SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

EMS utökar sin rikstäckande närvaro

Nevo Maskin blir EMS samarbetspartner i Luleå
EMS utökar sin rikstäckande närvaro för försäljning och service av Takeuchi entreprenadmaskiner. Nevo Maskin blir EMS samarbetspartner i Luleå.

EMS, generalagent för entreprenadmaskiner och utrustning från Takeuchi och Hyundai, tillkännager idag ännu en utökning av sitt rikstäckande nätverk av återförsäljare. Genom ett partnerskap med Nevo Maskin kommer det nu finnas en lokal återförsäljare av grävmaskiner från Takeuchi i Luleå, och de blir även servicelämnare för Hyundai entreprenadmaskiner.

”Vi fortsätter utveckla och stärka vårt återförsäljarnätverk, för att få fullständig täckning för våra kunder både vad gäller försäljning och service”, säger Lennart Edling, vd för EMS. ”Vi är tacksamma att det är just Nevo Maskin som kommer representera våra varumärken i Norrbotten, de är en stark och etablerad aktör med en kompetent serviceorganisation.”

Nevo Maskin grundades 1991 och har främst arbetat med service och reservdelar, men har arbetat med nyförsäljning av entreprenadmaskiner sedan 2022. Takeuchi utgör ett perfekt komplement till deras sortiment med sina marknadsledande kompaktgrävare och Nevo Maskin kommer erbjuda service och support även till Hyundai maskiner. Det finns redan innan ett starkt nätverk av etablerade återförsäljare över hela landet, och genom detta partnerskap kan EMS bättre tillgodose behoven i Luleå med omnejd.

”Vi är oerhört stolta och glada för samarbetet med EMS. Vi fortsätter utveckla och stärka vår maskinförsäljning genom att komplettera med premiummärket Takeuchi”, säger Niklas Niemelä, vd för Nevo Maskin. ”Vi kommer som alltid att ha hög prioritet på service och eftermarknad. Nu välkomnar vi både gamla och nya kunder som har Takeuchi och Hyundai maskiner till Nevo för reservdelar och service.”

Mer information
Lennart Edling, l.edling@ems.se, 070-105 48 78
Niklas Niemelä niklas@nevomaskin.com 070-267 87 10

EMS erbjuder högkvalitativa entreprenadmaskiner från välkända Takeuchi och Hyundai. Maskinerna utrustas och kundanpassas med redskap och tillbehör från många olika leverantörer. Förutom tre egna fullserviceanläggningar i Stockholm, Sundsvall och Oslo erbjuder EMS ett rikstäckande nätverk av återförsäljare och servicelämnare. www.ems.se
Kontaktinformation
Postadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Besöksadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Region
Luleå
Norrbottens län
Sverige
Organisationsnummer:
556505-5158
Grundat: 1991
Anställda: 13
Vi är en helhetsleverantör för entreprenadmaskiner, vi tillhandahåller reservdelar till dom flesta märken, maskinservice och även försäljning av grävmaskiner och hjullastare.

Nevo är specialiteter på hydraulcylindrar där vi gör reparation, renovering och nytillverkning av cylindrar i alla storlekar.

I vår nybyggda maskinverkstad sköter vi reparationer och service av entreprenadmaskiner. Vi tillhandahåller fältmekaniker inom norrbotten och slangservice.

Vi har ett omfattande reservdelslager till volvo grävmaskiner, dumper och hjullastare och leverantörer på reservdelar till Komatsu och caterpillar och dom flesta maskinmärken.
Problemlösning är en av Nevo Maskins stora styrkor, vi löser det mesta som kan gå fel i en entreprenadmaskin.

Vår affärsidé är att glädja och hjälpa maskinägare och entreprenörer med reservdelar och förstklassig service.

Vår vision är att 2024 vara det självklara valet i Norrland för den som behöver hjälp med reservdelar, service och reparationer av entreprenadmaskiner.

Nevo Maskin startades 1991 av Sixten Niemelä. Under företagets tidiga år bestod verksamheten av försäljning och demontering av entreprenadmaskiner samt försäljning av reservdelar till grävmaskiner. Från början var det enbart Sixten som var involverad, men senare började även sönerna Niklas och Rickard att jobba i företaget. Niklas började i verkstaden och Rickard i lagret. Idag har Niklas tagit över som VD och Rickard sköter ekonomin.

Kontakter

Niklas Niemelä
VD
0920-25 16 00
Sixten Niemelä
0920-25 16 00
Christoffer Sundström
+46(0)920-46 74 43
0703859980
Anders Bjurström
0920467446

Filmer

Hydraulic cylinder assembly

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-17
Teknikchef firar tre decennier IT-utrustning blir liggande i förråd Främjar hållbarhet med återbrukad inredningAWS miljardsatsar på AI-startupsKraven på luft- och ventil­ationsflöden missförstås
2024-06-14
Vollenweider Entre­prenad AB drar full nytta Kompakta och okapslade motion controllersPonsses nya lösningarFinja Betong tar emot förnyat certifikatTre nya partners på Delphis kontor
2024-06-13
Enklare och effektivare TIG-svetsningKalorimetrisk flödesgivare med displayFulltaliga utbildningarFokus på hållbarhet och låg energiförbrukning GodEl & 1KOMMA5° lans­erar solcellssamarbete
2024-06-12
Hjälper till att förbättra industriella pumparsonnen i nytt partnerskap med Tibber Sigtunaskolans nya belysning sparar energi STRATO lanserar ny hemsidebyggarePax8:s nya marknads­plats använder AI
2024-06-11
Befintlig produkt, men i nytt material Volvo CE presenterar utökad flottaMagasinera i StockholmHLR utbildning StockholmFiberlaserteknik i plåtbearbetningsindustrin