service är nyckeln till framtiden för laddning av elfordon
2021-02-17Dynatrace lanserar Cloud Automation-modul till sin Software Intelligence-plattform
2021-02-16Nästan 90 procent av alla företag kommer att investera i NextGen-teknik till följd av COVID-19
2021-02-152020: Ett framgångsrikt år av tillväxt för arval
2021-02-12Chefer tror att 5G kommer hjälpa den ekonomiska återhämtningen från COVID-19-pandemin
2021-02-11Veeam växte med 22 procent under 2020 då efterfrågan på moderna lösningar för dataskydd ökade bland företag av alla storlekar
2021-02-08HCL Technologies når en ny milstolpe med intäkter på 10 miljarder dollar
2021-02-05HCL tecknar 5-årigt avtal med Airbus kring digitala arbetsplatstjänster
2021-02-03Veeam utvidgar sitt Google Cloud-partnerskap och utökar molnstödet för offentlig verksamhet
2021-02-02Tre IT-säkerhetsaspekter som alla företag bör beakta under 2021
2021-02-0210 sätt på vilka 5G och mobile edge computing kan förändra ditt liv
2021-02-01“Slit och släng”-kulturen äventyrar dina företagsdata
2021-01-29Ny Okta-rapport: Här är apparna som driver den digitala ekonomin efter ett tumultartat år
2021-01-28HCL och University of California, Berkeley, inleder samarbete för att skapa ett Health Technology Collaborative Laboratory
2021-01-26Owl Labs inleder samarbete med Ingram Micro för ökad distribution av Meeting Owl Pro i Europa
2021-01-21Ny studie bland CIOer: Samarbeten mellan affärsområden främjar digital transformation
2021-01-20HCL-PowerObjects utnämndes till ”Årets Teknikinnovatör” vid Computing Technology Product Awards 2020

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-02-18
Schneider Electric lanserar en uppgradering av motorstarten TeSys U. Blåmusslor inspirerar nytt biobaserat limStarkt resultat för Luleå Hamn
2021-02-17
Nu lanserar MEKOM industrins minsta högprecision-slid – MSR 3 från tillverkaren PMCarlstad Machinetools säljer ytterliggare en Correa bäddfräs.Intressant & framgångsrikt samarbete med WTO.Aknes Mekaniska investerar i ny CMM-maskinSMC lanserar smarta lägesställare med SIL- och Ex-klassningAhlsells byggdivision går in i nordiskt samarbete med PeabRikard Wiedenborg ny Affärschef Service & Reservdelar för Swecon i SverigeReparationsstation för industriell användning hos ConradDefa lanserar användar­vänlig laddkabel för extrema klimatDynatrace lanserar Cloud Automation-modul till sin Software Intelligence-plattformLängre räckvidd med kraftfulla och tysta stamkvistare från STIHLNordisk turnaround ger fördelar under oförutsägbart Corona-år
2021-02-16
Liedholms fortsätter att investeraMelin & Carlsson förvärvar Tranåsföretaget Tubex ABFa-Tec satsar på PEMA Svetsautomation från IntercutEn guide till glidstyrningar för robottillämpningarFörflytta mer till mindre kostnad med uppdaterade EC250E och EC300E från VolvoKomponenter för transport­band: sortimentet utökasTOSIBOX® lanserar nya Lock 200-serienYIT förstärker inom stadsutveckling med SpacemakerNu blir alla Harmony tryckknappar från Schneider Electric trådlösa och batterifriaNästan 90 procent av alla företag kommer att investera i NextGen-teknik till följd av COVID-19Hur påverkas medarbetarna av distansarbete?Vi har väntat på en maskin i den här storleken
2021-02-15
Hexagon lanserar R-evolution, en ny affärsenhet fokuserad på en hållbar framtidNy taxiaktör i Uppsala vill erbjuda snabba och prisvärda resorNytt Linde-försäljningsställe i KirunaMartin Evertsson ny vd för Norvatek och affärsområdeschef för Uniwater Pumping StationsNu tas nästa steg i utvecklingen av ny kärnkraft i SverigeVad gör en konstruktör på emb-papst?Arkitekt får teknisk-naturvetenskapliga fakultetens pedagogiska prisAbetong nyanställer i Falkenberg – rekordår följs upp med ytterligare satsning2020: Ett framgångsrikt år av tillväxt för arvalInbjudan till lanserings­evenemangNCC och Svenskt Vatten föreslår insatser för att modernisera Sveriges VA-system
2021-02-12
Repay Mitt AB i Köping expanderar med större lagerytor!Från transparent återvunnen ädelmetall till den finaste produkten för teknisk, industriell eller kemisk tillämpning.  Ny produktkatalog med spännande nyheter!Fulspola inte!Doosan och Hyundai Construction får samma ägareChefer tror att 5G kommer hjälpa den ekonomiska återhämtningen från COVID-19-pandeminDe okända skälen till att molnet tar över och konsekvenserna av detIvanti utser Erik Randles till ny global kanalchef SAS Institutes hackathons ska bidra till innovationer över hela världen – det startade i Norden för fyra år sedanKärleksfälgar till alla hjärtans dagHydroscand utökar sorti­mentet av spiralsugslangMECA+ i Östersund är nu en Godkänd BilverkstadKallt och torrt väder ger höga elpriserCroisette fortsätter växa inom Digital FörvaltningPonsse AB öppnar servicecenter i Uddevalla
2021-02-11
Vakuumpumpar för pneumatisktransportPOWERTEX lastsurrning – fri från Cr6+AFF/AM/AMD/AMK – Ledningsfilter i enlighet med ISO8573OLA driftsätter robot- och automationslösningar från ABB vid megafabriken för elmopeder i IndienRekordår för Combitech med kraftigt ökat resultatSå här övervinner du svårigheterna med pulverblandningLFV och Vattenfall i samarbete om den fossilfria flygplatsenFramgångar för Ouman AB trots ovanligt år: Utökad kundstock med 25 procent Veeam växte med 22 procent under 2020 då efterfrågan på moderna lösningar för dataskydd ökade bland företag av alla storlekar
Annonser