SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Mästerlig borrning med rätt utrustning

En inblick i precisa och kraftfulla borriggar
Inom bygg- och anläggningsbranschen samt gruvdrift spelar borriggar en avgörande roll. Dessa verktyg möjliggör djupgående borrning och används frekvent för fundament, infrastrukturprojekt och geotekniska undersökningar när de ansluts till grävmaskiner.

Vad är en borrigg?


Borriggar till grävmaskiner är anordningar som enkelt ansluts på din grävmaskin för att göra hål eller borrningar i marken, berggrunden eller andra material. Montabert, en framstående tillverkare av högpresterande borriggar och hydraulhammare, är känt för pålitlighet och effektivitet inom gruvdrift, anläggningsarbete och geotekniska undersökningar. Deras avancerade teknik och robusta konstruktion möjliggör imponerande prestanda och precision vid borrning.

Högkvalitativa borriggar från Montabert


Montaberts borriggar är synonyma med pålitlighet och effektivitet. Inom gruvdrift, anläggningsarbete och geotekniska undersökningar har dessa verktyg bevisat sin förmåga att klara de mest krävande arbetsförhållandena. Genom avancerad teknik och noggrant utformad konstruktion erbjuder Montabert-borriggar imponerande prestanda och precision vid varje borrning. Utforska deras breda sortiment för högkvalitativa lösningar som matchar de mest komplexa kraven.

Fördelar med borriggar till grävmaskiner


Borriggar som har möjligheten att smidigt anslutas till grävmaskiner kommer med en rad olika fördelar som gör dem oerhört användbara i flertalet industrier. Här är ett urval av dessa fördelar:

Mångsidighet: Borriggar kan användas för grundläggning, geotekniska undersökningar, borrhål för vattenbrunnar, olje- och gasborrning med mera.

Kraft och prestanda: Grävmaskinens hydrauliska system ger borriggen kraft att borra i olika markförhållanden, inklusive hårda bergarter, vilket möjliggör effektiv borrning på djupa nivåer.

Djup borrning: Borriggar till grävmaskiner är utformade för att utföra djup borrning, vilket är avgörande för projekt som involverar borrhål för vattenbrunnar och geotermisk energiutvinning.

Enkel anpassning: Enkel anpassning till olika grävmaskiner möjliggör användning av befintliga maskiner och smidig installation av en borrigg.

Effektivitet och tidsbesparing: Användning av borriggar möjliggör snabbare och mer effektiva projekt, samtidigt som behovet av att hyra separata borrningsmaskiner minskar.

DL Maskin – Din pålitliga leverantör


DL Maskin är framstående leverantör av högkvalitativa rivningsutrustningar, inklusive det framstående märket Montabert. Med ett brett utbud som passar de flesta grävmaskiner, erbjuder dem precision och kraft för att möta alla dina borr- och rivningsbehov.

Ta kontakt idag för expertis och rådgivning, och låt DL Maskin bli din partner för effektiva och pålitliga lösningar.
Kontaktinformation

Danielsson & Lissbackas Maskin AB

Postadress
Rissgårds­vägen 3 C
79177 Falun
Region
Falun
Dalarnas län
Sverige
Organisationsnummer:
559050-8718
Grundat: 2016
Anställda: 2
Välkommen till Danielsson & Lissbackas Maskin AB

Vi har över 30 års erfarenhet med Montabert hydraulhammare!
Danielsson & Lissbackas Maskin AB är ett företag med lång erfarenhet då vi har jobbat med Montabert. Som återförsäljare av Montaberts premium-hydraulhammare erbjuder vi fullservice från första samtalet till dess att hammaren är monterad på grävmaskinen.

DL Maskin är numera återförsäljare av Rotars produkter i Sverige. Rotar har länge varit en del av de ledande företagen när det kommer till att bistå med produkter till företag somjobabr med anläggning.

Vi är också återförsäljare av MultaVEX VIBRA. Enkel konstruktion och tillförlitlig funktionsprincip: en kamaxel som förflyttar stängerna i botten av siktskopan i olika tak.

Välkommen att kontakta oss!


Senaste annonser från Danielsson & Lissbackas Maskin AB

Se alla företagets 19 annonser »

Kontakter

Peter Lissbackas
070 - 657 40 90

Filmer

DL Maskin - Montabert

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när