SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Smarta produkter och tips

När du planerar förvaring i ett garage eller förråd
Vi har specialprodukter och tips som lyfter förvaringen och ordningen i ditt garage till helt nya nivåer. Här har vi samlat några produkter för en extra praktisk förvaringslösning, som du kommer ha glädje av varje dag.

Håll ordning på verktygen med en förvaringstavla. Med en förvaringstalva kan du kombinera tavelhyllor, boxar och krokar för en mångsidig förvaring av verktyg och andra småsaker i garaget.

Häng upp cykeln. Med en horisontell cykelhållare får du upp cykeln från golvet, men gör det fortsatt enkelt att komma åt den där det är dags för en tur.

Skapa en arbetsplats för dina projekt. Lägg till en arbetshylla i din förvaringslösning, så har du en tillfällig avlastningsyta, eller plats för att plantera om dina växter eller rengöra verktygen.

Krokar till alla dina trädgårdsredskap. Använd en Bärlist för krokar och hållare och lägg till passande krokar för att att ge dina redskap en dedikerad plats. Det finns krokar och hållare i olika storlekar och utföranden, för att passa olika föremål.

Säsongsförvara hjulen på konsolinsatser. Frigör golvyta genom att använda konsolinsatser för hjul för säsongsförvaring av sommar-/vinterhjulen.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp