SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Progress introducerar avancerade AI-funktioner

För snabbare leverans av digitala upplevelser
Progress programvara använder AI för att optimera konverteringen på kundernas webbplatser, och AI assisterar dessutom i innehållsklassificering och uppgraderingar
Progress (Nasdaq: PRGS) tillkännager idag nya kraftfulla funktioner och förbättringar i den senaste versionen av Progress® Sitefinity®. I den nya versionen inkluderas bättre AI-funktioner som ökar möjligheterna till konvertering, där man med hjälp av insikter från AI får bättre förutsättningar att få nya kunder och behålla sina befintliga. Den nya versionen innehåller också innehållsklassificering och förbättrad modellering av data om kunderna. Dessutom introduceras stöd för ASP.NET Core i .NET 8, vilket ger teknikansvariga enorm flexibilitet vid utveckling och distribution.

För att möta användarnas höga förväntningar måste organisationer dra nytta av AI för att skapa personliga digitala interaktioner. Sitefinity 15.1 utökar rollen för AI i konverteringsoptimering och inkluderar ASP.NET Core i .NET 8.

Nya versionen av Sitefinity innehåller flera nyheter:


Konverteringsoptimering: Där man med hjälp av AI-insikter förbättrar möjligheten att attrahera nya kunder och behålla befintliga. Detta görs via målgruppssegmentering och genom att öka frekvensen av konvertering genom riktade kampanjer och meddelanden.

AI-assisterad innehållsklassificering: Detta verktyg är integrerat med en avancerad textredigerare och är tillgängligt för olika typer av innehåll såsom vanlig text, dynamiska moduler och medieinnehåll. Verktyget använder AI för att föreslå hur innehållet ska klassificeras, baserat på befintlig klassificering. Detta kan hjälpa till att boosta innehållet genom att göra det lättare att hitta, återanvända och göra det mer relevant.

Förbättringar av sidredigeringsupplevelsen: Den nya sidredigeraren har nu en tydlig verktygslåda med olika användbara funktioner (widgets) som gör det enklare och snabbare att redigera och publicera webbsidor.

- Svenska företag får det nu enklare att bygga AI-drivna upplevelser. Genom vår senaste release av Sitefinity ger vi dem tillgång till en rad praktiska nya innovationer som gör att de kan designa upplevelselösningar med mycket hög prestanda, skalbarhet och operativ effektivitet. Vi fortsätter också att leverera det senaste inom .NET-teknik, och integrationen av ASP.NET Core och .NET 8 i Progress Sitefinity 15.1 är ett ytterligare steg mot att forma framtidens webblösningar, säger Niklas Enge, Nordenchef för Progress.

Sitefinity är ett molnbaserat, AI-drivet, robust CMS byggt på modern .NET-teknik. Det har en intuitiv innehållshantering och goda möjligheter till individanpassning. Det har integrerade CDP-funktioner, en teknikplattform som samlar in och organiserar kunddata från olika källor för att skapa en heltäckande och enhetlig bild av varje kund för att möjliggöra leverans av flerkanaligt innehåll. Som hörnstenen i Progress Digital Experience (DX)-portföljen förser Sitefinity medelstora och stora företagsorganisationer med rätt digitala upplevelseverktyg för att driva effektivitet och snabbt nå lönsamhet i deras digitala initiativ.

Sitefinity har nyligen erkänts som ledare i G2:s Winter 2024 Grid Report® för Digital Experience Platforms (DXP) och uppmärksammats i Gartner® Magic Quadrant™ för DXP 2024 samt Gartner® Peer Insights™ Voice of the Customer-rapporten för DXP 2023.

Sitefinity 15.1 är tillgänglig idag. För mer information, besök https://www.progress.com/sitefinity-cms

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp