SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Avverka stubbar och rötter på rätt sätt

Envisa stubbar behöver inte vara ett problem
Inom markarbeten och landskapsvård har stubbfräsar blivit en essentiell maskin för att på ett effektivt sätt hantera stubbar och rötter. Läs vidare för att undersöka hur stubbfräsar kan hjälpa dig att handskas med envisa stubbar och rötter i ditt arbete.

Vad är en stubbfräs?


Stubbfräsar är specialiserade maskiner som används för att effektivt ta bort stubbar och rötter från marken. Med sitt roterande fräshuvud möjliggör stubbfräsen en snabb och noggrann bearbetning av stubbarna genom att mala ner dem till små bitar. Denna metod för stubbavlägsnande underlättar markberedning och skapar en plattform för att återställa områden till sitt ursprungliga skick eller för att förbereda marken för kommande projekt.

Stubbfräsen är utformad för att vara robust och hanterbar, vilket gör att den kan användas i olika terränger och miljöer där åtkomsten är begränsad. Dessutom möjliggör dess smidighet och precision noggrann avverkning utan att påverka omgivande vegetation eller strukturer. Stubbfräsar finns i olika storlekar och modeller för att passa olika arbetskrav och projektstorlekar inom områden som lantbruk, trädgårdsskötsel och landskapsvård.

Genom att hyvla ner stubbar till flis så eliminerar man dessutom behovet av att transportera bort stubben, och limiterar på så vis transportsträckor och koldioxidutsläpp.

Vem använder stubbfräsar och till vilket syfte?


Stubbfräsar är oerhört viktiga verktyg för en mångfald av yrkesgrupper, inklusive lantbrukare, trädgårdsmästare, entreprenörer, byggare och kommunala organisationer. Deras användningsområden sträcker sig från enkel avverkning av träd till landskapsvård och markförberedelse för kommande projekt.

Dipperfox – En tillverkare av mångsidiga stubbfräsar


Inom området av stubbfräsar är Dipperfox en välkänd aktör. En stubbfräs från Dipperfox är en kompakt maskin avsedd för effektiv borttagning av stubbar och rötter från marken. Den är konstruerad för smidighet, mångsidighet och kraftfull prestanda, vilket gör att den kan utföra arbete även på trånga platser.
Deras stubbfräsar kan enkelt anslutas till flertalet olika maskiner, däribland grävmaskiner och minigrävare. Dipperfox erbjuder stubbfräsar i tre olika storlekar, beroende på omständigheterna och hur krävande arbetsuppgiften är.

Rivningsutrustning från DL Maskin


DL Maskin är er pålitliga partner för stubbfräsar och andra avancerade rivningsutrustningar. Upptäck deras omfattande sortiment som inkluderar högkvalitativa verktyg från märken som Dipperfox, Montabert och Rotar.

Med en långvarig expertis inom branschen är DL Maskin dedikerade till att assistera er i processen att välja rätt rivningsutrustning för varje specifikt arbetsbehov. Utforska idag och säkra högpresterande lösningar för era rivningsprojekt.
Kontaktinformation

Danielsson & Lissbackas Maskin AB

Postadress
Rissgårds­vägen 3 C
79177 Falun
Region
Falun
Dalarnas län
Sverige
Organisationsnummer:
559050-8718
Grundat: 2016
Anställda: 2
Välkommen till Danielsson & Lissbackas Maskin AB

Vi har över 30 års erfarenhet med Montabert hydraulhammare!
Danielsson & Lissbackas Maskin AB är ett företag med lång erfarenhet då vi har jobbat med Montabert. Som återförsäljare av Montaberts premium-hydraulhammare erbjuder vi fullservice från första samtalet till dess att hammaren är monterad på grävmaskinen.

DL Maskin är numera återförsäljare av Rotars produkter i Sverige. Rotar har länge varit en del av de ledande företagen när det kommer till att bistå med produkter till företag somjobabr med anläggning.

Vi är också återförsäljare av MultaVEX VIBRA. Enkel konstruktion och tillförlitlig funktionsprincip: en kamaxel som förflyttar stängerna i botten av siktskopan i olika tak.

Välkommen att kontakta oss!


Senaste annonser från Danielsson & Lissbackas Maskin AB

Se alla företagets 19 annonser »

Kontakter

Peter Lissbackas
070 - 657 40 90

Filmer

DL Maskin - Montabert

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-02
Lenovo stärker euro­peiskt hållbarhetsarbete Hälften av Europas intrång börjar interntLösningar för framtida datacenterutmaningarBlue Integrator 4.3XL-BYGG Lagan expanderar
2024-05-01
En långvarig följeslagare i krävande arbetsmiljöer
2024-04-30
Trådlösa system ger helt nya möjligheter Maximera effektiviteten med motviktstruckarNy katalog från ChuckcenterKärlpress SVELOG 140 för matavfallDärför ska du prioritera service av dina truckar
2024-04-29
Container Basic Store för invallning av fat och IBC Ljustorn med IO-link Hur mycket kostar 3D-utskrift? Familjeägt företag satsar långsiktigt och hållbartNyckelbakterie upptäckt
2024-04-26
Länken i framgångsrikt partnerskapIndustridatorers roll i tuffa driftmiljöerSkyddsslang ECOLINEMjölby en av orterna som får ny utbildningsformCognizants innovations­program Bluebolt