SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Allen-Bradleys EtherNet/IP ™ Absolute Encoders 843E

Med inbyggd EtherNet/IP switch
Snabba krav från marknaden gör det svårare än någonsin att maximera produktiviteten inom industrin. Att ha rätt sensorer installerade på utrustningen kan verkligen göra skillnad. Det hjälper dig att förstå prestandan, och att fatta beslut som förbättrar effektiviteten och drifttiden.

Allen-Bradley®-givare är ett högkvalitativt komplement till Rockwell Automation PLC-baserad rörelsekontroll. Våra pulsgivare ger absolut feedback för positionskontroll och högupplöst inkrementell återkoppling för hastighetskontroll. Allen-Bradley®-givare har full kompatibilitet med andra Allen-Bradley servopositioneringskontroller och dessa givare är designade för hög prestanda och tillförlitlighet i tuffa industrimiljöer.

Dual Port EtherNet/IP-pulsgivare

Det senaste tillskottet till Allen-Bradleys utbud är 843E med industrinätverket EtherNet/IP™-gränssnittet. Den här nya pulsgivaren kommer standard med dubbla portar Ethernet och M12-kontakter vilket ger kunder en enkel och pengarsbesparande installation. Den innehåller också en inbyggd EtherNet/IP-switch för att ansluta ytterligare EtherNet/IP -kompatibla produkt i serie och stöder en DLR för Ethernet-mediaredundans.

Denna nya högupplösta absolutkodare är idealisk för bilindustrin, materialhantering och allmänna tillämpningar för fabriksautomation.
Kontaktinformation
Postadress
Scheele­vägen 17
22370 Lund
Region
Lund
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559134-3404
Grundat: 2018
Anställda: 4
Välkommen till Wexoe AB!

Lokal automationspartner med fokus på produktivitet och driftsäkerhet
Som lokal partner och experter på ett av världens ledande automationsföretag väljer våra specialister rätt produkter från våra leverantörer för att utarbetar den optimala lösningen tillsammans med våra kunder. Wexoe kan utöver att hitta rätt teknisk lösning även ge en flexibel logistik och möjligheter för anpassning i egen montageverkstad.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakter

Tony Annell
Divisionschef
0706092610

Filmer

Vi är Wexoe AB

Vi är Wexoe AB
Intro video

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Biogasanläggningen i Karlskoga firar 10 år Utsläppsminskning med flera hundra tonInnovativ metod för framtidens avloppsreningImpact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagberg
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!