SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Stegar med plattform

En resurs för industrin
Stegar med plattform är en nödvändig utrustning inom industrin som bidrar till säkerhet och effektivitet vid arbete på höjd. På Industrinat erbjudes ett omfattande sortiment av högkvalitativa stegar med plattform som är designade för att möta de strikta kraven inom olika industriella sektorer.

Varför välja stegar med plattform?
Stegar med plattform ger flera fördelar jämfört med traditionella stegar. Plattformen erbjuder en säker och stabil arbetsyta som minskar risken för olyckor och ökar komforten vid längre arbetsuppgifter på höjd. Detta är särskilt viktigt inom industrin där säkerheten alltid måste prioriteras.

Fördelar med stegar med plattform:

Ökad säkerhet: Plattformen ger en stabil arbetsyta, vilket minskar risken för fallolyckor.
Ergonomisk arbetsställning: Plattformen möjliggör en mer ergonomisk arbetsställning, vilket minskar belastningen på kroppen under längre arbetspass.
Mångsidighet: Stegar med plattform kan användas i många olika sammanhang och är lämpliga för en rad olika arbetsuppgifter inom industrin.

Användningsområden för stegar med plattform inom industrin
Stegar med plattform används i många olika industriella sammanhang. De är viktiga vid underhållsarbete, installationer och inspektioner där arbetare behöver en stabil och säker arbetsyta. Inom lager och logistik används de för att nå högt belägna varor på ett säkert sätt, vilket förbättrar effektiviteten och minskar risken för olyckor.

Arbetsplattformar hos Industrinat.se
Hos Industrinat.se hittar du ett brett utbud av arbetsplattformar och stegar med plattform som är anpassade för industriella behov. Dom erbjuder produkter från ledande tillverkare som garanterar hög kvalitet och lång hållbarhet. Våra arbetsplattformar är designade för att klara de tuffa krav som ställs inom industrin och för att säkerställa en säker arbetsmiljö.

Egenskaper hos våra stegar med plattform

Högkvalitativa material: Tillverkade av slitstarka material som aluminium och stål, vilket säkerställer lång hållbarhet och pålitlighet.
Stabil konstruktion: Designade för att ge maximal stabilitet och säkerhet vid arbete på höjd.
Lättanvända: Enkla att montera och demontera, vilket sparar tid och arbete vid installation och underhåll.

Beställ dina stegar med plattform idag
Att investera i stegar med plattform från Industrinat.se är en investering i säkerhet och effektivitet. Besök vår webbplats för att utforska vårt fullständiga sortiment och hitta den stege med plattform som bäst uppfyller dina behov. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb leverans för att du snabbt ska kunna förbättra din arbetsmiljö.

Kontakt och rådgivning
Behöver du hjälp med att välja rätt stege med plattform för ditt specifika behov? Vårt erfarna team finns tillgängligt för att ge rådgivning och svara på dina frågor. Kontakta oss idag för mer information och för att säkerställa att du får den bästa lösningen för din industriella verksamhet.

För mer information om vårt sortiment av stegar med plattform, besök Industrinat.se.
Kontaktinformation

Industrinät Nordiska Nätlösningar AB

Postadress
Masthamns­gatan 5
41327 Göteborg
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556886-5835
Grundat: 2012
Anställda: 1
Industrinät levererar och installerar certifierade och miljöklassade skyddsnät, fallskyddsnät med tillhörande lösningar. Vi har dokumenterat räddat liv på människor samt förhindrat allvarliga olyckor på infrastruktur och egendom. Våra nät används också för avgräsning, rasskydd och i event och sportsektorn. Som en liten specialist organistaion inom just nät hoppas vi kunna guida Er till rätt lösning, välkommen att kontakta mig Daniel Olsson eller någon av mina kollegor på tel 031-7884512 eller info@industrinat.se

Företagets tjänster/produkter

Produkter: Industrinät, Skyddsutrustning

Certifieringar

EN 1263 – EN 1263-1 – EN 1263-2

Kontakter

Daniel Olsson
031-788 45 12
076-000 13 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-04
Framgångsrikt Konvent och 60-årsfirandeHögkvalitativa packningssatser Specialanpassade mask­inskydd till ECMEC ABtwoday utser Elias Inderberg till ny VDNordens största kollegium
2024-06-03
Smidig materialhantering med ledstaplareSkärning när material är värmekänsliga ISCAR QUICK-X-FLUTEÄventyret börjar med Lesjöfors gasfjädrarOLSONS breddar programmet
2024-05-31
3D-printing för flexibel och innovativ tillverkning Karlslunds Marina på Dalarö väljer BioDisc® BN Framtidens svetsmetod Välj rätt kompressor för verkstaden Framstående teknik för effektiv kabelinstallation
2024-05-30
Ravema distribuerar ScandiTools Lännen deltar på Svenska Maskinmässan 2024 Nytillverkning av 77 år gammal reservdelDen optimala restaurangbelysningenVi hjälper företag
2024-05-29
Rengör och passiverar svetssömmarRätt borstar till din grävmaskin Volvo CE inviger nya anläggningarHögsta utmärkelse vid Red Dot Design AwardStort intresse för nya Plannja Infinity