SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Busch Vacuum Solutions på ProcessTeknik 2022

18-20 oktober på Svenska Mässan
ProcessTeknik äger rum 18-20 oktober på Svenska Mässan i Göteborg, mässan arrangeras parallellt med Scanautomatic vilket betyder branschöverskridande möten både för besökare och utställare.

Vi på Busch Vacuum Solutions hälsar dig varmt välkommen till monter C02:11.

Vi kommer bland annat att presentera vår intelligenta vakuumpump COBRA NX 0950 A PLUS, en innovativ produkt som ger nya möjligheter till intelligent styrning, övervakning och energibesparing.

Vi kommer även att presentera VACTEST vårt sortiment av mätinstrument. Trenden går mot mer intelligenta vakuumsystem och säkrare driftövervakning. Som ledande i vår bransch vill vi vara i täten i den utvecklingen. En av våra pumpar kommer också att vara utrustad med OTTO, vår mjukvara som håller koll på dina vakuumpumpar. Med vår digitala tjänst OTTO, får du status på din process och dina vakuumpumpar direkt i datorn eller telefonen.

Vi kommer dessutom att visa ett system med DOLPHIN vätskeringpump. Vätskeringpumpar används brett inom processindustrin och vi har under de sista åren ökat stort inom det segmentet. Dessutom ger pumpen givetvis möjlighet till både energibesparing och energiåtervinning. Allt detta paketerat i ett snyggt format med låg ljudnivå.

Ett annat område med stark utveckling och spännande nyheter är beröringsfria vakuumpumpar. Vi berättar hur man når minskade energi- och underhållskostnader.. Energibesparing en viktig aspekt som alla kunder idag har fokus på.

Som vi nämnt tidigare kommer en ny intelligent vakuumpump - COBRA NX 0950 A PLUS att presenteras i vår monter - missa inte det!

Det är fri entré men vi rekommenderar att du registrerar dig på mässans hemsida för att komma in smidigare med biljetten i hand. Öppettiderna är 09:00-17:00 alla dagar.

Ladda ner biljett
Kontaktinformation
Postadress
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Besöksadress
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Region
Härryda
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556198-1308
Grundat: 1978
Anställda: 26
Välkommen till Busch Vacuum Solutions!

Busch Vaccum Solutions finns nära dig i Sverige. Vi hjälper dig att ta fram rätt vakuumlösning, system eller centralvakuum efter dina behov och kan erbjuda servicelösningar ute hos kunder i hela landet. Vårt huvudkontor ligger i Mölnlycke, utanför Göteborg, och vi har servicecenter i Uppsala, Helsingborg och Skellefteå.

Busch Group är en av världens största tillverkare av vakuumpumpar, vakuumsystem, blåsmaskiner, kompressorer och gasavskiljningssystem. Under sitt paraply rymmer gruppen tre välkända varumärken: Busch Vacuum Solutions, Pfeiffer Vacuum och Centrotherm clean solutions.

Det omfattande produktutbudet gör Busch Group till din föredragna leverantör för lösningar inom vakuum, övertryck och avskiljningsapplikationer inom alla branscher, såsom halvledare, livsmedel, analys, kemikalier, metallurgi och plast. Detta inkluderar även design och konstruktion av skräddarsydda vakuumsystem och branschens mest omfattande världsomspännande service nätverk.

Busch Group är ett familjeföretag som drivs av familjen Busch. Mer än 8 000 anställda i 45 länder över hela världen arbetar för gruppen. Sedan sin början för mer än 60 år sedan är Busch baserat i Maulburg, Tyskland.

Tillverkning sker i 19 egna produktionsanläggningar i Kina, Tjeckien, Frankrike, Tyskland, Indien, Rumänien, Sydkorea, Schweiz, Storbritannien, USA och Vietnam, alltid nära sina kunder för snabb leverans runt om i världen.

Det som kännetecknar det familjeägda Busch Group är stabilitet, pålitlighet och flexibilitet. Denna kombination gör oss till din bästa helhetsleverantör på vakuummarknaden för innovativa och individuella lösningar.

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Åsa Jönegren
VD
+46313380082
+46 720 70 27 77

Filmer

Busch Vakuumteknik AB

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-18
Umeå vill möjliggöra vätgasflyg till 2035Arctic Paper i Munkedal satsar på hållbar energiSå snabbt elektrifieras Göteborg World of Volvos invigningRO-Gruppen utför fasadrenovering
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884