SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Verdion tillsätter Anders Johansson

Som Head of Leasing för Sverige
Verdion, utvecklare av logistikfastigheter över hela Europa, meddelar idag att företaget har anställt Anders Johansson som Head of Leasing för Sverige.

I denna nya tjänst på Verdion kommer Anders att ansvara för att leda företagets uthyrningsverksamhet, utveckla och förlänga strategiska relationer på hyresmarknaden för logistikfastigheter, samt identifiera nya möjligheter över hela landet. Han kommer att vara baserad på Verdions Stockholmskontor.

Anders har över 15 års erfarenhet av fastighetsuthyrning, utveckling och kapitalförvaltning och kommer närmast från rollen som Logistics Properties-chef på Stendörren Fastigheter. Han har tidigare arbetat på Colliers i Stockholm och Göteborg, samt ägt och drivit egna fastighetsverksamheter i Göteborg, Stockholm och Luleå.

"Anders har lång erfarenhet och goda kontakter inom den svenska logistikfastighetsbranschen. Med tanke på vår expanderande pipeline och fortsatta aptit på möjligheter över hela Norden, är leasingsexpertis en viktig del av Verdions tillväxtstrategi och vi är glada över att välkomna honom till teamet,” säger John Clements, Executive Director på Verdion.

Verdion utökar ständigt sin verksamhet över hela Europa. Dess andra fond – Verdion European Logistics Fund 2 (VELF 2) – är inriktad på att leverera värdeskapande möjligheter utanför marknaden i strategiska urbana områden i Sverige, Danmark, Tyskland och Nederländerna. Andra strategiska partnerskap fortgår, med investeringar och utveckling i stora logistikparker, förnyelse av brownfield-områden och komplexa byggprocesser för att passa tillverknings- och logistikmöjligheter.

Verdions nordiska portfölj inkluderar nya förvärv i Södertälje och Horsens under det senaste året, samt logistikparker i Göteborg, Jӧnkӧping, Rosersberg och Köpenhamnsområdet.

För mer information, vänligen kontakta:

Verdion – Sweden
Henrik Aare
Northern Link PR
+46 70 598 22 82
henrik@nlpr.se

Verdion – UK
Laura Torrance
Holistic
+44(0)7595 276254
laura@holisticgroup.co.uk

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-10
En vecka kvar till Elmia ProduktionsmässorVidareutvecklat OEM-slangpumparUtökar AI-flexibilitet över hybridmolnet10 år som VD
2024-05-09
Nyttja både plastens och metallens egenskaper
2024-05-08
RobotCenter Laxå säljer SvetsrobotstationCold forging via sourcing groups Upptäck InnovationenOlsons utökar produktkatalogen Belysning och indikering i samma lampa
2024-05-07
Industritorget expanderar Lasermaskiner för precision och effektivitet Låt oss integreraProtolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagret
2024-05-06
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest