SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Maskinförsäljning - Ny grävmaskin eller hjullastare?

Airman minigrävmaskiner och Hidromek Entreprenadmaskiner
Nevo Maskin AB är en återförsäljare och maskinförsäljare av Airman minigrävmaskiner och Hidromek Entreprenadmaskiner i Norrbotten och Västerbotten. Airman är en japansk tillverkare av minigrävare i storleksklassen 1-6 ton. Dessa maskiner är tillverkade i Japan på samma fabrik som Hitachis maskiner, med hydraulik från Hitachi och motorer från Yanmar. Airman-maskinerna karaktäriseras av hög kvalitet, rymlig hyttkomfort och en bra användarupplevelse.

Vi på Nevo Maskin AB är stolta över att få representera Airman och vi tror att du som kund inte kommer att bli besviken. Airman erbjuder ett brett modellprogram som du kan hitta på vår hemsida.

Hidromek grävmaskiner och hjullastare


Hidromek är en turkisk tillverkare av grävmaskiner, hjullastare, väghyvlar och baklastare. Deras maskiner har en prisbelönt design och karaktäriseras av styrka och följsam hydraulik. Hjullastarna har Mercedes-Benz-motorer och grävmaskinerna har bränslesnåla steg 5-motorer från Izuzu. Hidromek erbjuder också en garanti på 3 år eller 3000 driftstimmar.

Vi på Nevo Maskin AB tror mycket på Hidromek och vi tror att deras kombination av hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser kommer att tilltala våra kunder. Besök vår hemsida för att se Hidromeks produktsortiment.

Välja mellan grävmaskiner och hjullastare


Att välja mellan en grävmaskin och en hjullastare kan vara svårt. En grävmaskin är bra för att gräva och flytta mark och är särskilt användbar på trånga platser där det inte finns tillräckligt med utrymme för en hjullastare. Å andra sidan är en hjullastare mer lämpad för att flytta material som sand, grus och sten. Hjullastare kan också användas för att lasta och lossa lastbilar.

Vilken maskin du väljer beror på dina behov och vad du behöver den för. Våra experter på Nevo Maskin AB kan hjälpa dig att välja rätt maskin för ditt projekt och din budget.

Kontakta Nevo Maskin AB för att köpa din nya maskin


Vi på Nevo Maskin AB är stolta över att erbjuda Airman minigrävmaskiner och Hidromek Entreprenadmaskiner till våra kunder. Vi tror att vårt sortiment av högkvalitativa maskiner till konkurrenskraftiga priser kommer att tilltala dig. Nevo maskin kan också erbjuda reservdelar.
Kontaktinformation
Postadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Besöksadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Region
Luleå
Norrbottens län
Sverige
Organisationsnummer:
556505-5158
Grundat: 1991
Anställda: 13
Vi är en helhetsleverantör för entreprenadmaskiner, vi tillhandahåller reservdelar till dom flesta märken, maskinservice och även försäljning av grävmaskiner och hjullastare.

Nevo är specialiteter på hydraulcylindrar där vi gör reparation, renovering och nytillverkning av cylindrar i alla storlekar.

I vår nybyggda maskinverkstad sköter vi reparationer och service av entreprenadmaskiner. Vi tillhandahåller fältmekaniker inom norrbotten och slangservice.

Vi har ett omfattande reservdelslager till volvo grävmaskiner, dumper och hjullastare och leverantörer på reservdelar till Komatsu och caterpillar och dom flesta maskinmärken.
Problemlösning är en av Nevo Maskins stora styrkor, vi löser det mesta som kan gå fel i en entreprenadmaskin.

Vår affärsidé är att glädja och hjälpa maskinägare och entreprenörer med reservdelar och förstklassig service.

Vår vision är att 2024 vara det självklara valet i Norrland för den som behöver hjälp med reservdelar, service och reparationer av entreprenadmaskiner.

Nevo Maskin startades 1991 av Sixten Niemelä. Under företagets tidiga år bestod verksamheten av försäljning och demontering av entreprenadmaskiner samt försäljning av reservdelar till grävmaskiner. Från början var det enbart Sixten som var involverad, men senare började även sönerna Niklas och Rickard att jobba i företaget. Niklas började i verkstaden och Rickard i lagret. Idag har Niklas tagit över som VD och Rickard sköter ekonomin.

Kontakter

Niklas Niemelä
VD
0920-25 16 00
Sixten Niemelä
0920-25 16 00
Christoffer Sundström
+46(0)920-46 74 43
0703859980
Anders Bjurström
0920467446

Filmer

Hydraulic cylinder assembly

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-09-25
Ett enklare sätt att böja plåtPrecision i varje skär och böjTruckutbildning för företagSolcellsmontörerna väljer infästning av högsta kvalitetDags för höstens roligaste skolutmaning
2023-09-22
Optimera ytjämnheten Volvos nya slaggskopa är redo för heta uppgifterTotalleverantör inom last och truck i GöteborgAutomatisering och fjärrstyrning?Luft är en framtidsbransch
2023-09-21
Tre år sedan lanseringen av Maeda MC285CB-3Trådbondning Ny maskin i Sveriges största tillväxtregion60 år av Busch vacuum solutionsSällsynt Massey Ferguson-traktor
2023-09-20
Rodin & Co AS tillkännager strategiskt förvärv Plåt & Ventföretagens vd lämnar sin rollInvesterar för framtiden i laserskärning Öka produktiviteten och drifttiden Skogsbruk - Kraftfullt & robust
2023-09-19
En innovativ lösning för fasadtvätt Utökar erbjudandet inom vätskeanalysStålåret 2023Att jobba med aluminium är att jobba med lösningarHans Sohlström ny VD och koncernchef för Stora Enso