LÖRDAG 16 JANUARI 2021
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Verizon-rapport: Trafiken till amerikanska nätbutiker har ökat med 82%

Antalet besökare i amerikanska gallerior har minskat med 20% i år jämfört med förra året, medan de har 59% fler besökare nu jämfört med när COVID-19-restriktionerna i USA var som allra hårdast i april. Samtidigt har användandet av betalningssidor online ökat med 28%.
Verizon Business presenterade idag den sjunde upplagan av Verizon Business Retail Trends Report. Verizons data visar att näthandeln inför jul- och nyårssemestern har tagit fart tidigt i år och bekräftar samtidigt att COVID-19-restriktionerna och de problem pandemin för med sig kan kopplas till en generell ökning av hela näthandeln. Även i Sverige ökar näthandeln och konsumenterna uppskattas komma att köpa julklappar på nätet för 10,6 miljarder kronor i år, vilket är 26 procent mer än förra året.

Enligt rapporten blomstrar affärerna för e-handelsåterförsäljare. Ett urval av trafiken till 20 av de 100 främsta återförsäljarna, enligt National Retail Federation (NRF), som har jämfört den första veckan i november 2019 med samma vecka i år, visar att datatrafiken till dessa har ökat med 82% under den första veckan i november jämfört med förra året. Samtidigt har besökarna i och kring USAs största gallerior minskat dramatiskt från förra året, enligt Verizons senaste rapport kring nätverksdata.
Enligt Verizons mätvärden över förflyttningar av datasessioner (vilket sker när människor är i rörelse, t ex kör eller promenerar), som jämför den första veckan i november 2019 med den första veckan i november 2020, ser det ut så här:

• Folk rör sig 20% mindre i och kring gallerior än vad de gjorde i början av november förra året.
• Folk rör sig 59% mer i och kring gallerior än vad de gjorde när pandemirestriktionerna var som hårdast i april 2020.
• Användandet av betalningssidor online har ökat med 28% jämfört med föregående år.

"Vår rapport bekräftar vad vi förväntade oss vara sant, nämligen att den tydliga övergången från fysisk handel mot e-handel fortsätter," säger Michele Dupre, VP, Sales Vertical Markets, Retail and Hospitality för Verizon Business. ”Vad som är överraskande och lovande för detaljhandeln är att mobiliteten runt amerikanska köpcentrum har minskat jämfört med förra året, men att den har ökat med hela 59% sedan Covid-19-restriktionerna var som hårdast. Näthandlare måste fortsätta att investera i kreativa och innovativa kundupplevelser, för att få intäkter och kompensera för förlusterna av den minskade fysiska butikshandeln.”

Verizon arbetar med återförsäljarpartners för att utveckla nya lösningar och revolutionera detaljhandeln
Detaljhandelsmönster och köpvanor har förändrats genom åren på grund av tillgängligheten och komplexiteten av näthandel. Med tillkomsten av 5G-teknologi och Mobile Edge Compute utforskar Verizon den fortsatta utvecklingen inom detaljhandeln när återförsäljare söker efter nästa generations teknologi för att driva försäljning och förbättra kundinteraktionen, inklusive:

• Hologram – Användning av hologram som känslomässiga och levande representanter för digital kundtjänst, som en del av företags/butikers kommunikations- och reklamarbete.
• Augmented Reality - Få omedelbar och betydelsefull tillgång till produktinformation för konsumenter via en augmented reality (AR)-applikation på deras smartphone eller annan kompatibel enhet.
• Skapa VR(Virtual Reality)-drivna omklädningsrum - Tillåter för kunder att prova kläder från sina hem.
• Virtual Reality - Tillhandahåller möjligheten för konsumenter att handla i farten genom att via AR- och VR-upplevelser erbjuda detaljerad produktvisualisering.
• Foot Traffic-analyser - Ger möjlighet att i realtid analysera människors rörelsemönster och områden där kunderna dröjer sig kvar i fysiska butiker, för att möjliggöra dynamiska planritningar och skärmar som maximerar produkternas positionering.
• Utökat användande av datavisualisering och sensorer – Gör det möjligt för fysiska butiker att i realtid digitalt bearbeta, hantera och övervaka lagerhållningen.
• Skapa digital skyltning för detaljhandelsmiljöer - Tillhandahåller uppdateringar i realtid.
• Använd datahantering i realtid - Maximera effektiviteten från försäljningsstället till produktleveransen.
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

