TORSDAG 27 FEBRUARI 2020

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Xenits medarbetare får prestigefull utmärkelse

Måns Hurtigh, specialist på IT-företaget Xenit, har som en av 68 personer i världen fått utmärkelsen Citrix Technology Advocate (CTA).
Det gör att Xenit stärker sin position som det bästa konsultföretaget på Citrix produkter och tjänster i Norden.

Citrix är ett amerikanskt mjukvaruföretag och sedan många år en nyckelpartner till Xenit. Varje år utnämner Citrix ett fåtal personer till CTA. Gemensamt för de som får utmärkelsen är att de har en stor kunskap om tekniken och vill bidra i utvecklingen av nya lösningar.

– För att få CTA måste man vara exceptionellt duktig och driven, man ska brinna för att hitta de bästa lösningarna för kunderna. Måns stämmer verkligen in på den beskrivningen och vi är jätteglada och stolta över att ha ytterligare en CTA i vårt team, säger Linus Lindström, vd på Xenit.

Xenit har ända sedan starten 2009 satsat mycket på att rekrytera unga talanger och kännetecknas av en kultur baserad på kompetensutveckling, kunskapsutbyten och tydliga karriärvägar.

– Vi uppmuntrar våra medarbetare ett engagera sig i tekniken, åka på konferenser och bygga nätverk. På så sätt skapar vi förutsättningar för individuellt självförverkligande, vi vill att alla ska ha möjlighet att bli bäst inom sitt kompetensområde, säger Linus Lindström.

Måns Hurtigh började som trainee på Xenit 2014 och har gjort en snabb karriär. Idag jobbar han som konsult med virtualisering som specialistområde.

– Xenit är en arbetsplats med högt i tak och jag har alltid känt att jag fått göra det jag vill. Att bli utnämnd till CTA är verkligen ett kvitto på att jag är på rätt väg, säger han.

Som CTA kommer Måns ha ett uppdrag att dela sin kunskap och erfarenhet med andra experter. I gengäld får han särskild tillgång till Citrix produkter och specialister.

– Som konsult drivs jag av ledarskapet, att få skapa visioner och se till att de blir verklighet. Det är superkul att Citrix ser det man gör och jag ser fram emot att få vara ambassadör och delta i deras community.

I sitt team har Xenit redan sedan tidigare en CTA och en CTP (Citrix Technology Professional, totalt 64st i världen och en i Sverige) som båda fått sina titlar förnyade 2020. Senaste året har också Xenit uppnått det högsta partnerskapet, Platinum, med Citrix.

Linus Lindström
VD
linus.lindstrom@xenit.se
0107073502
0766-226802

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-02-20
IT-bolaget DXC Technology meddelar att de inleder ett samarbete med Ericsson.
2020-02-19
Veeam presenterar Veeam Availability Suite V10 - nästa generations backup-lösning Konduktivitetsgivare med IO-LinkHär är årets finalister i "SM för unga plåtslagare 2020"LK Armatur breddar utbudet av LK 551 HydroMix – nu med högre Kvs-värdeebm-papst deltar med två montrar på mässan Mostra Convegno den 17-20 marsSmålandshamnar Oskarshamn miljösatsar på magasinbelysning med IntenzVeidekke leder fortfarande inom klimatrapportering Snabb mellanladdning med stationär energilagringStort pris till kompakt truck: ERC 216ziTrallskruvmontage med snyggt resultatBruk med korrosionsskydd från ARDEX! Beijer slog rekordVi behöver fler kvinnliga förebilder inom IT och teknikLidköping Energi utser Valmet till leverantör av allbränslepannaBatteridrivna loggers med lång batteritidTvå procent av alla personbilar är laddbaraUtvecklad för medicinsk teknik och nu anpassad för industriapplikationerInterroll breddar lösningen för detaljhandelssektorn
2020-02-18
Metrol Springs gasfjädrar ger effektiv och säker kontrollSlagkraft presenterar nytt motorpaket och ny kran för buskröjningHållbarhetsarbete som ger global effektPMH International AB ställer ut på Underhållsmässan i Göteborg 10-13 mars 2020HCL Technologies lanserar “Women Lead”-initiativ i Norden OGD-givaren är baserade på time-of-flight principen.Kronos Titan AS får full kontroll på sin export med molntjänst från DescartesSivers IMA lanserar spjutspetsteknologi med en ny 5G mmWave Dual Quad Beamformer ICLedande elbilsexperter startar konsultbolagGARO lanserar ny egenutvecklad snabbladdareStockholmsmässan byter bränsle och minskar sin klimatpåverkanGolvlim med 40% lägre koldioxidavtryck sätter ny standard i branschenSchneider Electric expanderar sitt partnernätverk ebm-papst nya fläkt AxiEco Protect har utvecklats för applikationer med krav på hög tryckstabilitetBulten lanserar BUFOeTorell Pump lanserar en ny excenterskruvpump för dosering
2020-02-17
Korrekt förberedelse och planering för topproduktionFlera möjligheter och ett större sortiment av KIPP KulspärrbultarNy katalog från DENIOS med miljösmart utrustning för kemikaliehanteringPumpstation för dränvatten Kährs lanserar den ultimata guiden för golv till detaljhandelnNorrbottens mest digitala byggföretagNya produkter till BMI Sveriges TaksäkerhetssystemVindkraften räcker för att ersätta kärnkraftBring satsar offensivt på e-handelArtificiell intelligens hittar sjukdomsrelaterade generEn supervecka i Linköping för miljönBlue Partner fortsätter att växa!CERTEX Svenska lanserar webshopE.ON och Trianon skapar omställning med mer förnybar energi2019: Ännu ett år av dynamisk tillväxt för arval
2020-02-14
Hanwha Cobots hos LichronLissmacs nyaste maskin SMD 335 Schneider Electric vinner guld för Mureva arbets­lampor LED i iF DESIGN AWARDNy hyresdepå för lyft­utrustning.85 % av eleverna har redan fått erbjudande om jobbMatHem bygger nytt, miljö­certifierat lager i LarsbodaBoden bygger för framtidenWürth ställer ut på Underhållsmässan 2020Besök Walraven på Nordbyggmässan!Nudging skapade säkrare byggarbetsplatsNy typ av konturmätning av gods Ökat intresse för Timbersports nybörjarläger – inte minst bland tjejer
Annonser