Cisco satsar stort på mindre företag - industritorget.se
MÅNDAG 25 MAJ 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Cisco satsar stort på mindre företag

Under sitt årliga event Partner Summit presenterar Cisco en ny satsning helt riktad till mindre företag – med ett anpassat produkt- och supporterbjudande, och ökade partnerinvesteringar.
Mindre företag jobbar ofta på ett smart sätt, men många av dem är också oroade över komplexitet och att implementera ny teknik. Historiskt sett förknippas Cisco främst med större organisationer. Med den här satsningen kommer Cisco framöver att kunna ge snabbare stöd till segmentet Small Business.

Satsningen är högaktuell. Småföretag står idag för två tredjedelar av världens samlade BNP. Samtidigt är de företagens utmaningar större än någonsin, med medvetna kunder som är vana vid smarta och välutvecklade digitala tjänster, kundservice på toppnivå och enkla gränssnitt. Med moln- och webbaserade applikationer är ett pålitligt och säkert nätverk av yttersta vikt.

– Förändringen sker otroligt snabbt idag, och företag oavsett storlek kämpar med liknande utmaningar, att fortsätta vara relevanta, konkurrenskraftiga och effektiva. Cisco vill att samma verktyg för att underlätta den resan ska vara lättillgängliga även om du inte har en stor organisation, med fokus på enkelhet och användarvänlighet, säger Niklas Golve, områdesansvarig för Cisco i Sverige.

Bland nyheterna i programmet finns:
- Virtual Demand Center (VDC): VDC genererar affärsmöjligheter till partners genom flera olika kanaler, exempelvis genom marknadsaktiviteter och online. För kunder ger detta snabbare svarstider och direkt tillgång till expertis.

- Nya Perfom Plus-incitament: Ett nytt globalt incitament, som belönar partners som fokuserar på små och mellanstora företag, och erbjuder kvartalsvis utbetalning av marknadspengar. Cisco ökar också investeringen hos partners som visar tillväxtsbeteenden, men kanske inte kan dra nytta av andra incitament. Det här incitamentet startar hos Cisco under det tredje finansiella kvartalet 2020.

- Nya CMSP Express-program: Ett omdesignat tjänsteprogram för managerade tjänster och molnet som underlättar för Managed Services Providers att sälja till småföretagarkunder.

- X-Sell tillgängligt globalt: En säljcommunity skapad genom investeringar tillsammans med partners för att tillsammans nå ut till småföretagen och skala bättre.

- Smidigare registrering av affärer: Snabbare godkännande av affärer under en viss storlek, som möjliggör för partners att agera snabbt.

Slutligen visar Cisco upp en nydesignad produktsvit specifikt framtagen för småföretag. Cisco Designed for Business kommer erbjuda lösningar som gör det möjligt för småföretag att ansluta, beräkna och samarbeta på ett säkert sätt. Nya tillägg i portföljen inkluderar Cisco Business trådlösa accesspunkter, en ny Meraki Go full stack och Catalyst 1K, en instegsmodell som kompletterar det större utbudet av Catalyst-switchar.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-05-15
Växande marknad för elektroniklösningarNyanställda på Maskin AB FranssonVad kul att du är nyfiken på modern markbaserad rening!Veeam rapporterar fortsatt årlig tillväxt och ökade marknadsandelarABB och Metsä Fibre tecknar avtal för att leverera elektrifiering och drivteknik till nytt finskt bioproduktbrukSvensk Biogas levererar 100 procent förnybart bränsle till bussarna i NorrköpingRejlers satsar på Management Consulting inom energiSuccé för BioLyftet – utbildningen för företag som vill ställa om till hållbara materialKvinnor går ihop för att bygga och investera hållbartGemensam dataplattform ökar lönsamhet, hållbarhet och innovationRedan nu måste vi rusta för kommande kriser i industrin
2020-05-14
Kom igång och producera snabbt och enkelt med DATRON neoBillyften levererar för J BilVet du varför ren luft och hanterad luft är så viktigt för din industris välbefinnande? Tjugo nya ställplatser byggs på ElmiaRadiomodul för enkel integrationNya betongmetoder kan spara 50 miljoner per årDigital signering via Verified i Kontek HRMFAST Deck Mate - för perfekta skruvrader!Webers hållbara golv var startskottet för arbetet med EPD:erNaturstensföretag prisas för miljövänliga leveranserMedvind för Ramirents vindkraftsprojekt när intresset ökarCramo AB lanserar ny appfunktion med fokus på arbetsmiljö och säkerhetHemSol lanserar unik onlineresurs för solcellerTeknikutbildarna och C-con i samarbete Facebook LinkedIn TwitterLedande batteritillverkaren GS Yuasa etablerar bolag i SverigeSolcellsparken börjar växa fram på GärstadCisco vill krossa långlivade säkerhetsmyter i ny rapportProtolabs lanserar nytt 3D-printingmaterial och ny teknologi för de allra minsta detaljernaPeab bygger bostäder i EsboStålproduktionen minskade i april
2020-05-13
Med 40 års erfarenhet och ny teknik skapas nya möjligheterDigital körjournal ger mer tid till kundernaFörsta IOT OUT OF THE BOX levererade till kundHydroscands smidiga tryck­luftslang finns nu i butik och webbutikInnovativ konsulting med inriktning på användandet av ConTech inom byggbranschen.Nya Hyundai i10 lanseras i samarbete med Rädda BarnenDet nya Gotlandsflyget presenterar sin VDNatali Engstam Phalén utsedd till en av framtidens kvinnliga ledareVehco byter namn till AddSecureMischa Moszkowicz ny marknadschef på XL-BYGGHär är årets Drömjobbare!Ingen extra kostnad att gå över till elfärjorSpecial-Elektronik förstärker sin position inom AV-teknik och utökar sin säljkår​Renault största elbilsmärket i aprilLindab lanserar TEKNOsim 6.0Gaser centrala i världens största polarexpedition
2020-05-12
Kompakt lösning för kantpressrobotiseringSträckfilmsmaskinen PallPack 2000F ökar plantskolans produktivitetProducera mer konkurrens­kraftigt med en CobotPrima Power presenterar Prima@HomeSwecons diplomerade servicetekniker gör kundupplevelsen ännu mer premiumFörsta vindkraftstornet i trä står klartParker lanserar IQAN-XC4x-expansionsmodulfamiljen för att utöka de hydrauliska maskinstyrningsfunktionernaUponor lanserar nytt värme- och kabelskyddsrörFörsta spadtaget för Örebro läns största markförlagda solparkGyproc Monteringshandbok i ny upplagaNorconsult samarbetar internationellt i nytt uppdrag för Svenska KraftnätViktiga standarder för ångturbiner under omarbetningRobotar kan hjälpa företag i regionenNya krav när litiumjonbatterierna tar över50% mer utrymme i distributionsboxar med Siemens nya RCBO-switchar
Annonser