Nyheter med koppling till företaget

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-12-17
Industrirobotar från ABB utrustas med Wizard Easy ProgrammingArcSave®-teknik från ABB ska öka effektiviteten för stora kinesiska ståltillverkareLitet men mäktigt, norelem lanserar kompakt linjärt komponentområdeAffärerna rullar på som vanligtKabelmärkning i rostfritt syrafast 316 stålMelin Carlsson firar 30 år!CATIA från Dassault Systèmes ska hjälpa Polestar öka takten på design av elbilarChargePoint: Därför är synergin med förnybar energi nödvändig vid elektrifiering av transporterNytt nummer av tidningen Din Skog
2020-12-16
Förnyade certifikat enligt miljö och kvalitet!Innovativ mottagar- och sändarteknik hos ConradChargePoint: Därför är synergin med förnybar energi nödvändig vid elektrifiering av transporterValeo lanserar ny motor med smart växellåda som passar alla typer av elcyklarSvenska CTEK växer på den europeiska marknadenDet personliga mötet blir återigen viktigt på banken
2020-12-15
Carlstad Machinetools säljer en correa bäddfräs!Fjädrar till epicentret för jordbävnings­stabiliserande byggprodukterÖkad effektivitet och ergonomi med utdragsenheterST-Koneistus Oy 50 years | Part 3Damaskus Maskinskydd förstärker sin säljorganisationDe tecknar exklusivt försäljningsavtal med NussbaumNästan ingen vill röja snö längre HCL Technologies etablerar sig i Vietnam
2020-12-14
ArcelorMittal Construction förvärvar panellinje av LlentabElektriskt slidbord med kulskruv ger hög precision - LESYH-X171 Definox piggingsystem - en ekologisk och ekonomisk lösningTensar förbinder sig till 100% förnybar energiStora Enso investerar 80 MEUR i Imatra-brukets virkeshanteringBränslecellsdrivna lastbilar testas i Los Angeles
2020-12-11
Kia investerar 70 miljoner euro i Europafabriken för att möta efterfrågan på elektrifierade bilarRepay LudvikaABB och Talga undersöker utvecklings- och konstruktionsalternativ för ett större europeiskt batterianodprojektTMR bygger Europas modernaste återvinningsanläggning – med unikt stöd från Naturvårdsverket och NestléKris inom yrkesutbildning | Detta ska görasIBECO löste sättningsutmaningen med specialanpassad kompensatorNytt branschgemensamt energiklassningssystem för byggbodarZmorph presenterar ny profil och marknadens mest avancerade och lättanvända 3D-skrivareVerizon Business utökar sin mjukvarudefinierade WAN-portfölj med Silver PeakDynatrace träder in på säkerhetsmarknaden för molnapplikationer Nutanix utökar lagringstjänster på sin hybridmolnplattform
2020-12-10
ST-Koneistus Oy 50 years | Part 2ABB Robotics Experience Day tar svensk industris konkurrenskraft till nya höjderKiwas processindustridagar – experter gick på djupetABB snabbar upp innovation inom E-mobility med nytt globalt FoU-centerYtterligare leverans till ResinitVolvo ramstyrda dumprar: styrka i ett halvt sekelSäkerhetsbrister hos 7 av 10 transportföretagSäkrare sågverk med ny webbutbildningABB stärker sitt åtagande för ren vätgas med ECH2A-medlemskapNorges största tidningspappersproducent väljer ABB för digitalisering av sitt pappersbruk
2020-12-09
Maskinbyggnad: Framtiden är ljus - Framtiden är standardkomponenterSvenska stålhallar har ett positivt inflytande på toppfotbollens framgångarMätteknik för vakuum – i ny tappningYstaMaskiner presenterar en ny sandspridare modell SP 3000 som komplement till YSTA´s övriga åtta modeller. Företaget fortsätter sin tillväxtresa inom Smart Buildings Vertiv rankad som ledande innovatör av kylsystem för datacenterNCC testar lignin för en grönare asfaltTillgänglighet och digitala personliga möten i fokus när DBT lanserar ny tech-plattformBättre arbetsmiljö året runt med tillräcklig belysningAirbnb introducerar Airbnb.orgEuropas detaljhandel planerar för tillväxt mitt under covid-krisen
2020-12-08
ST-Koneistus Oy 50 years
Annonser