SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Tyréns och Siemens ingår partnerskap

För hållbar samhällsutveckling
Tyréns och Siemens har ingått ett partnerskap med syfte att främja hållbar samhällsutveckling. Genom partnerskapet blir Tyréns en del av ekosystemet Siemens Xcelerator - en öppen, digital affärsplattform som sammanför kunder, branschpartners och utvecklare för att tillsammans upptäcka, utbyta och skapa innovativa, hållbara lösningar. Tyréns är den första och hittills enda samhällsbyggnadsaktören på Siemens Xcelerator i Norden.

Siemens bidrar med erfarenheter, kunskap och lösningar inom automation, elektrifiering och digitalisering av industri och fastigheter. Tyréns, som ledande konsulter inom samhällsbyggnad, bidrar med kompetens och erfarenhet inom stadsutveckling och infrastruktur.

– Vi ser fram emot ett ökat samarbete genom partnerskapet med Siemens, vilket ger oss möjlighet att erbjuda mervärde till kunderna - med bättre samarbeten, smartare lösningar och ökad hållbarhet i samhällsbyggandet. För att göra den förflyttning som krävs för att skapa ett mer hållbart samhälle behöver vi samverka, mellan olika sektorer och branscher. Genom partnerskapet kan vi tillsammans göra verklig skillnad, säger Cecilia Granath, vd på Tyréns Sverige.

– Siemens och Tyréns möts i passionen för innovation och vi delar övertygelsen om att de utmaningar samhället står inför kräver nya hållbara lösningar när det kommer till samhällsplanering. Vårt partnerskap möjliggör ett nära samarbete från tidigt skede till slutprodukt, något som kommer gynna både kunder och slutanvändare, säger Andreas Finnstedt, Country Director för Siemens Smart Infrastructure i Sverige.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp