Dubbelstege med plattform - 45 grader

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Trappstege
Arbetsplatsutrustning
Produkter

Referensnr: E35XX
Upplagd: 2024-04-15
Daniel Olsson
031-788 45 12
076-000 13 82

Beskrivning

Dubbelstege med plattform - 45 grader

Arbetsplattformar och trappstegar och andra stegar med och utan plattform.

Elsa specialiserar sig på att erbjuda ett brett utbud av prisvärda trappstegar och plattformar som passar för olika användningsområden, både för professionellt och personligt bruk. Vårt sortiment inkluderar både mobila och fasta lösningar för att möta våra kunders specifika behov.

EN1313 och EN14122 är standarder som man följer. I tillägg med man ISO certifierad enligt ISO 9001: 2015. Se mer om Esla här.

Våra mobila trappstegar och plattformar är designade för maximal flexibilitet och rörlighet. De är idealiska för situationer där behovet av att förflytta sig mellan olika arbetsområden är frekvent. Med lätta men robusta material är dessa trappstegar och plattformar enkla att manövrera utan att kompromissa med säkerheten.

För mer permanenta installationer erbjuder vi fasta trappstegar och plattformar. Dessa är perfekta för platser där en stabil och pålitlig tillgång till högre nivåer krävs regelbundet. Våra fasta lösningar är konstruerade för att tåla daglig användning och erbjuder en långsiktig lösning för dina behov.

I vårt sortiment hittar du även trappstegar och plattformar med och utan skyddsräcken. Skyddsräcken är en viktig säkerhetsfunktion som skyddar användaren från att falla, vilket gör dem till ett utmärkt val för arbete på högre höjder. För situationer där ett skyddsräcke inte är nödvändigt erbjuder vi även alternativ utan dessa, vilket ger ökad flexibilitet för användaren.

Alla våra produkter är designade med användarens säkerhet i åtanke. Vi strävar efter att tillhandahålla lösningar som inte bara uppfyller utan överträffar branschstandarderna. Oavsett om du behöver en mobil lösning för tillfälligt arbete eller en fast installation för kontinuerlig användning, har Elsa produkterna och expertisen för att möta dina krav.

Kontakta oss idag för mer information om vårt sortiment av trappstegar och plattformar. Vårt team av experter är redo att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för just dina behov.

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

FabrikatEsla

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Industrinät Nordiska Nätlösningar AB, Daniel Olsson
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation

Industrinät Nordiska Nätlösningar AB

Postadress
Masthamns­gatan 5
41327 Göteborg
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556886-5835
Grundat: 2012
Anställda: 1
Industrinät levererar och installerar certifierade och miljöklassade skyddsnät, fallskyddsnät med tillhörande lösningar. Vi har dokumenterat räddat liv på människor samt förhindrat allvarliga olyckor på infrastruktur och egendom. Våra nät används också för avgräsning, rasskydd och i event och sportsektorn. Som en liten specialist organistaion inom just nät hoppas vi kunna guida Er till rätt lösning, välkommen att kontakta mig Daniel Olsson eller någon av mina kollegor på tel 031-7884512 eller info@industrinat.se

Företagets tjänster/produkter

Produkter: Industrinät, Skyddsutrustning

Certifieringar

EN 1263 – EN 1263-1 – EN 1263-2

Kontakter

Daniel Olsson
031-788 45 12
076-000 13 82